xalvat@yahoo.com        m.ilbeigi@yahoo.fr          

"آگاهی نامهء " دیگران (مجموعه ای از اخبار روز)

آنچه که در اینجا می آید - و سعی میشود که روزانه بیاید - ، فرستاده های دوستان  از طریق ایمیل می باشد . من تنها تکثيرکننده ام و قصد تنها اطلاع رسانی است ونه جانبگیری.

يکشنبه ، 26 دی 89

فرستنده : اوتانِس

www.rudarru.net


عکس/ روشن کردن آتش در پارک جنگلی ناژوان اصفهان ممنوع است



 

در اعتراض به اعدام حسین خضری تابلوی سفارت جمهوری اسلامی ایران به زیر کشیده شد + عکس


گزارش دریافتی: شامگاه شنبه بیست و پنجم دی ماه ۱۳۸۹ (۱۵ ژانویه ۲۰۱۱)، در پی انتشار خبر اعدام ناگهانی حسین خضری، گروهی از فعالان سیاسی پاریس در واکنش به این جنایت جمهوری اسلامی و با توجه به احتمال اجرای قریب الوقوع احکام مشابه در مورد تعداد زیادی از دیگر زندانیان سیاسی در ایران، حرکتی اعتراضی را در مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران در پاریس ترتیب دادند.

در این اقدام تصاویر و اسامی اعدام شدگان و زندانیانی که در شرف اعدام قرار دارند بر دیوارها و نمای بیرونی سفارت نصب و تعدادی از شیشه های سفارتخانه شکسته و بخشی از کرکره ها و آیفون ورودی ساختمان تخریب شد.
در پایان این حرکت اعتراضی، معترضان پلاک سفارت جمهوری اسلامی در پاریس را کنده و به جای آن تصویر حسین خضری و جملاتی در اعتراض به اعدام و کشتار توسط نظام حاکم در ایران را نصب کردند.

این فعالین اعلام کردند که اقدامشان علاوه بر اعتراض به اعدام حسین خضری، هشداری به نهادهای جمهوری اسلامی در خارج از کشور در رابطه با جنایات احتمالی آینده توسط این نظام دیکتاتوری است.

دادگاه حریری؛ لوموند: حزب الله متهم می شود

به گزارش خبرگزاری فرانسه از بیروت، دادستان دادگاه بین المللی ویژه لبنان روز دوشنبه کیفرخواست دادگاه ترور رفیق حریری را تحویل خواهد داد. وزیر کار لبنان در گفتگو با خبرگزاری فرانسه این خبر را تائید کرده است.

روزنامه فرانسوی لوموند در شماره امروز خود به نقل از یک منبع نزدیک به دادستان دادگاه بین المللی ویژه لبنان نوشت، در این کیفرخواست برخی اعضای حزب الله به دست داشتن در ترور رفیق حریری متهم خواهند شد.

حزب الله لبنان پیش تر تهدید کرده بود که اگر اعضای این گروه متهم شوند، اوضاع لبنان را بهم خواهد ریخت.

خامنه ای و حکومتش گرفتار در باتلاق لبنان

رادیو فرانسه: منابع خبری اعلام کردند که دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نخست وزیر پیشین لبنان مستقیماً رهبر جمهوری اسلامی، آیت الله علی خامنه ای را متهم نموده که دستور قتل رفیق حریری را صادر کرده است.

منابع خبری اعلام کردند که دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نخست وزیر پیشین لبنان مستقیماً رهبر جمهوری اسلامی، آیت الله علی خامنه ای را متهم نموده که دستور قتل رفیق حریری را در سال 2005 صادر کرده است.

همین منابع تصریح کرده اند که این فرمان به وسیلۀ سردار پاسدار قاسم سلیمانی فرماندۀ سپاه قدس پاسداران ایران که عمدتاً مأموریت های برون مرزی حکومت تهران را برعهده دارد به عماد مقنیه فرماندۀ پیشین نظامی حزب الله لبنان منتقل شد که در فوریه سال 2008 در دمشق به قتل رسید.

منابع خبری به نقل از گزارش تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نوشته اند که مسئولیت سازماندهی تیم های ترور نخست وزیر پیشین لبنان را عماد مقنیه و یکی از بستگان وی مصطفی بدرالدین برعهده داشته اند و قتل رفیق حریری با هماهنگی کامل میان حزب الله لبنان و سپاه پاسداران صورت گرفته است.

همین منابع افزوده اند که رییس جمهوری سوریه بشار اسد و رییس سرویس های مخفی این کشور، آصف شوکت، که از بستگان نزدیک بشار اسد است نقش کلیدی در قتل رفیق حریری داشته اند.

منابع خبری تصریح کرده اند که از نظر رهبر جمهوری اسلامی، آیت الله خامنه ای، رفیق حریری مأمور عربستان در لبنان بوده و کشته شدن وی می توانسته زمینۀ به قدرت رسیدن حزب الله در لبنان را فراهم سازد.

جراید لبنانی با اشاره به همین مطلب نوشته اند که علت استعفای وزرای وابسته به حزب الله از کابینۀ سعد حریری در روزهای گذشته که منجر به سقوط حکومت در لبنان شد نتایج تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری بوده است که قرار است در روزهای آینده منتشر شود.

منابع نزدیک به سعد حریری گفته اند که حزب الله تهدید کرده بود که در صورت انتشار گزارش تحقیق دادگاه بین المللی رسیدگی به قتل رفیق حریری نه فقط اقدام به کودتا خواهد کرد، بلکه علیه اسرائیل نیز اعلام جنگ خواهد نمود. . .

مارک برانسکی: جنبش دانشجویی ایران شریک و متحد اتحادیه دانشجویان اروپا است‏

در سالیان اخیر اتحادیه دانشجویان اروپا نگاه ویژه ای به جنبش دانشجویی ایران داشته است. نمایندگان این اتحادیه دانشجویی در برهه های مختلف با صتدور بیانیه هایی یا با برگزاری همایش هایی همبستگی خود را با همسنگران ایرانی خویش اعلام کرده اند. این اتحادیه سال گذشته با صدور بیانیه ای به نقض گسترده حقوق بشر و فشارهای امنیتی بر دانشجویان ایرانی اعتراض کرد و از کشورهای اروپایی درخواست کرد تا در واکنش به این وضعیت حکومت جمهوری اسلامی را مورد تحریم قرار دهند. همچنین این اتحادیه به نشانه حمایت و همبستگی با جنبش دانشجویی ایران، بهاره هدایت، عضو در بند دفتر تحکیم وحدت، را به عنوان کاندیدای جایزه صلح سال خود معرفی کرد.

اتحادیه دانشجویان اروپا، بزرگترین اتحادیه صنفی متشکل از بیش از 45 اتحادیه دانشجویی از 38 کشور جهان است. هریک از این اتحادیه ها در کشوری که فعالیت می کنند نمایندگی ده ها سازمان دانشجویی محلی را بر عهده دارند. بنابراین می توان گفت اتحادیه سراسری دانشجویان اروپا بزرگترین و جامع ترین اتحادیه مستقل دانشجویی در سطح جهان است.

با مارک بارنسکی، دبیر کمیته توسعه این اتحادیه، به گفت و گو نشستیم. بارنسکی در پاسخ به سوال دانشجونیوز پیرامون واکنش این اتحادیه به شرایط ایران می گوید: " تا کنون اتحادیه دانشجویان اروپا در جهت روشنگری و تاکید بر شرایط اسف بار حاکم بر ایران کارهایی انجام داده است. بالاخص اینکه در ایران نه تنها شهروندان عادی مورد تبعیض قرار می گیرند بلکه دانشجویان نیز مورد تبعیض اند و در مبارزه بر علیه دولت فعالیت می کنند. نمایندگان اتحادیه دانشجویان اروپا در بسیاری از کنفرانس ها شرکت کرده اند و نشان داده اند که نسبت به مسائل رخ داده در ایران آگاه اند و حسایت بیشتری نشان می دهند. اتحادیه دانشجویان اروپا به مثابه استفاده از "قدرت نرم" می توانند بر سیاست مداران اثر بگذارند تا بر مقامات جمهوری اسلامی جهت رعایت حقوق بشر فشار وارد کنند.

مشروح این مصاحبه کوتاه را در زیر بخوانید:

لطفا خود را مختصرا معرفی کنید و در مورد کمیته ای که تحت نطر شما در اتحادیه دانشجویان اروپا فعالیت می کند توضیحاتی ارائه کنید.

بنده مارک بارنسکی هستم و "کمیته توسعه ی سازمان های دانشجویی" اتحادیه دانشجویان اروپا(ای اس یو) را نمایندگی می کنم. البته در همکاری با دیگرهمکارم لیلی ایفانوا. وظیفه این کمیته حمایت و تلاش برای توسعه اتحادیه های دانشجویی در اروپا است. این کمیته فعالیت خود را در هماهنگی با سایر زیربخش های اتحادیه دانشجویان اروپا و نیز سازمان های دانشجویی ملی-محلی عمل می کند. همچنین این کمیته در زمینه حمایت از سازمان های دانشجویی در اقصی نقاط جهان فعالیت می کند.

همانگونه که اطلاع دارید در ایران جنبشی سیاسی-اجتماعی در جهت نیل به دموکراسی و حقوق بشر وجود دارد. اما فعالیت های مدنی و مسالمت آمیز توسط دولت به گونه ای بی رحمانه سرکوب می شود. در این شرایط ایرانیان انتظار دارند تا سازمان های بین المللی با آنها اعلام همبستگی کنند و بر دولت جمهوری اسلامی برای رعایت حقوق بشر فشار بیاورند. در این زمینه، سازمان سراسری اتحادیه دانشجویان اروپا جطور می تواند از جنبش دموکراسی خواهانه مردم ایران حمایت کند؟

اتحادیه دانشجویان اروپا یک سازمان فراگیر متشکل از 45 سازمان ملی دانشجویی در 38 کشور جهان است. هریک از این سازمان های دانشجویی در کشورهای محل استقرار خود از حضور تمامی دانشجویان، فارغ از نظرات سیاسی و عقیدتی، خاستگاه های فرهنگی و قومی، و نیز پایگاه اجتماعی یا جنسیتی آنها، استقبال می کنند. تمامی سازمان های دانشجویی عضو این اتحادیه سراسری خود گردان و مستقل اند، ساختاری انتخابی دارند و بر اساس اصول دموکراتیک فعالیت می کنند.

