xalvat@yahoo.com        m.ilbeigi@yahoo.fr          

"آگاهی نامهء " دیگران (مجموعه ای از اخبار روز)

آنچه که در اینجا می آید - و سعی میشود که روزانه بیاید - ، فرستاده های دوستان  از طریق ایمیل می باشد . من تنها تکثيرکننده ام و قصد تنها اطلاع رسانی است ونه جانبگیری.

جمعه ، 24 دی 89

فرستنده : اوتانِس

www.rudarru.net

CNN
مردم : تغییر رژیم در تونس را خواستند

http://www.youtube.com/watch?v=guOlqZYrcTM&feature=player_embedded

هدف مردم تونس: پاگذاشتن در مسیر دموکراسی

تظاهرکنندگان تونسی هدف از اعتراض های خود را پشت سرگذاشتن دوران دیکتاتوری و پاگذاشتن در مسیر دموکراسی اعلام می کنند.
به گزارش شبکه تلویزیونی فرانس24، یکی از تظاهرکنندگان گفت، ما می خواهیم از این دوران عبور کنیم و به سمت دموکراسی قدم برداریم. این مسیر، مسیر سخت و دشواری است و مردم باید آماده پرداخت هزینه آن باشند.

توئیتر: مردم تونس دو هفته جنگیدند و پیروز شدند
مردم تونس 2 هفته جنگیدند و پیروز شدند.ما یک سال و نیم فقط بیانیه گوش دادیم و سرکوب شدیم.
قیام مردم تونس پیروز شد: رييس جمهوری تونس از کشور گریخت


رادیو فردا: با تشديد اعتراضات در تونس و ناتوانی نيروهای دولتی در سرکوب اعتراضات، زين العابدين بن علی از رياست جمهوری اين کشور کناره گيری کرد و از تونس خارج شده است.

شبکه خبری الجزيره گزارش داده است که زين العابدين بن علی تونس را ترک کرده است.

در همين حال، محمد غنوشی، نخست وزير تونس، در يک برنامه تلويزيونی اعلام کرد که مسئوليت رياست جمهوری موقت را برعهده گرفته است و گفت با اجرای قانون اساسی ثبات را در اين کشور برقرار خواهد کرد.

زين العابدين بن علی که از سال ۱۹۸۷ قدرت را در دست داشت، روز جمعه هيات دولت را منحل کرد و در کشور وضعيت اضطراری اعلام کرد و به نيروهای نظامی و امنيتی دستور داد در مقابل نقض کنندگان مقرارات منع رفت و آمد به زور متوسل شوند.

دولت تونس با اعلام وضعیت اضطراری ملی در این کشور مقرارت منع رفت و آمد شبانه وضع کرده و تجمع بیش از سه تن را ممنوع اعلام کرده بود.

خبرگزاری فرانسه گزارش داده است که روز جمعه ارتش تونس کنترل فرودگاه اصلی این کشور را در اختیار گرفته است و کلیه پروازها لغو شده است.

به گزارش آسوشيتدپرس، روز جمعه صدای تيراندازی در مرکز پايتخت تونس به گوش می رسد و پليس به سوی تظاهر کنندگان گاز اشک آور پرتاپ کرده است.

اين در حالی است که پس از آن که هزاران نفر در خيابان های پايتخت تونس خواستار استعفای رييس جمهوری اين کشور شدند، زين العابدين بن علی روز جمعه هيات دولت را منحل کرد و دستور برگزاری انتخابات زودرس در شش ماه آينده را داد.

به گزارش رويترز، نزديک به هشت هزار نفرتظاهر کننده روز جمعه در اطراف وزارت کشور تونس در پايتخت شعار می‌دادند که «بن علی، برو» و «بن علی نه، قيام ادامه دارد.»

اين گزارش اضافه کرده است، منابع پزشکی و شاهدان عينی می گويند در درگيری های پنجشنبه شب ۱۲ نفر ديگر در پايتخت تونس و شهر شمالی راس جبل کشته شده اند.

در حالی که مقام‌های دولتی تونس می‌گويند تاکنون تنها ۲۳ نفر در درگيری‌های پايتخت اين کشور کشته شده‌اند، مخالفان و گروه‌های مدافع حقوق بشر در تونس می‌گويند شمار کشته‌شدگان بيش از ۶۰ نفر است.

آقای بن علی ۷۴ ساله از ۲۳ سال پيش تاکنون قدرت را در کشور تونس بر عهده دارد.

شعارهای مردم معترض تونس پاسخی به سخنان پنج‌شنبه شب زين‌العابدين بن علی بود که ضمن تعهد به پايان دوره رياست جمهوری خود در سال ۲۰۱۴ وعده داد که اصلاحاتی در سيستم سياسی تونس صورت خواهد گرفت.

رئيس جمهور تونس در اين سخنرانی که از تلويزيون تونس پخش شد با اعلام اين که خواسته‌های مردم برای رفع بيکاری و اصلاحات سياسی را شنيده است قول داد که رسانه‌های کشور به آزادی خواهند رسيد.

آقای بن علی ضمن دادن وعده اين که نيروهای امنيتی ديگر از مهمات جنگی برای مقابله با مردم استفاده نخواهند کرد همچنين دستور داد که قيمت شکر، شير و نان در اين کشور کاهش يابد.

اعتراض‌ها و تظاهرات در تونس نزديک به يک ماه پيش پس از خودسوزی يک فارغ‌التحصيل ۲۶ ساله دانشگاه پس از ضبط گاری ميوه و سبزی‌اش توسط ماموران در شهر کوچک سيدی بويزيد آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، تظاهرات ابتدا در اعتراض به بيکاری گسترده و فساد اداری در تونس آغاز شد، اما اکنون جهت سياسی يافته و شخص زين‌العابدين بن علی را نشانه گرفته است

عکس / کشف اشیاء عتیقه مربوط به دوران هخامنشیان توسط پلیس اصفهان



هواپيمايي جمهوري اسلامي ايران

http://www.youtube.com/watch?v=FXncFuLenNA&feature=related

وزارت خزانه‌داری آمريکا روز پنجشنبه اعلام کرد ۲۴ شرکت کشتيرانی «صوری و پوششی»، از جمله ۲۰ شرکت در هنگ کنگ، را به اتهام ارتباط با شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی مورد تحريم قرار داده است.

بیشتر بخوانید:

* دولت آمریکا ۱۰ شرکت مرتبط با ایران را تحریم کرد

وزارت خزانه‌داری آمريکا همچنين اعلام کرده است که دو شرکت مرتبط با صنايع هوا و فضا ایران را مورد تحريم قرار داده است.

استوارت لوی معاون وزير خزانه داری آمريکا در امور مبارزه با تروريسم و اطلاعات مالی، در بيانيه‌ای اعلام کرده است که شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی به شدت زير فشار مالی تحريم‌های بين‌المللی است.

استوارت لوی می‌گويد تحريم‌های روز پنجشنبه در راستای افشا و نشان دادن اقدامات فريبکارانه ايران برای دور زدن تحريم‌های بين‌المللی صورت گرفته است.

طبق اين گزارش بيست شرکت از اين ۲۴ شرکت، در دو آدرس در هنگ کنگ ثبت شده‌اند که چهار شرکت از آنها متعلق به احمد سرکندی و قاسم نبی‌پور است که در تحريم ماه اکتبر وزارت خزانه‌داری امريکا از اين دو به عنوان کسانی که از برای شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی کار يا به نمايندگی از اين شرکت عمل می‌کنند، نام برده شده بود.

وزارت خزانه‌داری آمريکا می‌گويد: ۱۶ شرکت ديگر در ثبت شده هنگ کنگ متعلق به کشتيرانی جمهوری اسلامی هستند يا از طريق اين شرکت کنترل می‌شوند.

طبق اين بيانيه چهار شرکت ديگر از اين شرکت‌ها در جزيره «من» در نزديکی بريتانيا ثبت شده‌اند .

وزارت خزانه‌داری آمريکا همچنين گفته است: گروه صنايع شهيد احمد کاظمی و صنايع شهيد بابايی به سازمان صنايع هوا فضای ايران وابسته‌اند و مورد تحريم قرار گرفته‌اند.

وزارت خزانه داری آمريکا گروه صنايع شهيد احمد کاظمی را متهم کرده است در بخش تکنولوژيک برنامه موشکی ايران فعاليت می‌کند و در برنامه موشکی کره شمالی نيز مشارکت دارد.

وزارت خزانه داری آمريکا همچنين می‌گويد صنايع شهيد بابايی به دليل ارتباط با صنايع هوا و فضا ايران مورد تحريم قرار گرفته است.

آمريکا در اوايل آذرماه سال جاری ۱۰ «شرکت صوری» مرتبط با شرکت کشتيرانی جمهوری اسلامی را در ليست تحريم‌های خود قرار داده است.

وزارت خزانه‌داری آمريکا پيشتر گفته بود ايران فعاليت‌های خود را در پشت «شبکه‌ای پيچيده از شرکت‌های کشتی‌رانی» پنهان کرده است.

ايالات متحده آمريکا از سال ۲۰۰۸ شرکت کشتی‌رانی جمهوری اسلامی ايران را تحريم کرده و همچنين بر اساس اعلام وزارت خزانه‌داری آمريکا تاکنون نزديک به دهها «شرکت صوری» مرتبط با کشتی‌رانی ايران، هدف تحريم‌های آمريکا قرار گرفته‌اند.

قرار گرفتن شرکت‌های خارجی در فهرست سياه تحريم‌های آمريکا بدين معنا است که اين شرکت‌ها ديگر اجازه فعاليت در آمريکا را نخواهند داشت و شرکت‌های آمريکايی نيز نمی‌توانند با اين شرکت‌ها تماس برقرار کنند.

به دنبال تصويب آخرين قطعنامه تحريمی شورای امنيت سازمان ملل متحد عليه ايران که در خرداد ماه سال جاری صورت گرفت، ايالات متحده آمريکا و اتحاديه اروپا نيز تحريم‌های يک‌جانبه‌ ديگری عليه ايران اعمال کرده‌اند که به مراتب فراگيرتر از تحريم‌های شورای امنيت است.