تا کنون اتحادیه دانشجویان اروپا در جهت روشنگری و تاکید بر شرایط اسف بار حاکم بر ایران کارهایی انجام داده است. بالاخص اینکه در ایران نه تنها شهروندان عادی مورد تبعیض قرار می گیرند بلکه دانشجویان نیز مورد تبعیض اند و در مباره بر علیه دولت فعالیت می کنند. نمایندگان اتحادیه دانشجویان اروپا در بسیاری از کنفرانس ها شرکت کرده اند و نشان داده اند که نسبت به مسائل رخ داده در ایران آگاه اند و حساسیت بیشتری نشان می دهند. اتحادیه دانشجویان اروپا به مثابه استفاده از "قدرت نرم" می توانند بر سیاست مداران اثر بگذارند تا بر مقامات جمهوری اسلامی جهت رعایت حقوق بشر فشار وارد کنند.

به نظر شما، از جانب فعالین دانشجویی اروپایی، امکان ایجاد یک رابطه تعاملی یا ائتلافی مبتنی بر ارزش های بین المللی چون حقوق بشر ،مابین دانشجویان ایرانی و اروپایی وجود دارد؟ و اینکه چگونه فعالین دانشجویی می توانند توجه هم صنفی های اروپایی خویش را به سمت جنبش دموکراسی خواهی موجود در ایران جلب کنند؟

ابتدا باید عرض کنم که اتحادیه دانشجویان اروپا در همکاری با نه تنها دانشجویان ایرانی بلکه با دانشجویان فعال در تمامی نقاط دنیا سابقه ای طولانی دارد. اما این همکاری ها فراتر از مسئله حقوق بشر است و بسیاری از پارامترهای دیگر چون مشکلات صنفی دانشجویی را نیز شامل می شود. دانشجویان در هر نقطه ای از دنیا با مسائل و مشکلات مشابهی مواجه اند و این مشکلات می تواند اساس تعامل های دوطرفه قرار گیرد و وظیفه اصلی ما هم در این زمینه است. نتیجتا می توانم بگویم که روابط دوجانبه و دوستانه وجود دارند و این روابط تا سالها پایدار خواهند ماند. جنبش دانشجویی ایران نشان داده که شریک و متحد اتحادیه دانشجویان اروپا است. ایران در حال حاضر با مشکلاتی مشابه با آنچه اروپای مرکزی و شرقی(مثل بلاروس) در سالیان اخیر شاهد اش بوده اند، دست به گریبان است. معتقدم با کار مستمر و با اراده ای قوی، تغییر دست یافتنیست.

همچنین دانشجویان ایرانی در خارج از کشور می بایست در دانشگاه های محل تحصیل خود فعال تر باشند. انها باید مسائل ایران را برای هم کلاسی های اروپایی خود تشریح کنند. در آخر آنکه تشکیل "شبکه دانشجویان ایرانی در اروپا" به منظور حمایت از جنبش دانشجویی داخل ایران، تبادل دانش و نیز انجام پروژه های مشترک با دانشجویان اروپایی ایده خوبی به نظر می رسد.

اخیرا و در اثر سرکوب شدید حکومت، تعداد کثیری از فعالین سابق دانشجویی از ایران گریخته اند. انها چگونه می توانند با اتحادیه های دانشجویی محلی و نیز اتحادیه های سراسری دانشجویی در اروپا همکاری داشته باشند؟

دانشجویانی که ناچار شده اند از ایران بگریزند، افراد بسیار فعال و دارای دانش و تجربه قابل توجهی هستند. معترض بودن و شجاعت اعتراض در کشوری مثل ایران را داشتن یقینا بسیار قابل ستایش است. هم اکنون دانش و تجربه آنها در اروپا می تواند در راه های مختلفی مورد استفاده قرار گیرد. اولا آنها می توانند در مورد شرایط ایران دست به آگاه سازی بزنند و به اروپاییان بگویند که مبارزه برای حقوق بشرو آزادی در ایران چه هزینه هایی می تواند داشته باشد. ثانیا آنها می توانند با سازمان دهی خود و نیز دانشجویان ایرانی خارج از کشور بپردازند تا علاوه بر حمایت از کسانی که ناچار به گریحتن از ایران شده اند، بتوانند به دانشجویان ایرانی که با مسائل و مشکلات بسیاری مواجه اند یاری برسانند. کشورهای اروپایی آزادی را تضمین می کنند و این دانشجویان می توانند آزادنه به فعالیت خویش ادامه دهند.(البته در صورتی که قانون را رعایت کنند

رضا خندان،همسر نسرین ستوده، بازداشت شد

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: رضا خندان، همسر نسرين ستوده وکیل و فعال حقوق بشر، صبح امروز با مراجعه به دادسرای مستقر در زندان اوین بازداشت شد. این در حالی است که اتهام خندان هنوز مشخص نشده است.

به گزارش تغییر برای برابری، احضار رضا خندان بعد از اعلام حکم همسرش صورت گرفته است. احتمال می‌رود فشارهای اخیر به آقای خندان به دلیل مصاحبه‌ها و تلاش‌های وی برای آزادی همسرش باشد.

به گفته اعضای خانواده وی قرار 50 میلیون کفالت برای آزادی وی صادر شده، اما کفالت خواهر خانم ستوده برای آزادی آقای خندان پذيرفته نشده است.

نسرین ستوده وکیل و فعال حقوق بشر با وجود چندین اعتصاب غذا در اعتراض به اتهامات غیرقانونی خود و فشارهای بین المللی همچنان در زندان اوین و در سلول انفرادي به سر می برد. وی روز 13 شهریورماه سال جاری بازداشت شد و طی حکمی به 11 سال حبس، 20 سال ممنوعیت خروج از کشور و وکالت محکوم شده است.

سونامی اعدام در ۲۰۱۱: هر ۸ ساعت یک نفر در ایران به دار آویخته شد

۲۶ دیماه ۱۳۸۹—کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از مجلس و قوهء قضاییهء جمهوری اسلامی ایران خواستار توقف فوری اجرای احکام اعدام شد و از آنان خواست تا به دلیل افزایش سرسام آور تعداد احکام اعدام درپی محاکمات غیرمنصفانه و غیر شفاف، هرچه زودتر مجازات اعدام را منسوخ نمایند.
از آغاز سال ۲۰۱۱، در طی ۱۵ روز گذشته ، ایران ۴۷ زندانی، یا به صورت میانگین هر هشت ساعت یک نفر را به دار آویخته است. ایران به نسبت جمعیت کشور بیشتر از هر کشور دیگری در جهان اعدام میکند و به لحاظ تعداد کل بعد از چین، بیشترین تعداد اعدام در جهان را داراست.

روز شنبه، ۲۵ دیماه ۱۳۸۹، ایران یک زندانی سیاسی کرد که برخی وبساتها به نام حسین خضری گزارش کرده اند، را به دار آویخت. یک مقام محلی در استان آذربایجان غربی به رسانه ها گفت که "یک عضو پژاک (یک سازمان چریکی مسلح کرد) ، شنبه صبح در زندان شهر ارومیه به دار آویخته شده است. وی نام فرد اعدام شده را ذکر نکرد.

برادر حسین خضری به کمپین گفت که مقامات هیچگونه اطلاعاتی به خانواده وی در خصوص اعدام برادرش نداده اند. حسین خضری اتهامات علیه خویش را انکار کرده و گفته بود که به شدت شکنجه شده است.

آرون رودز، یکی ازسخنگویان کمپین گفت: "قوهء قضاییهء ایران اعدامهای گسترده ای که توسط نهادهای اطلاعاتی و امنیتی هماهنگی شده اند را شتابزده انجام میدهد."
وی گفت: "اعدام فعالان کرد، بدون محاکمات عادلانه و پس از شکنجه، به نحو فزاینده ای یک روند نظام مند با اهداف سیاسی را آشکار میکند."

علاوه بر اعدام گزارش شده خضری، رسانه های ایران از ۴۶ اعدام در سال ۲۰۱۱ خبر داده اند که شامل هفت اعدام درکرمانشاه در تاریخ ۱۱ دیماه، شانزده اعدام در اهواز در تاریخ ۱۵ دیماه، یک اعدام در اسفراین در تاریخ ۱۸ دیماه، هشت اعدام در قم در تاریخ ۱۹ دیماه، هفت اعدام در تهران در تاریخ ۲۲ دیماه، پنج اعدام در خرم آباد در تاریخ ۲۳ دیماه، و دو اعدام در بروجرد در تاریخ ۲۴ دیماه میشود.

حسین خضری، که در حدود ۲۹ سال سن داشت، در تاریخ ۲۰ تیر ۱۳۸۸ ، به جرم "به خطر انداختن امنیت ملی" محارب شناخته شد. در نامه ای به سازمانهای بین المللی، حسین خضری گزارش داد که در زندانهای وزارت اطلاعات و سپاه پاسداران شکنجه شده بود، اما به گفتهء سازمان عفو بین الملل، تقاضای وی برای تحقیق در این خصوص رد شده بود. وی از اعتراف به انجام جرایمی که به آنها متهم شد خود داری کرده بود.

اعدام یک فعال کرد دیگر، حبیب الله لطیفی، در آستانهء اجرای حکم در تاریخ ۵ دیماه متوقف شد. به اعتقاد کمپین، وی هنوز در خطر جدی قرار دارد.
در تاریخ ۱۹ اردیبهشت سال جاری، فرزاد کمانگرو شیرین علم هوئی، دو فعال کرد به دار آویخته شدند.