ايالات متحده آمريکا و ساير متحدان اين کشور بر اين باور هستند که جمهوری اسلامی ايران در پوشش برنامه هسته‌ای خود به دنبال دستيابی به توان لازم برای ساخت جنگ‌افزارهای هسته‌ای است. ایران این اتهام را رد می کند.

شورای امنيت سازمان ملل متحد تاکنون با تصويب چهار قطعنامه، تحريم‌هايی عليه ايران وضع کرده و از اين کشور خواسته است، به فعاليت‌های حساس هسته‌ای خود را متوقف کند

احتمال اجرای حکم اعدام حسین خضری

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: در پی انتقال مشکوک حسین خضری، زندانی سیاسی کرد که سال گذشته و به اتهام تبلیغ علیه نظام و همکاری با حزب حیات آزاد کردستان از سوی شعبه اول دادگاه انقلاب ارومیه به اعدام محکوم شده بود به مکانی نامعلوم، برادر این زندانی سیاسی از احتمال اجرای حکم اعدام وی طی روزهای گذشته خبر می دهد.

در همین رابطه برادر حسین خضری، در گفتگویی با کمیته گزارشگران حقوق بشر با اشاره به ملاقات کوتاهی که چهارشنبه ی گذشته و درپی انتشار اخباری مبنی بر انتقال برادر خود از زندان مرکزی ارومیه به مکانی نامعلوم، با او داشته، اظهار داشت: «دو روز بعد از انتشار این اخبار ملاقات کوتاهی با برادرم داشتیم و او در این ملاقات گفت که هیچ خبری از رسیدگی به درخواست های او نیست و او در مدتی که از زندان ارومیه منتقل شده بود، برای اعتراف در مقابل دوربین تحت فشار بوده است و از او خواسته شده که اعتراف کند که در درگیری های مسلحانه شرکت داشته و چند نفر را کشته است و اکنون نیز از اولیای دم تقاضای بخشش می کند و مشخص نیست که چرا بعد از سه سال تازه با این سناریوی جدید با او برخورد می شود. حسین گفت من کسی را نکشته ام که به از کسی درخواست بخشش کنم».

حسین خضری، روز هشتم آبان ماه سال جاری با ارسال نامه ای به دیوان عالی کشور که در این نهاد به شکل قانونی ثبت و با همکاری وکیل او به دادستانی ابلاغ شده است، خواستار رسیدگی مجدد و عادلانه به پرونده ی خود شده بود که درملاقات با برادر خود به بی نتیجه بودن این درخواست اشاره کرده است.

همچنین برادر حسین خضری از بی فایده بودن پیگیری های مداوم اش به نهادهای مختلف از جمله ریاست زندان، سازمان بازرسی زندان ها، دادستانی کل استان و واحد پیگیری اداره اطلاعات، خبر داد و با استمداد دوباره از نهادهای مدافع حقوق بشر و مقامات مسئول گفت: «ما حق داریم که بدانیم چه بر سر برادرمان آمده است. تمام شواهد و قرائن نشان می دهد که یا حکم را اجرا کرده اند یا می خواهند در خفا و بدون اطلاع رسانه ها اجرا کنند. در گفتگو با رییس شعبه اجرای احکام هم گفتند که قصد اجرای حکم را داشته اند که به تعویق افتاده است. ما به شدت نگرانیم و این حق شرعی و قانونی را برای خود محفوظ می دانیم که با توجه به شرایط حاد پرونده در مورد این انتقال و بی خبری مطلق از حسین حرف دلمان را به جایی بزنیم. این بی خبری آنقدر دردآور است که زندگی برایمان باقی نمانده و سال گذشته نیز پس از تایید حکم اعدام حسین در شعبه تجدید نظر پدرم سکته کرد و درگذشت و در حال حاضر هم خانواده در بلاتکلیفی و سرگردانی مطلق نسبت به وضعیت حسین به سر می برند و یک بار دیگر از همه بشردوستان استدعا می کنیم که نگذارند حسین در سکوت اعدام شود».

از سویی، احسان مجتوی، وکیل حسین خضری نیز در گفتگو با کمیته گزارشگران حقوق بشر، ضمن تایید انتقال موکل خود به تهران گفت: «این که آقای خضری به تهران منتقل شده اند درست است، اما از علت این انتقال اطلاعی در دست نیست. پرونده ی قضایی حسین هنوز در دادگستری ارومیه است و تایید حکم تجدید نظر نیز توسط دادگاه تجدید نظر استان انجام شده است و بنا به دستورالعمل جدید وحدت رویه قضایی که بر اساس آن کلیه پرونده ها باید برای بررسی نهایی به دیوان عالی کشور ارجاع شوند، برای پرونده ی حسین نیز درخواست بررسی مجدد صادر شده که منتظر دریافت جواب هستیم».

احسان مجتوی در خصوص پیگیری های حقوقی و آخرین وضعیت حسین خضری به کمیته گزارشگران حقوق بشر گفت: «با توجه به دستورالعمل جدید وحدت رویه ای که از سوی دیوان عالی کشور صادر شده و بر مبنای آن کلیه پرونده های محکومین به اعدام، جهت بررسی نهایی باید به دیوان عالی کشور ارجاع شوند، بار دیگر درخواست بررسی مجدد پرونده را مطرح کرده ایم. بر اساس تفسیر قوانین کیفری در این شرایط، رای وحدت رویه دیوان عالی کشور بایستی در مورد پرونده آقای خضری اعمال شود و با همین استدلال طی درخواستی از مقامات قضایی خواستار ارجاع پرونده به دیوان عالی کشور شده و اعلام کردیم که با توجه به ابلاغ این دستورالعمل، دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی صلاحیت رسیدگی به این پرونده را ندارد».