حد اقل ۱۴ زندانی کرد دیگر، به نامهای زینب جلالیان، شیرکو معارفی، رستم ارکیا، مصطفی سلیمی، انور رستمی، رشید آخکندی، محمد امین آغوشی، احمد پولادخانی، سید سامی حسینی، سید جمال محمدی، حسن طالعی، ایرج محمدی، محمد امین عبداللهی، و قادر محمد زاده در خطر اعدام قرار دارند.
بر مبنای اطلاعات دریافت و گزارش شده توسط کمپین، تعداد اعدامهای اجرا شده در ایران حتی از آنچه قبلا گزارش شده نیز بیشتر است. منابع متعدد و مورد اعتماد از مشهد گزارش داده اند که اعدامهای گروهی و پنهانی بیش از یکصد نفر در زندان وکیل آباد آن شهر صورت گرفته است.

آرون رودز گفت: "استفاده از مجازات اعدام به عنوان راه حل مشکلات سیاسی و اجتماعی، ارزش جان افراد را به صورت غم انگیزی در ایران کاهش داده است."
کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از دولت ایران خواست تا بلافاصله دستور توقف اجرای احکام اعدام را صادر نماید و نسبت به انجام یک بررسی از کلیهء پرونده هایی که در آنها حکم اعدام صادر شده ولی هنوز اجرا نشده است، شامل مجرمانی که به انجام جرایم زیر سن ۱۸ سال متهم هستند، مبادرت نماید و در راستای منسوخ کردن اعدام گام بردارد.

خبرهایی کوتاه از وضعیت زندانیان زن در اوین

خانه حقوق بشر ایران: زنان زندانی دروضعیت مناسبی قرار ندارند. برخی از آنها در بند ۲۰۹، برخی در بند عمومی بخش متادون و سه تن هم در بند عمومی نسوان، اتاقی که شهلا جاهد در آن بود نگه داری می شوند.

به گزارش تارنمای «تغییر برای برابری» خانواده نازنین خسروانی که در بند ۲۰۹ اوین است گفته‌اند: «نازنین به ما گفت هوای سلول انقدر سرد است که انگار شب‌ها روی یخ خوابیده‌ایم .نمی‌دانم چرا مسوولان زندان حاضر نیستند لباس‌های گرم را به دخترم برسانند.»

از این که چندتن از زندانیان زن در بند ۲۰۹ هستند خبری در دست نیست اما طبق اخبار رسیده به تغییر برای برابری، سه نفر از زندانیان زن، هنگامه شهیدی، فاطمه خرم جو و زهرا بهرامی، در اتاقی که شهلا جاهد در آن بود هستند و بقیه در بخش متادون نگه‌داری می‌شوند.

بخش متادون هواخوری جداگانه در بند عمومی زنان دارد. زندانیان این بخش اجازه استفاده از تلفن را ندارند.

در بند عمومی نسوان نیز آب گرم وجود ندارد و کیفیت غذا نامناسب است. در بند دو عمومی حدود ۳۰۰ زندانی زندگی می‌کنند که تنها چهار تلفن برای استفاده در دسترس آن‌ها است؛ با احتساب زمان تلفن که باید بین هست صبح تا ۱۰ شب باشد، هر زندانی تنها حدود سه دقیقه وقت برای تماس خواهد داشت.

در راهروهای بند عمومی زنان زندان، این روزها خبر اجرایی شدن زودهنگام حکم اعدام کبری رحمان پور، لیدا توکلی و سوگند جهانی که کمتر از ۲۰ سال سن دارد و به اتهام قتل همسرش در زندان است، بین زندانیان پیچیده است و همه را نگران کرده است .

از سوی دیگر خبر می رسد که در یکی از سلول های انفرادی اوین، زنی با نام و مشخصات لادن مستوفی، ۴۵ ساله، فرزند منوچهر زندانی است که گویا اتهام محاربه دارد و مدت زیادی است که در انفرادی به سر می برد.

عفو بین الملل: عراق اخراج پناهندگان را متوقف کند

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: سازمان عفو بین الملل با هشدار نسبت به خطر قریب الوقوع استرداد چند تن از اعراب اهوازی ایرانی بازداشت شده در کشور عراق توسط دولت این کشور به دولت جمهوری اسلامی، این حرکت دولت عراق را نقض معاهداتی دانست که دولت این کشور ملزم به رعایت آن گردیده است.
سازمان عفو بین الملل از مقامات عراقی خواست تا از بازگرداندن اجباری چندین تن از اعضای اقلیت عرب اهوازی به ایران، در حالی که بیم آن می رود که در صورت بازگشت به ایران با خطر جدی شکنجه و سایر موارد تقض حقوق بشر مواجه گردند، جلوگیری کنند.
دو پناهنده عرب اهوازی، «شاهد عبدالحسین عباس علامی و «صالح جاسم محمد الحمید» (که پناهندگی آنها به رسمیت شناخته شده) در حال حاضر در زندان بصره و در بازداشت بسر می برند، در حالی که عضو دیگری از اعضای همین اقلیت قومی با تحویل به مقامات جمهوری اسلامی در عراق، هم اکنون در بازداشت ایشان در این کشور می باشد.
مالکوم اسمارت، مدیر بخش خاورمیانه و شمال آفریقای سازمان عفو بین الملل گفت: «مقامات عراقی باید اجازه ندهند که این اعضای اقلیت عرب اهوازی ایران به ایران باز پس فرستاده شوند.»

دادگاه رسیدگی به اتهامات مدیر مسئول روزنامه ایران به تعویق افتاد

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: دادگاه رسیدگی به اتهامات کاوه اشتهاردی، مدیرعامل و مدیر مسئول روزنامه ایران که پیش از این قرار بود صبح روز گذشته برگزار گردد، به علت تقاضای وکیل شاکی پرونده به زمان دیگری موکول گردید.

به گزارش واحد مرکزی خبر جمهوری اسلامی، پیش از این قرار بود صبح روز گذشته در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی و با حضور هیئت منصفه مطبوعات به اتهامات مدیر مسئول روزنامه ایران رسیدگی شود، اما به علت تقاضای استمهال وکیل شاکی پرونده و موافقت رییس شعبه 76 دادگاه کیفری، وقت رسیدگی به این پرونده تجدید شد.

براساس کیفرخواست صادر شده از دادسرای ویژه رسیدگی به جرایم کارکنان دولت و رسانه، اتهام مدیر مسئول روزنامه ایران، "نشر اکاذیب به قصد تشویش اذهان عمومی" با شکایت مجمع تشخیص مصلحت نظام بود.

خاطرنشان می گردد یازدهم دی ماه، و در پی شکایت مهدي هاشمي از روزنامه ایران، کاوه اشتهاردی مدیر مسئول این روزنامه توسط شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به اتهام «افتراء» و «نشر اکاذیب» به 6 ماه حبس تعزیری و 10 ضربه شلاق محکوم گردیده بود که این حکم به استناد ماده 25 قانون مجازات اسلامی به مدت سه سال به تعلیق درآمد.

احضار شماری از دراویش گنابادی ساکن فولادشهر اصفهان

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: در پی تلاش دراویش گنابادی اصفهان برای آزادی سازی مرتضی محجوبی از مشایخ سلسله نعمت‌اللهی گنابادی، شماری از دراویش ساکن فولادشهر طی احضاریه هایی به کلانتری مرکزی فولادشهر فرا خوانده اند.

به گزارش سایت مجذوبان نور، در این احضاریه ها که فاقد مهر و بدون در نظر گرفتن موازین حقوقی تنظیم شده، علت احضار، "جهت پاره ای توضیحات" عنوان شده است. این دراویش باید فردا دوشنبه 27 دی ماه خود را به کلانتری فولادشهر معرفی کنند.

یادآور می شود در تاریخ 13 دی ماه پس از دستگیری شیخ طریقت گنابادی و 4 درویش دیگر، دراویش اصفهان و مناطق اطراف این استان که جمعیت آنها بالغ بر 5000 نفر می شد در مقابل زندان مرکزی اصفهان تجمع کرده و پس از 5 ساعت مقامات مسئول را مجبور به آزادی دستگیر شدگان کردند.

یورش ماموران امنیتی به منزل پیمان عارف

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: صبح امروز ماموران امنیتی در حالی که حکم بازداشت پیمان عارف، فعال دانشجویی وروزنامه نگار را به همراه داشتند، به منزل مسکونی وی مراجعه کرده در حالی که نامبرده در منزل حضور نداشت با شکستن درب ورودی وارد ساختمان شدند.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: صبح امروز در حالیکه پیمان عارف و همسرش خارج از منزل و در محل کار حضور داشتند، نیروهای امنیتی با ورود به محل سکونت ایشان و نشان دادن دستور بازداشت وی به همسایگان، اقدام به شکستن در ورودی آپارتمان نموده و در مقابل اعتراض یکی از همسایه ها که معلمی بازنشسته است، به تهدید و اهانت به وی پرداختند.

در 2 هفته اخیر چندین مرتبه این روزنامه نگار و فعال دانشجویی به دادسرای مستقر در زندان اوین احضار شده است. اما پیمان عارف اعلام کرده بود: "من با پای خود خودم را به شما تسلیم نمیکنم مگر آنکه زحمت بازداشتم را بکشید.

گفتنی است به دلیل شکستگی قفل درب آپارتمان، هنوز این فعال دانشجویی موفق به ورود به خانه نشده و از میزان خسارت وارده در مدت 5 ساعت حضور ماموران امنیتی و یا خارج کردن احتمالی اشیای موجود در منزل اطلاعی ندارد.

لازم به ذکر است پیمان عارف هم اکنون در حال مداوای بیماری قلبی خود بوده و به همین دلیل در بهار 1389 پس از تحمل یکسال حبس، از زندان آزاد شده بود.

تعیین وثیقه برای روزنامه نگاران بازداشتی شرق

کمیته دانشحویی دفاع از زندانیان سیاسی: مقام های قضایی برای کیوان مهرگان، فرزانه روستایی و ریحانه طباطبایی، سه روزنامه نگار بازداشت شده روزنامه شرق که در تاریخ 16 آذر دستگیر شده بودند، وثیقه تعیین کردند.