احسان مجتوی، وکیل این زندانی سیاسی همچنین از پیگیری های خود برای ارسال پرونده ی حسین خضری به دیوان عالی کشور خبر داد و گفت: «در مرحله ی اول از سوی دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی اعلام شد که صدور حکم اعدام پیش از صدور رای وحدت رویه دیوان عالی کشور صادر و در دادگاه تجدید نظر تایید شده و قانون کیفری عطف به ماسبق نمی شود و با درخواست مخالفت شد. با این وجود ما مجددا اعتراض کردیم که هنوز پاسخی در این زمینه به ما اعلام نشده است. اما احتمال زیاد می دهم وامیدوار هستم که با این درخواست موافقت کنند. شاید هم جوابی داده باشند که در پرونده درج شده اما هنوز به من ابلاغ نشده است».

وکیل حسین خضری در ادامه با تاکید بر این که خطر اجرای حکم در مورد آقای خضری همچنان وجود دارد، گفت: «حکم اعدام تایید شده در دادگاه تجدید نظر استانی، تا زمانی که به دیوان عالی کشور نرفته و در دیوان نسبت به نقض آن تصمیم گیری نشده است، به قوت خود باقی است و هر لحظه امکان اجرای حکم وجود دارد».

احسان مجتوی در پاسخ به این سوال که آیا انتقال حسین خضری، می تواند دلیلی بر اجرای قریب الوقوع حکم وی در تهران باشد توضیح داد: «از نظر قانونی برای اجرای حکم هیچ نیازی به انتقال به شهر دیگر از جمله تهران نیست و حکم می تواند در همان شهری که صادر شده است به اجرا در آید. من احتمال ضعیفی می دهم که چنین انتقالی برای اجرای حکم باشد و امیدوارم که برای بررسی مجدد این پرونده از دیوان عالی کشور پاسخی دریافت کنیم. این مساعدت می تواند به تایید یا نقض حکم اعدام بینجامد اما من همچنان منتظر دریافت جواب هستم».

حسین خضری، زندانی کرد محکوم به اعدام، در تاریخ دهم مرداد ماه سال ۱۳۸۷ در کرمانشاه توسط نیروهای سپاه نبی اکرم بازداشت شد و به مدت شش ماه تحت بازجویی مداوم بود. وی سپس به زندان مرکزی ارومیه منتقل شد و در تاریخ بیست و یک اردیبهشت سال گذشته در جلسه ی رسیدگی کوتاهی در شعبه یکم دادگاه انقلاب ارومیه به اتهام «تبلیغ علیه نظام و همکاری با یکی از احزاب مخالف نظام» به اعدام محکوم شد. رای دادگاه بدوی نیز در هفدهم مرداد ماه سال 88 توسط شعبه 10 دادگاه تجدید نظر استان آذربایجان غربی تایید و به او ابلاغ شد که همچنان به قوت خود باقی است.

يك ترم تعليق برای حسين ضامن ضرابی

كميته انضباطي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل طي حكمي حسين ضامن ضرابي فعال دانشجوئي اين دانشگاه را به يك ترم تعليق با احتساب سنوات محكوم كرد.

به گزارش دانشجونيوز حسين ضامن ضرابي دبير كانون شعر و ادب دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل پس از احضار به كميته انضباطي به يك ترم محروميت از تحصيل با احتساب سنوات محكوم شده است. يك منبع مطلع از فعالين دانشجوئي دانشگاه صنعتي نوشيرواني به دانشجونيوز گزارش مي دهد كه حكم انضباطي اين فعال دانشجوئي در حالي صادر شده است كه استناد كميته انضباطي براي صدور اين حكم شركت چند تن از دانشجويان ديگر اين دانشگاه به همراه خانواده هايشان در يك مهماني خانوادگي بوده است.

گفتني است اين فعال دانشجوئي عكس هاي مربوط به اين مهماني خانوادگي را در پروفايل شخصي خودش در سايت فيس بوك گذاشته بود و كميته انضباطي دانشگاه با استناد غيرقانوني به اين عكس ها ضامن ضرابي را محكوم به محروميت از تحصيل نموده است.

حسين ضامن ضرابي كه عضو شوراي عمومي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه صنعتي نوشيرواني مي باشد در هفته هاي اخير با وجود آنكه در مرخصي تحصيلي به سر مي برد بارها از سوي رضاعلي قرباني (رئيس حراست دانشگاه نوشيرواني) و پورتقي (دبير كميته انضباطي دانشگاه نوشيرواني) تهديد شده بود. اين فعال دانشجوئي در حالي حكم يك ترم محروميت از تحصيل با احتساب سنوات را دريافت نموده كه ۱۸ واحد تحصيلي براي اخذ مدرك كارشناسي اش باقي مانده و در حال آماده شدن براي برگزاري كنكور كارشناسي ارشد سال ۹۰ در بهمن ماه سال جاري بود.

در حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري كميته انضباطي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل احكام انضباطي محروميت از تحصيل براي محسن برزگر، ايمان صديقي، نيما نحوي، محمد علمي، محمد عسگري، جلال الذين صادقي، راضيه ديهيم صالحي، فرشيد ستاري فر و معين اسلامي جم از اعضاي شوراي عمومي و مركزي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه صنعتي نوشيرواني صادر كرده است.

عفو بین الملل خواستار آزادی فوری و رعایت حقوق نسرین ستوده گردید

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: سازمان عفو بین الملل با صدور بیانیه ای خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط نسرین ستوده وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر گردید. این سازمان همچنین خواهان اعطای امکان ملاقات حضوری و مداوم این حقوقدان برجسته با فرزندان خردسالش گردید.

نسرین ستوده وکیل حقوق بشر و مادر دو فرزند 10 و 3 ساله روز نوزدهم دی ماه سال جاری به 11 سال زندان و بیست سال محرومیت از حرفه وکالت و بیست سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم گردید.

به گفته عفو بین الملل «وی یک زندانی عقیدتی است که صرفا در ارتباط با حرفه اش به عنوان یک وکیل زندانی شده است و می بایستی فورا و بدون هیچ قید و شرطی آزاد گردد.»

نسرین ستوده به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» از طریق عضویت در کانون مدافعان حقوق بشر به 10 سال زندان، و به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال زندان محکوم گردیده است.

نسرین ستوده عضویت خود در کانون مدافعان حقوق بشر را رد کرده است. عفو بین الملل می گوید «این اتهامات تنها به خاطر حرفه وی به عنوان یک وکیل به وی انتساب یافته است.»

عفو بین الملل همچنین به این نکته اشاره می کند که اصول بنیادین سازمان ملل متحد در مورد نقش وکلا، نه تنها می گوید که وکلا می بایستی دسترسی بدون ارعاب، مانع تراشی، اذیت و آزار و یا دخالت های نادرست، به انجام کارهایشان داشته باشند، بلکه آنها همچنین مستحق آزادی بیان که شامل حق شرکت در بحث های عمومی در موضوعات مربوط به قانون، دستگاه قضایی و همچنین ارتقاء و حفاظت از حقوق انسانی است می باشند.

در همان روز که حکم نسرین ستوده صادر گردید، شعبه اول دادگاه انقلاب تهران مستقر در زندان اوین (جایی که خانم ستوده در آنجا زندانی است)، همسر وی رضا خندان را احضار کرد تا ظرف هفت روز خودش را به این شعبه معرفی کند. همچنین گزارش شده که وکیل خانم ستوده، نسیم غنوی نیز احضار شده است.

پس از بازداشت وی در سیزدهم شهریورماه سال جاری، خانم ستوده اکثر دوران بازداشت خود را در سلول های انفرادی زندان اوین سپری کرده است. وی به علت سه اعتصاب غذا در اعتراض به «بازداشت بدون اتهام و یا دادگاه»، و همچنین «شرایط بازداشت خود» ضعیف شده است. وی در روزهای نخست به ندرت اجازه تماس با خانواده و وکیل خود را داشت، و هم اکنون یک بار در هفته مجاز به تماس با خانواده اش می باشد. فرزندان وی تنها دوبار و بصورت کابینی موفق به ملاقات با وی شده اند و همسر وی، رضا خندان نیز تنها دوهفته یک بار مجاز به ملاقات با وی می باشد.

سازمان عفو بین الملل همچنین از همگان خواست تا پیش از 5 اسفندماه سال جاری با ارسال فوری نامه به دفاتر رهبر جمهوری اسلامی، رئیس قوه قضائیه، رئیس ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی، و همچنین نمایندگی های جمهوری اسلامی در خارج از ایران، ضمن یادآوری مطالب فوق، مقامات جمهوری اسلامی را به آزادی فوری و بی قید و شرط نسرین ستوده که تنها به علت فعالیت های مسالمت آمیزش در جهت استفاده از حق آزادی بیان و آزادی اجتماعات از جمله حرفه اش به عنوان یک وکیل زندانی شده است فراخوانده، و خواهان کسب اطمینان از اعطای دسترسی فوری و مرتب به خانواده و وکیلش، شامل اجازه ملاقات های مرتب حضوری وی با فرزندانش گردند.

انجمن جهانی قلم خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط نسرین ستوده گردید

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: انجمن جهانی قلم با صدور بیانیه ای ضمن محکوم کردن حکم زندان نسرین ستوده وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر حکم صادره برای خانم ستوده را تنها به خاطر فعالیت های مسالمت آمیز وی عنوان کرد.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، پن بین الملل روز چهارشنبه صدور حکم یازده سال زندان و بیست سال محرومیت از وکالت و خروج از کشور برای نسرین ستوده را در نوزدهم دی ماه سال جاری محکوم کرد و خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط نسرین ستوده گردید.

در بیانیه این سازمان آمده است که پن بین الملل معتقد است که این نویسنده برجسته، روزنامه نگار و وکیل دادگستری تنها به علت فعالیت های مسالمت آمیزش در جهت استفاده از حق آزادی بیان که در ماده 19 میثاق بین الملی حقوق مدنی و سیاسی که ایران نیز از شرکای آن می باشد تصریح گردیده محکوم شده است.