به گزارش جرس، برای "کیوان مهرگان" دبیر سرویس سیاسی و "فرزانه روستایی" دبیر سرویس بین الملل این روزنامه مبلغ 10 میلیون تومان و برای "ریحانه طباطبایی" عضو سرویس سیاسی نیز مبلغ 60 میلیون تومان وثیقه درخواست شده است.

این سه نفر حدود یک ماه و نیم پیش در حمله نیروهای امنیتی به روزنامه شرق به همراه "احمد غلامی" سردبیر و "علی خدابخش سرمایه گذار" این روزنامه بازداشت شده بودند.

آقای غلامی و خدابخش حدود دو هفته پیش با قرار وثیقه از زندان آزاد شدند. دادستان تهران در بیان دلیل بازداشت این افراد ادعا کرده بود که آنان در صدد نوشتن اطاعیه علیه نظام بوده اند و جرم امنیتی دارند.

محکومیت بهروز طهماسبی فعال مدنی کرد به چهار سال زندان

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: بهروز طهماسبی فعال مدنی کرد که از مرداد ماه سال گذشته در بازداشت نیروهای اطلاعاتی شهر سقز بود، توسط دادگاه انقلاب اسلامی این شهر به تحمل چهار سال زندان محکوم گردید.

به گزارش رادیو کوچه، دادگاه انقلاب شهر سقز به ریاست قاضی شایقی، این فعال مدنی کرد اهل سنندج را به اتهام اقدام علیه امنیت ملی دادگاهی و حکم 4 سال زندان را برای وی صادر کرد.

بهروز طهماسبی در ابتدای مرداد ماه از سوی نیروهای اداره اطلاعات شهر سقز بازداشت شده و قریب به 100 روز را در بازداشتگاهای اداره اطلاعات و تحت بازجویی به سر برده است.

شایان ذکر است که بهروز طهماسبی در زندان مرکزی شهر سقز زندانی بوده و دوران محکومیتش را سپری می‌کند.

حکم سنگین دادگاه انقلاب برای سه تن از اعضای حزب پان ایرانیست

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: حسین شهریاری، ابواالفضل عابدینی و شاهین زینعلی سه تن از اعضای حزب پان ایرانیست روز گذشته توسط دادگاه انقلاب اسلامی تهران مجموعا به تحمل چهارده سال و نه ماه زندان محکوم گردیدند.

به گزارش تارنمای حزب پان‌ایرانیست، با حکم دادگاه بدوی، حسین شهریاری به ۱۸ ماه، ابواالفضل عابدینی ۱۱ سال و شاهین زینعلی ۲ سال و سه ماه حبس محکوم شدند.

این در حالی است که حسین شهریاری‌ از اعضای سابق شورای عالی رهبری این حزب روز 18 شهریور ماه توسط نیروهای امنیتی بازداشت شد.

بیانیه جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی در خصوص زنان سیاسی در بند

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی با صدور بیانیه ای ضمن تشریح اوضاع نا مناسب محل نگهداری زندانیان سیاسی زن، از دادستان تهران خواسته اند برای بهبود وضعیت زنان سیاسی در زندان، اقدامات فوری انجام هد.

متن کامل این بیانیه به نقل از وبسایت کلمه، به شرح زیر است:

انگار قرار است زنان در زندان نیز، دچار ظلمی مضاعف باشند و مورد تبعیض قرار بگیرند. زندانیان سیاسی زن که در حال حاضر با دریافت احکام سنگین حبس، در حال گذراندن دوران محکومیت خود در زندان هستند، در شرایط نامناسبی به سر می‌برند.

پس از آنکه، حدود سه ماه پیش در اقدامی ناگهانی و بی‌دلیل، تلفن‌های زنان زندانی قطع شد، مسئولان زندان آنان را به سالن دربسته‌ای در بند نسوان انتقال دادند که به نام بند متادون معروف است. این بند که به صورت یک سوئیت دربسته، به طور مجزا از سایر بخش‌های زندان است ، پیش از این جهت ترک اعتیاد زندانیان معتاد مورد استفاده قرار می‌گرفت.

هم‌اکنون زنان سیاسی بیش از سه ماه است که در این بند نگهداری می‌شوند و مسئولان زندان گفته‌اند که این بند را از این پس به زندانیان زن سیاسی اختصاص خواهند داد . به گفته زنان زندانی، سالن متادون مانند سلولهای جمعی بازداشتگاه ۲۰۹ است، که زندانی از هرگونه آزادی عملی در فعالیت‌هایش محروم است.

زندانیان سیاسی زن، تنها روزی ۴۵ دقیقه جهت استفاده از هواخوری، می‌توانند از سالن خارج شوند. این در حالی است که زندانیان در بند عادی، حق استفاده از هواخوری به صورت روزانه، استفاده و شرکت در کلاس‌های فرهنگی زندان، استفاده از تلفن، ملاقات حضوری و .. را دارند. زندانیان سیاسی زن در طول سه ماه گذشته از تمامی این حقوق بی بهره بود و به صورت قرنطینه نگهداری می‌شوند.

شرایط زنان سیاسی زندانی، در ماه‌های گذشته نگرانی‌های زیادی را در پی داشته است. درحالی که اکثریت این زندانیان از حق برخورداری از مرخصی محروم بوده‌اند، شرایط نگهداری آنان نیز به نسبت زندانیان سیاسی مرد بسیار اسف‌بارتر است.

ادامه نگهداری زنان سیاسی زندانی در بند متادون در حالی صورت می‌گیرد که پس از انتقال زندانیان جدید به این بند و اجرای حکم سایر فعالان سیاسی زن، محدودیت فضای این سالن، موجب کف خوابی تعداد زیادی از زندانیان شده است.

شرایط غذایی زندانیان زن نیز یکی دیگر از مشکلاتی است که همواره مورد اعتراض آنان بوده است. درحالی که زندانیان زن به دلیل عدم امکان تهیه غذا، ناچار به استفاده از غذاهای بی‌کیفیت زندان هستند، مسئولان زندان با ورود میوه و سایر اقلام غذایی به بند زنان جلوگیری می‌کنند. زنان زندانی، دو هفته یکبار، از فروشگاه زندان میوه خریداری می‌کنند که مقدارآن بسیار اندک بوده و بسیاری از مواقع، به هر زندانی تنها یک دانه میوه تعلق می‌گیرد.

مجموع این شرایط موجب شده است که زندانیان زن شرایط بسیار نامناسب‌تری را در زندان تجربه کنند، بسیاری از این زندانیان که صاحب فرزند هستند، پس از قطع تلفن، از امکان ارتباط با فرزندان خردسال خود محروم شده‌اند.

ما خانواده‌های زندانیان سیاسی، ضمن ابراز نگرانی نسبت به شرایط زنان زندانی، و با تاکید بر بی‌گناهی آنان، از مسئولان قوه قضائیه و سازمان زندانها می‌خواهیم، حال که عزیزانمان را بی‌گناه پشت درهای زندان محبوس کرده‌اید، حداقل به حقوق اولیه یک زندانی احترام گذاشته و این حقوق را در مورد زندانیان سیاسی زن مورد توجه قرار دهید. این زنان، مادران امروز و فردای جامعه ایرانی هستند، چرا سلامت روحی و روانی آنها را تا این حد مورد تهدید قرار می دهید.ما از دادستان تهران و مسوولان سازمان زندانها درخواست می کنیم که هر چه زودتر فکری برای سامان دادن به اوضاع نابسامان بند زندانیان سیاسی زن بکنند و برای بهبود شرایط این زنان اقدام های فوری انجام دهند.امیدواریم این در خواست ها را به معنای فراموشی مطالبه اصلی مان که آزادی همه زندانیان سیاسی از جمله زنان زندانی است،تلقی نکنید.

جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی

بی خبری مطلق از کیوان مهرگان

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: کیوان مهرگان، از روزنامه نگار ان روزنامه شرق است که در تاریخ 16 آذر با یورش ماموران امنیتی به دفتر این روزنامه، بازداشت و تا کنون هیچ خبری ازوضعیت وی در دسترس نیست .

به گزارش وبسایت کلمه، کیوان مهرگان از جمله روزنامه نگاران روزنامه شرق محسوب می شود که در پی مراجعه نیروهای امنیتی به این روزنامه در روز شانزدهم آذر ماه سال جاری بازداشت و به بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات منتقل شد .

در این بازداشت به جز کیوان مهرگان، احمد غلامی، فرزانه روستایی و علی خدابخش سرمایه گذار این روزنامه هم بازداشت شدند که از این جمع احمد غلامی و علی خدابخش بعد از ۲۰ روز از زندان آزاد شدند . بعد از بازداشت این روزنامه نگاران هادی انواری و ریحانه طباطبایی از دیگر خبرنگاران روزنامه شرق هم بازداشت شدند . هادی انواری بعد از مدت کوتاهی از زندان آزاد شد . اما فرزانه روستایی، کیوان مهرگان و ریحانه طباطبایی همچنان در بازداشت به سر می برند.

مهرگان بعد از حوادث عاشورای سال گذشته نیز بازداشت شده و مدت دو ماه را در بند ۲۰۹ زندان اوین گذرانده بود. او در دادگاهش به سه سال حبس تعلیقی محکوم شد .در حالی یک ماه و نیم ازدومین بازداشت مهرگان می گذرد که هیچ اطلاعی از وضعیت این روزنامه نگار زندانی در دست نیست .

هيات منصفه مطبوعات مدير مسوول «نسل امروز» را مجرم شناخت

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: صبح امروز و در جلسه‌ي رسيدگي به كيفرخواست مطروحه عليه مديرمسوول نشريه «نسل امروز» هيات منصفه مطبوعات مدير مسوول این نشريه را به اتهام استفاده ابزاري از تصاوير زنان با اكثريت آرا مجرم دانست.

به گزارش ايسنا، جلسه‌ي رسيدگي به كيفرخواست مطروحه عليه مديرمسوول نشريه «نسل امروز» صبح روز يك‌شنبه 26 دي ماه در شعبه 76 دادگاه كيفري استان به رياست قاضي مديرخراساني و با حضور اعضاي هيات منصفه برگزار شد.