طبق ماده نوزدهم میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی «هیچکس را نمی توان بمناسبت عقایدش مورد مزاحمت و اخافه قرار داد» و «هر کس حق آزادی بیان دارد. این حق شامل آزادی تفحص و تحصیل و اشاعه اطلاعات و افکار از هر قبیل بدون توجه به سر حدات خواه شفاهاً یا بصورت نوشته یا چاپ یا بصورت هنری یا به هر وسیله دیگر به انتخاب خود می باشد.»

نسرین ستوده وکیل برجسته دادگستری و فعال حقوق بشر روز سیزدهم شهریورماه سال جاری بازداشت و پس از ماه ها بازداشت در سلول های انفرادی زندان اوین، نهایتا نوزدهم دی ماه سال جاری و در حکمی سنگین و ناعادلانه توسط شعبه 26 دادگاه انقلاب اسلامی تهران به ریاست قاضی پیرعباسی به تحمل یازده سال زندان و 20 سال محرومیت از حرفه وکالت و همچنین 20 سال محرومیت خروج از کشور محکوم گردید.

بنا بر حکم صادره شعبه 26 دادگاه انقلاب، خانم ستوده به اتهام «تبلیغ علیه نظام» به یک سال، برای اتهام «اقدام علیه امنیت ملی» به پنج سال و همچنین اتهام «عدم رعایت حجاب اسلامی در فیلم سخنرانی» به پنج سال زندان محکوم گردیده است.

طی روزهای اخیر و پس از صدور حکم غیرمنتظره یازده سال زندان نسرین ستوده، بسیاری از سازمان های بین المللی حقوق بشر از جمله سازمان عفو بین الملل، گزارشگران بدون مرز، فدراسیون بین المللی جامعه های حقوق بشر و سازمان جهانی مبارزه با شکنجه و همچنین دولت های خارجی صدور این حکم ناعادلانه را به شدت محکوم کرده و خواستار برگزاری دادگاهی عادلانه و آزادی فوری و بی قید و شرط این وکیل دربند گردیدند.

بی خبری از وضعیت مازیار گودرزی، عضو ستاد انتخاباتی مهندس موسوی در رشت

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: یک ماه از بازداشت مازیار گودرزی فعال مدنی وعضو ستاد انتخاباتی مهندس موسوی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری می گذرد ولی تا کنون اطلاعی از وضعیت و محل نگهداری نامبرده به خانواده وی داده نشده است.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، مازیار گودرزی فعال مدنی و از اعضای ستاد انتخاباتی مهندس موسوی در شهر رشت است که یک ماه قبل در محل زندگی خود در همان شهر، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و اطلاعی از وضعیت ومحل نگهداری وی در دست نیست.

مازیار گودرزی که پیشتر هم توسط نیروهای امنیتی چند باز بازداشت شده بود،حدودا یک ماه قبل در شهر رشت بازداشت شده و پس از دستگیری، تنها به مدت چند دقیقه مهلت یافته تا با خانواده خود تماس بگیرد و خبر دستگیری خود را به آنان بدهد. این در حالی است که تا کنون خبری از دلایل بازداشت،محل نگهداری و وضعیت نامبرده، دریافت نشده است.

تلاش های خانواده وی برای اطلاع از محل نگهداری و کسب اطمینان از سلامت وی تاکنون بی نتیجه مانده است.

زانیار و لقمان مرادی زندانیان سیاسی محکوم به اعدام: تهدید به شکنجه جنسی شدیم

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی:
لقمان مرادی و زانیار مرادی، زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در ملا عام، در تماسی از زندان رجایی شهر کرج با کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، ضمن درخواست یاری و کمک از مدافعان حقوق بشر تاکید کردند که تحت شکنجه وادار به اعتراف شده اند و اتهامات منتسب به ایشان صحت ندارد.

به گزارش سایت خبری کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی از تهران، لقمان مرادی و زانیار مرادی، زندانیان سیاسی محکوم به اعدام در ملا عام، در تماسی با کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی اعلام کردند که کلیه اعترافات اخذ شده در ارتباط با فعالیت مسلحانه آنها و قتل فرزند امام جمعه مریوان در سال گذشته تحت شکنجه صورت گرفته و آنها هیچ دخالتی در این اقدام نداشته اند.

لقمان مرادی به کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی گفت ما از مدافعان حقوق بشر درخواست کمک می کنیم برای اینکه واقعا نقشی در ترور فرزند امام جمعه مریوان نداشته ایم اما به دلیل شکنجه های زیاد و تهدید به "شکنجه جنسی" و نیز "بازداشت خانواده" مجبور به اعتراف شدیم و هیچ گاه نیز سندی دال بر حضور ما در این اقدام ارائه نشده است.

پیشتر روزنامه دولتی ایران در روز سه‌شنبه 7 دیماه، به نقل از قاضی ابوالقاسم صلواتی، رییس شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران، اعلام کرده بود که زانیا مرادی و لقمان مرادی به اتهام "محاربه" و "مفسد فی‌الارض" به اعدام در ملا عام محکوم شده اند. قاضی صلواتی در جلسه محاکمه 20 دقیقه ای این دو شهروند کرد در روز چهارشنبه اول دی ماه 1389 آنها را به خاطر عضویت در حزب "کومله" و دست داشتن در ترورسعدی، پسر امام جمعه مریوان، و دو نفر دیگر به نام هادی و عبداللـه در شامگاه 14 تیر 1388 به اعدام محکوم کرده است.

زانیار مرادی و لقمان مرادی اتهامات وارده را قبول ندارند و می گویند تحت شکنجه قرار گرفته اند و اجازه نداشته اند از خود دفاع کنند. لقمان مرادی به کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی گفت آنها نیاز به قربانی دارند و ما را انتخاب کرده اند.

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی
www.komitedefa.com

چهار صد هزار سرفصل دروس دانشگاهی بازنگری می‌شود

دانشجو نیوز: سعید قدیمی، مدیرکل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزش عالی وزارت علوم، از بازنگری ۴۰۰ هزار سرفصل دروس دانشگاهی ايران خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ها، سعید قدیمی روز جمعه ۲۴ دی ماه در همایشی که در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، گفت: هفتاد درصد از این بازنگری مربوط به علوم انسانی است و هم اکنون "وضعیت ۲۶۰ هزار سرفصل علوم انسانی از نظر تاریخ بازنگری" مشخص شده است.

به گفته مدیرکل دفتر پشتیبانی و حمایت آموزش عالی وزارت علوم، ۱۰۰ سرفصل دانشگاهی مربوط به رشته های هنری نیز مورد بازنگری قرار خواهد گرفت.
وی همچنین گفت در برنامه پنجم توسعه تکاليف سنگينی متوجه دانشگاه‌ها شده است که اصلاح محتوا و سرفصل‌ها در صدر آن‌ها قرار دارد. وی اظهار داشت: "با وجود بيش از ۴۰۰ هزار سرفصل دانشگاهی، لازم است که تمام دانشگاهيان در اين بازنگری سهيم باشند."

طرح بازنگری سرفصل های دروس دانشگاهی و به ویژه علوم انسانی، از تابستان سال ۱۳۸۸ و در پی انتقاد آیت الله خامنه ای، از تدریس علوم انسانی غربی در دانشگاههای ایران شدت گرفت. بطوریکه بسیاری از مسولین ایران خواستار تغییرات گسترده در دروس دانشگاهی و به ویژه علوم انسانی شدند.

رهبر جمهوری اسلامی شهریور ماه سال گذشته، در جمع شماری از استادان و اعضای هیات علمی دانشگاه های ایران گفته بود که آموزش بسیاری از رشته های علوم انسانی در دانشگاه ها باعث بی اعتقادی به تعالیم الهی و اسلامی می شود.
وی همچنین از تحصیل حدود دو میلیون نفر از سه و نیم میلیون دانشجو در ایران در رشته های علوم انسانی، ابراز نگرانی کرده بود.

در همین راستا و در شهریورماه گذشته کامران دانشجو، وزیر علوم اعلام کرد که در محتوای رشته‌های مهم علوم انسانی "بر اساس مبانی اسلام" تغییراتی اعمال می‌شود.

محكوميت يك ترم تعليق با احتساب سنوات برای حسين ضامن ضرابی فعال دانشجوئی دانشگاه بابل

كميته انضباطي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل طي حكمي حسين ضامن ضرابي فعال دانشجوئي اين دانشگاه را به يك ترم تعليق با احتساب سنوات محكوم كرد.

به گزارش دانشجونيوز حسين ضامن ضرابي دبير كانون شعر و ادب دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل پس از احضار به كميته انضباطي به يك ترم محروميت از تحصيل با احتساب سنوات محكوم شده است. يك منبع مطلع از فعالين دانشجوئي دانشگاه صنعتي نوشيرواني به دانشجونيوز گزارش مي دهد كه حكم انضباطي اين فعال دانشجوئي در حالي صادر شده است كه استناد كميته انضباطي براي صدور اين حكم شركت چند تن از دانشجويان ديگر اين دانشگاه به همراه خانواده هايشان در يك مهماني خانوادگي بوده است.

گفتني است اين فعال دانشجوئي عكس هاي مربوط به اين مهماني خانوادگي را در پروفايل شخصي خودش در سايت فيس بوك گذاشته بود و كميته انضباطي دانشگاه با استناد غيرقانوني به اين عكس ها ضامن ضرابي را محكوم به محروميت از تحصيل نموده است.

حسين ضامن ضرابي كه عضو شوراي عمومي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه صنعتي نوشيرواني مي باشد در هفته هاي اخير با وجود آنكه در مرخصي تحصيلي به سر مي برد بارها از سوي رضاعلي قرباني ( رئيس حراست دانشگاه نوشيرواني‌ ) و پورتقي ( دبير كميته انضباطي دانشگاه نوشيرواني ) تهديد شده بود. اين فعال دانشجوئي در حالي حكم يك ترم محروميت از تحصيل با احتساب سنوات را دريافت نموده كه ۱۸ واحد تحصيلي براي اخذ مدرك كارشناسي اش باقي مانده و در حال آماده شدن براي برگزاري كنكور كارشناسي ارشد سال ۹۰ در بهمن ماه سال جاري بود.