براساس اين گزارش، هيات منصفه مطبوعات مديرمسوول «نسل امروز» را در خصوص اتهام استفاده ابزاري از تصاوير زنان با اكثريت آراء مجرم دانست و همچنين با اتفاق آرا وي را مستحق تخفيف در مجازات دانست.

گاردين: تصاوير اينترنتی اعتراض های تونس خاطره ندا در اعتراض های ايران را زنده کرد

صدای آمریکا: گاردين زير عنوان «نا آرامی تونس زنگ خطری برای منطقه» می نويسد صدای نا آرامی های عظيم و بی سابقه تونس در تمامی جهان عرب طنين انداخته است وهمگی شاهدند که چگونه يکی از سرکوب گرترين رژيم های منطقه در مقابل قدرت مردم مجبور به دادن امتيازهائی گسترده می شود.

يک مفسر مصری در پيامی توئيتری نوشت تمامی رهبران عرب با نگرانی به تونس چشم دوخته اند.

هيجان در جهان عرب را شبکه تلويزيونی الجزيره، که آزادترين و پوياترين کانال تلويزيونی درمنطقه محسوب می شود، همراه با پخش تصاويری از برخورد تونسی ها با نيروهای امنيتی منعکس می کرد.

درهمين حال توئيتر، فيس بوک و بلاگ ها سانسور دولتی را خنثی کرده بودند.

تصاوير تلفن های دستی از خونريزی ناشی از تيراندازی به يکی از معترضين تونسی برای اعراب يادآور ندا آقا سلطان زن جوان ايرانی بود که در جريان اعتراض های پس از انتخابات مورد اختلاف رياست جمهوری ايران در سال ۲۰۰۹ در تهران کشته شد.

لس انجلس تايمز زير عنوان «شبکه های اجتماعی منبع اصلی اخبار مربوط به اعتراض ها در تونس می نويسد «معترضين در تونس برای تدارکات و گزارش وقايع از بلاگ ها، فيس بوک، توئيتر، اسناد ويکی ليکس، يوتيوب و متدهای ديگراستفاده می کنند.

اينترنت به رغم سانسور شديد توسط دولت به بزرگترين منبع خبری درباره اعتراض هائی مبدل شده بود که خود معترضين تهيه کننده آنها بودند.

با توجه به ماهيت اينترنت، اطلاعاتی که درباره اعتراض ها پخش می شد با طيف گسترده ای از تبليغات و واقعيات همراه بود.

بيش از ۳۰۰۰ ويديو زير عنوان محمد بوعزيز روی يوتيوب رفت که معرف نام شهر محل برگزاری بسياری از اعتراض هاست. اين شهر در عين حال صحنه خود سوزی محمد بوعزيز جوان ۲۹ ساله ای بود که پس از تصرف دکه بدون جوازش توسط پليس بيکار شده بود.

ریزش معدن در دامغان یک کشته برجا گذاشت

آفتاب: ریزش معدن در شهرستان دامغان یک کشته برجا گذاشت.
فرمانده انتظامی دامغان گفت: در این حادثه که در معدن زغال سنگ سالدره دیباج روی داد، یک نفر هم زخمی شد.
رئیس اداره صنایع و معادن دامغان نیز علت این حادثه را ریزش کوه اعلام کرد.
در این معدن که در 45 کیلومتری شمال دامغان قرار دارد و بخش خصوصی آن را اداره می‌کند، 10 نفر کار می‌کنند.

سیزده روز اعتصاب و انفرادی سه زندانی سیاسی معترض

سه زندانی سیاسی محبوس در زندان مرکزی ارومیه که از سیزده روز پیش در پی انتقال حسین خضری به محل نامعلوم به سلول انفرادی منتقل شده اند کماکان در اعتصاب بسر می برند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، حبیب الله گلپری پور زندانی سیاسی محکوم به اعدام به همراه احمد تمویی که دارای محکومیت پانزده ساله است همچنان در سلول انفرادی و در اعتصاب غذا بسر می برند.
حسین میرزایی پیشتر به دلیل ضعف جسمانی و وخامت حالش به بهداری زندان منتقل و با شکستن اعتصاب به بند 12 نزد سایر زندانیان بازگشته اما علی احمد سلیمان دیگر زندانی سیاسی به دلیل نامعلومی پس از اعلام اعتصاب به اداره اطلاعات ارومیه منتقل شده است و از وضعیت وی اطلاعی در دست نیست.
در پی اجرای حکم اعدام حسین خضری برخی از زندانیان سیاسی ارومیه به گزارشگر هرانا اطلاع دادند در هماهنگی با سایر زندانیان سیاسی کرد محبوس در زندانهای تبریز و زنجان، سقز و مهاباد از فردا دست به اعتصاب غذا خواهند زد.

جلوگیری از ورود زهرا رهنورد به دانشگاه تهران

جرس: سایت اصولگرای مشرق ادعا کرد: زهرا رهنورد كه صبح امروز قصد ورود به دانشگاه تهران را داشت پس از ممانعت مسئولین دانشگاه از ورود وی، مجبور شد به منزل برگردد.

به گزارش مشرق، زهرا رهنورد، استاد دانشكده هنرهای زیبای دانشگاه تهران صبح امروز برای حضور در مراسم پایان نامه یكی از دانشجویان رشته هنر قصد ورود به دانشگاه تهران را داشت كه از حضور وی در این دانشگاه جلوگیری شد كه در نهایت مجبور شد به منزل باز گردد.

رئیس دانشگاه تهران در ماه های گذشته طی ابلاغیه ای خواستار عدم ادامه فعالیت زهرا رهنورد در گروه فرهنگ و هنر دانشگاه تهران شده و ورود وی به دانشگاه را ممنوع اعلام كرده است.

دو ماه پیش نیز روزنامه ایران نوشت: دانشگاه تهران سرانجام به خواست دانشجویان این دانشگاه پاسخ مثبت داده و به تازگی از ورود زهرا رهنورد به این دانشگاه جلوگیری کرده است.

البته تاکنون خبری مبنی بر قطع حقوق وی به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه تهران منتشر نشده است.

500 راه روستايي استان زنجان بسته شد

معاون راهداري اداره كل راه و ترابري استان زنجان با اشاره به بارش سنگين برف شب گذشته در اكثر مناطق استان، گفت: در حال حاضر هيچ‌ گونه مشكلي براي تردد در راه ‌هاي اصلي استان وجود ندارد.
كليم‌اله وثوقي در گفت وگو با خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) منطقه زنجان از مسدود شدن 500 راه روستايي در استان خبر داد و تصريح كرد: به علت بارش سنگين برف كه با كولاك نيز همراه بود، حدود 500 راه روستايي در استان بسته شد كه راهداران استان عمليات بازگشايي راه‌هاي بسته شده را آغاز كرده‌اند.
وي با بيان اين‌كه اولويت در بازگشايي راه‌هاي روستايي با روستاهاي پرجمعيت است، خاطر نشان كرد: با كار شبانه‌روزي راهداران استان، 400 راه روستايي تا پايان امروز بازگشايي مي شود و مابقي راه‌هاي مسدود شده نيز تا فردا بازگشايي خواهند شد.

پسته ۱۵ درصد گران شد، کشمش ۲۰ درصد

رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران ا افزایش ۱۵ درصدی قیمت پسته و ۲۰ درصدی قیمت کشمش نسبت به ابتدای فصل خبر داد.
به گزارش شبکه بازرگانی، اسدالله عسگراولادی گفت: صادرات خشکبار در ۱۰ ماهه سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال گذشته، از لحاظ قیمتی ۴۵ درصد افزایش داشته است.
وی در خصوص صادرات خشکبار اعلام کرد: خشکبار یکی از رشته‌های بسیار قدیمی و ارزشمند صادراتی کشور محسوب می‌شود.
رئیس کمیسیون صادرات اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: ده قلم کالا از جمله پسته، کشمش، خرما، فندوق، بادام و انجیر و … از جمله اقلام مهم صادراتی در حوزه خشکبار محسوب می‌شود.
وی درآمد حاصل از صادرات خشکبار در ۱۰ ماه گذشته را یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار اعلام کرد و افزود: در ۱۰ ماه گذشته، پسته به میزان ۱۰۰ هزار تن، کشمش ۹۰ هزار تن، خرما ۸۳ هزار تن و انجیر در حدود ۶ هزار تن صادر شده است.

ابوالفضل طبرزدي:مگر برقراري ارتباط با عمو جرم محسوب مي شود؟

كانون حمايت خانواده هاي جان باختگان وبازداشتي ها:در حالي كه ابوالفضل طبرزدي در زندان كارون اهواز محبوس مي باشد و خانواده وي تنها يك بار موفق به ملاقات با او شده اند, از سوي مقامات حكومتي از هرگونه اطلاع رساني در اين باره منع گرديده اند و به آنها گفته شده كه مجاز به مصاحبه با سايت ها و خبرگزاري هاي خبري نمي باشند. براساس اخبار دريافتي, اتهاماتي كه عليه اين زنداني مطرح شده, مخالفت با خامنه اي, تماس با كشورهاي بيگانه و نيز شورش عليه نظام مي باشد. طبرزدي به مدت 19 روز تحت بازجويي در اطلاعات اهواز بوده و زيرفشارهاي جسمي و روحي شديدي قرار داشته است.
گزارشها همچنين حاكي است كه به اين زنداني گفته شده كه بايد به داشتن رابطه با عمويش حشمت الله طبرزدي اعتراف نمايد, او هم اين مساله را روي برگه اي كه به او داده شده نوشته و در مقابل گفته است: مگر برقراري ارتباط با عمو جرم محسوب مي شود؟ كانون حمايت از خانواده هاي جان باختگان و بازداشتي ها ضمن ابراز نگراني براي وضعيت اين زنداني, خواستار جلب نظر مراجع ذيصلاح در مورد نقض پايه اي ترين حقوق زندانيان در ايران مي باشد.

ترس از تأثیرات زنجیره‌ای قیام تونس

دویچه وله: در تونس هم‌چنان روند اوضاع نامبهم است. بعدازظهر یکشنبه درگیری میان گروه‌های مسلح هوادار بن‌ علی و نیروهای امنیتی دولت موقت بالا گرفت. حال نگرانی‌ها از این مسئله شدت یافته که قیام مردم تونس بر کشورهای دیگر تأثیر بگذارد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه در بعدازظهر یکشنبه (۱۶ ژانویه) در تونس، از اطراف خانه‌های نزدیک به وزارت کشور توسط شبه نظامیان به روی نیروهای پلیس آتش گشوده شده است. صدای تیراندازی‌های پراکنده از گوشه و کنار شهر شنیده می‌شد.

بنا به اطلاع پلیس تونس چهار آلمانی مسلح نیز دستگیر شده‌اند. این عده به همراه چند خارجی دیگر در سه تاکسی در حرکت بودند.

مزری حداد، سفیر پیشین تونس در سازمان یونسکو، زین‌العابدین بن علی، رئیس جمهور سابق این کشور را متهم کرد که پیش از فرارش از کشور در روز جمعه (۱۴ ژانویه)، ناآرامی‌ها در تونس را برنامه‌ریزی کرده. به گفته وی، بن علی میان افراد گارد محافظ و هوادارن خود اسلحه و پول تقسیم کرده بود تا آن‌ها پس از خروج بن علی بتوانند در تونس جنگ داخلی به راه بیاندازند.

مصری حداد در هفته گذشته به دلیل اعتراض به سیاست زین‌العابدین بن علی در پاریس از سمت خود کناره‌گیری کرده بود.

زنجیره‌ی واکنش‌ها

در منطقه نگرانی‌ها از این مسئله شدت گرفته است که قیام مردم تونس بتواند بر کشورهای دیگر تأثیر بگذارد. عمر موسی، رئیس اتحادیه عرب، وقایع تونس را حوادث خطرناکی خواند که از نظر تاریخی «شروع یک دوره و پایان عصری دیگر است».

بنیامین نتانیائو، نخست وزیر اسرائیل گفت، وی امیدوار است ثبات در تونس هر چه زودتر برقرار شود و «آرامش و اطمینان دوباره به این کشور برگردد». وی افزود که اسرائیل روند امور در تونس را با دقت کامل دنبال می‌کند.

معمر القذافی، رهبر لیبی، به اعتراضات تونس انتقاد کرد. وی گفت، مردم تونس شاهد خونریزی و بی‌قانونی هستند، زیرا می‌خواستند با عجله تمام از دست رئیس جمهور خود خلاص شوند. در صورتی که بن علی به آن‌ها اطمینان داده بود، تا سه سال دیگر از قدرت کناره‌گیری خواهد کرد. رهبر لیبی افزود، تونسی‌ها حال در کشوری زندگی می کنند که در آن باندهای مختلف حکومت می‌کنند.

اعتراض‌ها در اردن و مصر

در اردن و مصر اولین تظاهرات به حمایت از مردم تونس برگزار شد. در قاهره تعدادی از تظاهر کنندگان در جلوی سفارت تونس در مصر اجتماع کردند تا مخالفت خود را با حکومت طولانی حسنی مبارک، رئیس جمهور این کشور ابراز کنند. یکی از تظاهر کنندگان گفت: «آن‌چه در تونس اتفاق افتاد به همه ما امیدواری می‌دهد تا بتوانیم از ترس رها شویم و بر دیکتاتورها غلبه کنیم.»

در اردن بیش از پنج هزار نفر علیه بالا رفتن قیمت کالاها تظاهرات کردند و خواستار استعفای سمیر الرفاعی، نخست وزیر این کشور شدند.

برخی از کارشناسان امکان سرایت زنجیره‌ای تظاهرات در کشورهای مجاور را بعید می‌دانند. سامی الفرج، رئیس مرکز تحقیقات استراتژیک کویت می‌گوید: «تنها باید به ایران نگریست و مشکلات این کشور را دید. این موضوع برای کسانی اهمیت دارد که فکر می کنند می‌توانند خیلی ساده به خیابان بیایند و قدرتی را تغییر دهند». وی تأکید کرد که از سوی دیگر تأثیرات قیام مردم تونس را نمی توان نادیده گرفت.

تائید محکومیت رسول بداقی به شش سال حبس

دادگاه تجدید نظر استان تهران محکومیت صادره از سوی دادگاه بدوی را عینا تائید کرد.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، این عضو کانون صنفی معلمان و از اعضای سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران از سوی دادگاه تجدید نظر به شش سال حبس تعزیری و پنج سال محرومیت از فعالیت اجتماعی محکوم شده است.
دادگاه تجدید نظر متن اعتراض و دفاع مسعود شفیعی وکیل رسول بداقی را وارد ندانسته و حکم اولیه وی را تائید نموده است.
گفتنی است رسول بداقی از تاریخ ششم شهریور ماه سال گذشته تاکنون در زندان بسر می برد و تاکنون از حق مرخصی نیز برخوردار نبوده است.


فیلم/ وضعیت زنان پناهجوی ایرانی در سوئد

کارگردان: فرح شیلاندری
تولید کننده: روبین سونداستروم
مدت فیلم: 19 دقیقه



مسمومیت 27 دانش آموز شیرازی با گاز منواکسید کربن

واحد مرکزی خبر نوشت: 27 دانش آموز یک مدرسه راهنمایی در شیراز مسموم شدند . مدیر روابط عمومی مرکز فوریت های پزشکی فارس ، استنشاق گاز منواکسید کربن برخاسته از بخاری بدون دودکش را علت مسموم شدن این دانش آموزان دختر اعلام کرد .

رستگار گفت : 18 نفر از دانش آموزان به بیمارستان نمازی شیراز منتقل شدند که پس از درمان و بهبودی مرخص شدند .

سن مصرف كنندگان موادمخدر پايين آمده است

رييس سازمان بهزيستى: سن مصرف كنندگان موادمخدر پايين آمده است

روزنامه ابرار: رييس سازمان بهزيستى كشور گفت: ۷۰ درصد مراكز كاهش آسيب در كشور به كمك گروه هاى خوديار خدمات ارائه مى دهند. به گزارش ايسنا،احمداسفنديارى در اولين همايش سازمان هاى مردم نهاد فعال در حوزه كاهش تقاضاى مواد مخدر كشورهاى عضو اكو، با بيان اينكه هر سه روز دو شهيد هزينه ايست كه ايران براى مقابله با مواد مخدر مى دهد، افزود: بايد ببينيم كه چه كسانى از ترانزيت مواد مخدر از مرزهاى ايران سود مى برند و چه كشورهايى از توليد مواد مخدر در همسايگى ايران حمايت مى كنند. وى تصريح كرد: زمانى كه استعمار به كشورهاى موسوم به جهان سوم با شعار « مبارزه با فقر و گرسنگى» پا گذاشت، مردم را به كشت خشخاش تشويق كرد و همه مى دانند كه رواج دهندگان اين مواد چه كسانى بودند. به گفته رييس سازمان بهزيستى، در زمان حكومت طالبان در افغانستان توليد مواد مخدر در اين كشور ۱۸۰ تن بود، در سال ۲۰۰۲ به ۳۴۰۰ تن رسيد و براساس آمار در سال گذشته توليد مواد مخدر در اين كشور به بيش از هشت هزار تن رسيده است. وى خاطر نشان كرد: آمارها نشان مى دهد كه توسعه آزمايشگاه هاى توليد موادمخدر در طول سال هاى پس از سقوط طالبان به جايى رسيده كه ۹۰ درصد مواد مخدر به هروئين و مواد ديگر تبديل مى كنند. اسفنديارى تصريح كرد: هر چقدر در حوزه مبارزه جدى و تلاش كنيم، تنها ۳۰ درصد از مواد مخدر قاچاق و ترانزيت را كشف مى كنيم و عليرغم كنترل شديد مرزها ۶۰ الى ۷۰ درصد آن به عناوين مختلف وارد كشور مى شود، لذا بايد در جاى ديگرى جلوى اين آسيب گرفته شود. وى كاهش تقاضا را بهترين راه پيشگيرانه از مواد مخدر برشمرد و خاطر نشان كرد: اگر ميزان تقاضا را در كشور پايين بياوريم بر مقدار توليد و توزيع تاثيرگذار خواهد بود و فعاليت آن ها نيز كاهش مى يابد، لذا توسعه سازمان هاى مردم نهاد كه يكى از موفقيت هاى ايران در زمينه پيشگيرى از مواد مخدر مى تواند در بحث كاهش تقاضا موثر واقع شود. رييس سازمان بهزيستى كشور با تاكيد بر كاهش تقاضا، عنوان كرد: بايد در اين حوزه بيش از گذشته فعاليت كنيم و ميزان تقاضا را پايين را بياوريم. وى اضافه كرد: آمريكا با هدف مبارزه با تروريسم وارد افغانستان شد، در حالى كه ادامه حضور آن ها تنها به افزايش توليد مواد مخدر منجر شد. اسفنديارى بيان كرد: با مصرف مواد مخدر هويت ملى و دينى از بين مى رود، لذا ترويج اين مواد بهترين ابزار براى سلطه است، به طورى كه بررسى ها نشان دهنده اين است كه سن مصرف كنندگان پايين آمده و تعداد آن ها رو به افزايش است. رييس سازمان بهزيستى تصريح كرد: كشورهاى عضو اكو فرهنگ مشترك دارند و بايد با برنامه هاى مشترك تقاضا را كاهش دهند نمى توان با پرداختن به پيشگيرى، حوزه درمان را رها كرد، لذا بايد بحث پيشگيرى از خانواده ها آغاز شود. به گزارش ايسنا، اسفنديارى در پايان با اشاره به اينكه بيش از ۷۰ درصد از مراكز كاهش آسيب در كشور به كمك گروه هاى خوديار خدمات ارائه مى دهند، بيان كرد: بيش از ۳۵۰ معتاد بهبود در اين مراكز در حال فعاليت اند.

بارش برف؛ مهرآباد مملو از مسافران بلاتکلیف

خبرگزاری مهر: در حالیکه بارش برف و باران موجی از خوشحالی در کشور ایجاد کرده است مسافران پروازهای داخلی در فرودگاه مهرآباد در هراس تاخیر و لغو پروازها به سر می برند.

در حال حاضر صندلی های فرودگاه مهرآباد مملو از مسافرانی است که در پی تاخیر و لغو پروازها مجبور به اطراق در فرودگاه شده اند.

وضعیت مسافران در فرودگاه مهرآباد به گونه ای است که برخی از مسافران در فرودگاه با توجه به خستگی ناشی از تاخیر پروازها و نبود صندلی خالی کف سالن انتظار نشسته اند و به تابلو پروازها خیره شده اند تا تکلیف پروازهایشان روشن شود.

بنابراین گزارش تا زمان ارسال خبر پروازهای ساعت 7:15 ماهشهر، ساعت 7 کیش، ساعت 7:25 دزفول، ساعت 5 اهواز، ساعت 6:10 بندرعباس و ساعت 8:45 خرم آباد با تاخیر چند ساعته همچنان در انتظار بلند شدن از باند فرودگاه مهرآباد تهران هستند.

این در حالیست که پروازهای امروز اردبیل، سنندج، خارک، شیراز و اصفهان نیز به دلیل شرایط نامساعد جوی لغو شد.

همچنین مطابق آخرین اعلام، پرواز ساعت 6:15 مشهد، 6:20 کیش، 7:15 مشهد، 7:20 بندرعباس با تاخیر بیش از 2 ساعت از فرودگاه مهرآباد پرواز کردند.

وضعیت پروازهای داخلی فرودگاه مهرآباد در حالیست که روز گذشته نیز برخی از پروازها به مقصد غرب کشور از جمله پرواز 3:30 کرمانشاه، پرواز ساعت 3 سنندج و 2:30 ایلام نیز به دلیل بدی آب و هوا نیز لغو شدند.

در این شرایط به نظر می رسد بهترین خبر برای مسافران معطل شده در فرودگاه مهرآباد نوید پایان تاخیر و اعلام سوار شدن به هواپیما باشد به طوریکه با اعلام این خبر از بلندگوی این فرودگاه می توان خوشحالی را در چهره مسافران خسته مشاهده کرد.

سوار شدن به هواپیما پایان تاخیر نیست

البته پایان تاخیر پروازها به سوار شدن در هواپیما ختم نمی شود تا برخی از مسافران علیرغم سوار شدن در هواپیما به دلیل ضرورت برف روبی هواپیما دست کم یک ساعت در انتظار پرواز باقی بمانند.

در حال حاضر علاوه بر مسافران پرواز تهران - خرم آباد برخی دیگر از هواپیماها به دلیل قرار گرفتن در نوبت برف روبی منتظر پرواز از باند فرودگاه مهرآباد هستند.

تهران در پی بارش برف در 24 ساعت گذشته سپید پوش شده و سایر استانها نیز در طول 24 ساعت گذشته شاهد بارش برف و باران بوده اند.

با این اوصاف به نظر می رسد علاوه بر تاخیر پروازهای داخلی فرودگاه مهرآباد دیگر پروازهای فرودگاه های مقصد نیز با تاخیر برگزار شود. به طوریکه گزارش خبرنگار مهر از فرودگاههای خرم آباد، کرمانشاه، تبریز، ایلام، سنندج و ... نیز حکایت از معطلی چند ساعته مسافران دارد.

گزارش میدانی خبرنگار مهر حکایت از سپید پوش شدن باند فرودگاه مهر آباد است به طوریکه در حال حاضر ماشین های برف روب به سرعت در حال پاک کردن باند فرودگاه هستند.

روند لغو و تاخیر پروازهای فرودگاه مهرآباد در حالیست که در روزهای گذشته پایتخت شاهد برگزاری برخی برنامه های ملی از جمله همایش تعامل رسانه با ایرانیان مقیم خارج از کشور با حضور صدها خبرنگار از اقصی نقاط کشور بوده است.

تهران يکی از شهرهای دارای بيشترين آلودگی صوتی

48 درصدخودروها و موتورسيکلت هاي تهران آلودگي صوتي دارند
تهران يکي از شهرهاي داراي بيشترين آلودگي صوتي در دنيا

روزنامه مردمسالاری: مدير عامل شرکت کنترل کيفيت هواي تهران گفت: با توجه به تردد بيش از 3 ميليون خودرو در پايتخت که حدود 2 ميليون 300 هزار دستگاه آن ها سواري اند، شهر تهران جزو شهرهايي است که از بيشترين ميزان آلودگي صوتي در دنيا ، رنج مي برد.
دکتر يوسف رشيدي در گفت وگو با "تهران سما" با بيان اين مطلب اظهار کرد: در خيابان ها و اتوبان هاي شهر تهران نزديک به 47/8 درصد خودروهاي سواري وموتورسيکلت ها صدايي بالاتر از 81 دسيبل ايجاد مي کنند، در حالي که استاندارد آلودگي صوتي براي منازل مسکوني در روز 55 دسيبل و شب 45 دسيبل است.
وي تصريح کرد:منطقه 6 شهر تهران از لحاظ آلودگي صوتي در صدر مناطق ديگر شهر تهران قرار دارد که به ترتيب ده منطقه پرسر و صداي شهر تهران عبارتند از مناطق 6-10-11-12-7-13-3-19-18 و 2 و اين رتبه بندي براساس سرعت خودروهاها در سطح منطقه، مقدار کيلومتر پيمايش خودروها و توزيع آنها در هر منطقه و ميزان بزرگراه هاي موجود صورت گرفته است.
مدير عامل شرکت کنترل کيفيت هواي تهران خاطر نشان کرد: کشورهاي پيشرفته دنيا جهت اجرا و ساخت بزرگراه ها و مناطق حساس به سرو صدا مانند مدارس و بيمارستان ها از نقشه هاي صوتي استفاده مي کنند که اين نقشه ها با توجه به افزايش ساليانه تعداد خودروها و حجم ترافيک تغيير مي کند و رو به افزايش است.
وي ادامه داد: نقشه هاي تراز صوتي مناطق 22 گانه شهر تهران نيز تکميل شده است و نقاطي که از آلودگي صوتي بالا رنج مي برند و وضعيت بحراني دارند مشخص شده اند، که براين اساس متاسفانه مشخص شده اکثر مراکز آموزشي و درماني در شهر تهران در معرض آلودگي صوتي بيش از حد استاندارد هستند.

یادداشتی کوناه از مسعود کردپور هم بندی حسین خضری

حسین خضری مظهر صداقت فداکاری ومهربانی بود

پسر خوبی بود حدود5 ماه در بند 12 زندان مرکزی ارومیه با هم بودیم خیلی مهربان وفداکار بود من که تازه به زندان ارومیه منتقل شده بود تخت من جای بدی بود ومن از دوستان گلایه میکردم که جای من بد است حسین فوری جای خودش را به من داد هیچ وقت اوقاتش تلخ نمیشد اصلا از اینکه بهش حکم اعدام داده بودند ناراحت نبود همیشه خنده رو لب داشت تا سوم راهنمایی درس خوانده بود ولی خیلی علاقمند به درس وعلم ودانش بود مدتی کلاس زبان انگلیسی برگزار کردم جزو کسانی بود که تا اخرین جلسات که من آزاد شدم در کلاس حضور داشت علاقه وافری به اصطلاحات سیاسی زبان انگلیسی داشت خیلی با استعداد بود شب قبل ازادی عکسش را به من داد گفت هرکاری از دستت بر می اید برام انجام بده که اعدام نشم متاسفانه وضعیت کشور طوری شده که کاری از دست فعالین حقوق بشر بر نمی اید هر چند چند ماه پیش که او را به قرنطینه زندان برده بودند در مصاحبه با صدای امریکا از وضعیتش ابراز نگرانی کردم واقعآ حیف که این جوانان اعدام میشوند

اجرای حکم یک سال حبس فعال صنفی معلمان

خبرگزاری هرانا – نبی الله باستان فعال صنفی معلمان و دبیر ادبیات دبیرستان های فارسان استان کهکیلویه در شانزده دی ماه جهت اجرای حکم یک سال حبس تعزیری بازداشت و به زندان منتقل شده است.

این عضو ارشد کانون صنفی معلمان کهکیلویه وشورای هماهنگی کانون های صنفی معلمان ایران می گوید اتهامش فراهم کردن وصیت نامه آیت الله خمینی از یک وب سایت متلق به شرکت های هرمی است تا بهانه برای پرونده سازی برای ایشان شده است.

گزارش پیش رو شرح نحوه و چگونگی بازداشت و محکومیت این فعال صنفی است که توسط گزارشگر هرانا تهیه شده است.

پنج شنبه 16/10/89 نبی الله باستان، فعال صنفی معلمان، دبیر ادبیات دبیرستان های فارسان استان کهکیلویه ومعاونت پرورشی دبیرستان ولایت فقیه در این شهر در دو سال گذشته، برای گذراندن یک سال زندان، به زندان مرکزی استان، یعنی فرخ شهر،در5 کیلو متری شهرکرد برده شد. چند روز پیش، نتیجه ی دادگاه تجدید نظر به وی اعلام شد و از او خواستند که خود را به زندان معرفی کند، ولی ایشان با این استدلال که بی گناه است از رفتن به زندان خود داری نمود. پنج شنبه 16/10 در راه مدرسه و حدود ساعت 8 -9 صبح، باستان را بازداشت کرده و به دادسرا می برند. خانم و فرزند کوچک اش به دادسرا می روند که ماموران به خانم باستان می گویند می خواهند به دستان باستان دستبند بزنند و این ممکن است در دخترش اثر بدی داشته باشد به همین خاطر خانم باستان به خانه بر می گردد. باستان همراه ماموران به خانه آمده و پس ازبرداشتن وسایل شخصی و با دستبند به زندان برده می شود. بنا بر نوشته ی خودش در تارنگار بیستون اتهام اش فراهم کردن وصیتنامه ی امام از اینترنت بوده است! گویا به بهانه ی اینکه آن سایت به شرکت های هرمی وابسته بوده است ، پرونده ای برایش تشکیل داده اند. اما به گفته ی بیشتر آشنایان این بهانه ای بیش نبوده است. باستان به گواه فرهنگیان فارسان، دبیری دلسوز و آموزگاری با دغدغه های انسانی بوده است.

خانم باستان با اندوه می گوید" شوهرم از هر نظر انسانی پاک و وارسته است، امروز همه ی فرهنگیان ومردم فارسان انگشت به دهن از بازداشت وی مانده اند. اگر کسی پنهانی از مردم شهر درباره ی او پرس- و- جو کند، خواهد فهمید که باستان چگونه انسانی است. ما 12 سال با هم زندگی کرده ایم اگر کوچکترین خطایی از او دیده بودم امروز چنین آشفته و غمگین نبودم. ما دو فرزند داریم دختر چهارساله ام امروز شاهد بازداشت پدر بود . فرزند بزرگترم هم دانش آموز پنجم است. من خانه دارم وباستان هم پیش از بازداشت مرخصی یک ساله و بدون حقوق گرفت، من با خانه ی اجاره ای در این یک سال چه کار باید بکنم".

باستان که از امروز دوران محکومیت یک ساله ی خود را شروع کرد، عضو ارشد کانون صنفی معلمان کهکیلویه وشورای هماهنگی کانون های صنفی معلمان ایران است. پیش از این بارها برای کنش های صنفی به نهادهای امنیتی فرا خوانده شده و مورد بازجویی های چند ساعته قرار گرفته است.

مادر این فرهنگی شرافتمند ،مادر شهید است در لحظه های پایانی تهیه ی این گزارش خانم باستان به من زنگ زد، بنا به گفته ی همسر باستان از نیمروز تا اکنون مادر باستان گم شده است. وی پیشتر گفته بود که اگر پسرم بازداشت شود سنگ آرامگاه شهیدم را می شکنم و کنار او آرام می گیرم. از نگرانی که در گفتار خانم باستان بود، شرایط روحی مادرباستان بسیار بد است.

برف، مدارس مهاباد، بوکان، سردشت و تکاب را تعطیل کرد

آژانس خبری موکریان
سرویس اجتماعی

بارش برف و کولاک شدید، مدارس شهرستان های مهاباد، بوکان سردشت و تکاب را تعطيل کرد .
به دليل بارش سنگین برف، کلیه مدارس مقاطع سه گانه شيفت صبح در شهرهای مهاباد، سردشت و تکاب تعطيل است.
ارتفاع برف در حال حاضر در نقاط شهری شهرستان تکاب، نیم متر اعلام شده است.
همچنین بارش برف سنگین در بوکان نیز که از صبح شنبه شروع شده، راه های تعداد زیادی از روستاهای این شهر را مسدود و رفت و آمد در بیشتر محورهای روستائی را با مشکل مواجه نموده است.
گفته می شود بوکان طی روزهای گذشته سردترین ایام را در چند سال اخیر سپری کرده است.

افزایش آمار سرقت‌ تجهيزات برق در استانهای کشور

ایرنا: مدير عامل شركت توزيع برق استان فارس آمار سرقت‌ تجهيزات برق در اين استان را زياد دانست و گفت: طي پاييز امسال 77 فقره سرقت تجهيزات و اقلام شبكه‌هاي برق در استان فارس ثبت شده است.

مهندس اصغر حدادي طي نامه‌اي از معاون سياسي امنيتي استانداري فارس درخواست كرد: فرمانداران در شهرستان‌ها، برخورد با سارقان شبكه و تجهيزات برق را در اولويت قرار دهند.
وي كه پيش از اين نيز طي نامه‌اي به‌رييس كل دادگستري استان فارس خواستار برخورد جدي‌تر دستگاه قضايي با سارقان تجهيزات برق شده بود، با ارسال نامه‌اي به معاون سياسي امنيتي استانداري فارس، ضمن ارائه آمار سرقت‌ها در سه ماهه پاييز امسال، خواستار توجه بيشتر فرمانداران شهرستان‌هاي فارس به اين مقوله شده است.
حدادي، سرقت تجهيزات برق را عاملي مهم در بروز اختلال در روند خدمت‌رساني اعلام و تصريح كرده است: شهرستان‌هاي لار، جهرم، داراب، كازرون، لامرد، فسا و ني‌ريز بيشترين تعداد سرقت را شاهد بوده‌اند.
وي همچنين در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: طي اين سه ماه، شهرستان جهرم با 14 فقره سرقت بيشترين تعداد و پس از آن، شهرستان‌هاي فسا، كازرون، داراب، لار، مهر، لامرد، قير و كارزين، زرين‌دشت، اقليد، خرم‌بيد، آباده، فيروزآباد، رستم، ممسني و ني‌ريز در مراحل بعدي قرار دارند.
مدير عامل شركت توزيع برق استان فارس افزود: طي سه ماه ياد شده اين سرقت ها، بيش از 900ميليون ريال به اين شركت زيان وارد كرده و بيشترين ميزان خسارت در شهرستان لار با حدود 340 ميليون ريال ثبت شده است.
حدادي، بيشترين كالاي مورد دستبرد قرار گرفته را سيم‌هاي مسي اعلام و اضافه كرد: طي سه ماهه پاييز بيش از 9هزار كيلوگرم سيم مسي به‌ارزش هشتصد ميليون ريال،120 كيلوگرم سيم آلومينيومي به‌ارزش 6 ميليون ريال، بيش از 200 متر كابل فشار ضعيف به‌ارزش حدود سي ميليون ريال و ترانس به ارزش 50 ميليون ريال به‌سرقت رفته است.
وي افزود: وقوع سرقت كابل و تجهيزات برق علاوه بر ايجاد اختلال در برق‌رساني و تحميل خاموشي به مردم، زيان هنگفتي را به بيت‌المال وارد كرده و مي‌كند و اين زيان‌ها به سبب از دست‌دادن تجهيزات و همچنين ضرر ناشي از جايگزيني اين تجهيزات است.
وي باقدرداني از همكاري‌هاي دستگاه قضايي و نيروي انتظامي در سراسر استان فارس، به‌صفر رساندن آمار سرقت تجهيزات شبكه‌هاي توزيع برق را مستلزم استمرار و ارتقا سطح همكاري‌هاي بين‌بخشي دانست.

حکم افتادن موبايل داراى قرآن در مستراح

به گزارش آتی نیوز به نقل از ایسنا، آيت‌الله العظمي جعفر سبحاني در پاسخ به استفتايي درباره‌ي افتادن تلفن همراه داراي متون قرآني در محلي نجس، بر عدم استفاده از محل تا زمان درآورن گوشي اعلام نظر كرده است.

متن كامل سوال و پاسخ اين مرجع تقليد به اين شرح است:

سوال: «در حافظه برخى از تلفن هاى همراه، قرآن يا ادعيه يا اسماى خداوند قرار مى دهند. در صورت افتادن گوشى تلفن همراه در محل نجس ،آيا خارج كردن آن واجب است؟ در صورت عدم اخراج، استفاده از آن محل چه صورت دارد؟»

پاسخ: «بايد هر چه زودتر آن را بيرون بياورند و تا گوشى تلفن همراه را درنياورده اند، از آن مكان استفاده نشود، مگر اين كه به مرور زمان مواد ضبط شده از بين برود. والله العالم»

فراخوان به میتینگ اعتراضی علیه اعدام حسین خضری

فراخوان
به میتینگ اعتراضی علیه اعدام حسین خضری!
به موج اعدام در ایران اعتراض کنیم!

اعدام سومین زندانی سیاسی در دو هفته گذشته: حسین خضری، زندانی سیاسی کرد در سحرگاه دیروز در زندان ارومیه به دار آویخته شد! فردا نوبت کیست؟

حسین خضری، زندانی سیاسی کرد پس از شکنجه های طولانی برای اخذ اعترافات تلویزیونی دروغین توسط شعبه یکم دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام «تبلیغ علیه نظام و همکاری با یکی از احزاب مخالف» به اعدام محکوم و در سحرگاه دیروز مخفیانه و بدون اطلاع خانواده اش به دار آویخته شد.

تنها در ژانویه امسال طبق آماررسمی دولت ایران 80 نفر اعدام شده اند.
از همه شما دعوت می کنیم در اعتراض به اعدام حسین خضری و برای توقف احکام اعدام دهها زندانی سیاسی دیگر درمقابل سفارت جمهوری اسلامی

برای جلوگیری از اعدام زندانیان سیاسی ،
برای آزادی همه زندانیان سیاسی- عقیدتی،
برای لغو مجازات اعدام و ممنوعیت شکنجه

در یک تجمع اعتراضی گرد هم آئیم.

حال که جمهوری سرکوب و اعدام سعی در خاموشی همه صداها دارد ، تلاش کنیم صدای حق طلبانه آنان را به گوش جهانیان برسانیم.

از همه انسانهائی که برای حقوق بشر و علیه مجازات اعدام مبارزه میکنند می خواهیم که با تماس با همه نهادهای حقوق بشری بین المللی برای توقف اجرای احکام اعدام اقدام کنند.

زمان: دو شنبه ، ١۷ژانویه ٢٠١١ ساعت ١۶
مکان : مقابل سفارت جمهوری اسلامی ایران

Podbielskiallee 67, Berlin Dahlem, U3- Podbielskiallee

کمیته دفاع از زندانیان سیاسی ایران - برلین

E-Mail: kupg_iran@yahoo.de

کانون پناهندگان سیاسی ایرانی – برلین

E-Mail: Vereiniranischerfluechtlinge@gmx.de

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

فرستنده : ا.ی.

شعري  از شيخ بهايي

بالای صفحه

... بیشتر