در حوادث پس از انتخابات رياست جمهوري كميته انضباطي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل احكام انضباطي محروميت از تحصيل براي محسن برزگر، ايمان صديقي ، نيما نحوي، محمد علمي ، محمد عسگري ، جلال الذين صادقي ، راضيه ديهيم صالحي ، فرشيد ستاري فر و معين اسلامي جم از اعضاي شوراي عمومي و مركزي انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه صنعتي نوشيرواني صادر كرده است.

تجمع بيش از 100 نفر از كارگران معترض پارس متال

ايران كارگر : صبح روز چهارشنبه 89.10.22 بيش از 100 نفرازكارگران پارس متال به منظور اعتراض به بي توجهي مقامات و مسئولين به وضعيت معيشتي و كار بيش از 400 كارگر رسمي و قراردادي اين شركت , در اين شركت تجمع كردند .
بيش از يك و نيم ماه هست كه خط توليد اين كارخانه بصورت كامل متوقف شده و برق اين شركت نيز بدليل بدهي ازطرف شركت برق قطع گرديده بود , و در ادامه اعتراضات و تجمعات كارگران اين شركت مفيد واقع نشده و نهايتا همه 140 كارگر قراردادي از شركت اخراج شدند و اكنون كارگران رسمي اين شركت براي احقاق 10 ماه حقوق معوقه و همچنين تعيين تكليف وضعيت شغلي خود در اين شركت جمع ميشوند.

حساب بانکی نمایندگی ایران و چند کشور در آمریکا 'بسته' می شود

بی بی سی : دیپلماتهای ایرانی و چند کشور دیگر گفته اند حسابهای بانکی دفاتر نمایندگیشان در مقر سازمان ملل متحد و واشنگتن بسته می شود.

پاتریک کندی، معاون امور مدیریتی وزارت خارجه و مارک پانسی مدیر سیاستگذاری استراتژی وزارت خزانه داری آمریکا روز پنجشنبه در نشستی با بیش از ۱۰۰ دیپلمات خارجی در نیویورک به نگرانی آنها گوش کرده و پیشنهاداتی ارائه دادند.

چند بانک آمریکایی به دفاتر نمایندگی خارجی تعدادی از کشورها اطلاع داده اند که از ۳۱ ماه مارس به آنها خدمات بانکی ارائه نخواهند کرد.

این بانک ها گفته اند که حسابهای دیپلمات های خارجی تحت تاثیر این تصمیم قرار نمی گیرد و فقط حساب های دفاتر نمایندگی خارجی است که تعطیل می شود.

گزارش شده است که برخی از این نمایندگی ها تاکنون نتوانسته اند بانک دیگری برای افتتاح حساب های خود پیدا کنند.

نمایندگی های ایران، مصر، چین، آفریقای جنوبی و مراکش جزء کشورهایی هستند که گفته اند حساب های بانکی آنها قرار است بسته شود.

گفته می شود حدود ۴۰ کشور از ۱۹۲ عضو سازمان ملل متحد دچار این مشکل بانکی شده اند.

پاتریک کندی بعد از این جلسه به خبرنگاران گفت که به این دیپلماتها راه هایی پیشنهاد شده که ممکن است بانک های دیگر را به ارائه خدمات مالی به این دفاتر نمایندگی ترغیب کند.

بانک "جی پی مورگان چیس" و سایر موسسات مالی که گفته اند خدمات خود به این دفاتر نمایندگی خارجی را قطع می کنند، علت این تصمیم را اعلام نکرده اند.

اما روزنامه وال استریت ژورنال در نوامبر گذشته دشواری مقررات پولشویی دولت آمریکا را علت این موضوع اعلام کرده بود.

به نوشته این روزنامه، وزارت خزانه داری آمریکا برای مقابله با پولشویی و انتقالات مالی سازمان های تروریستی و قاچاقچیان مواد مخدر، مقررات زیادی وضع کرده که ارائه خدمات بانکی به سفارتخانه ها و دفاتر نمایندگی خارجی را برای بانک ها پیچیده و پرهزینه می کند.

مقام های آمریکایی روز پنجشنبه گفتند که تصمیم بانک ها تنها دلیلی تجاری داشته و هیچ اتهامی متوجه کشوری خاص نمی کند.

پاتریک کندی افزود هیلاری کلینتون وزیر خارجه و تیموتی گایتنر وزیر خزانه داری آمریکا شخصا برای حل این موضوع در تلاش هستند.

برخی از نمایندگی ها از جمله مصر گفته اند که نتوانسته اند بانک های جایگزینی پیدا کنند.

به گزارش خبرگزاری ها، محمد خزاعی سفیر ایران در سازمان ملل متحد نیز پیشنهاد کرده است که سازمان ملل متحد در واکنش به این اقدام، پول خود را از بانک "جی پی مورگان چیس" خارج و به بانک هایی منتقل کند که حاضرند به دفاتر نمایندگی خارجی خدمات مالی بدهند.

آلمان، بریتانیا و روسیه گفته اند که مانعی برای حسابهایشان پیش نیامده است.

تداوم بازداشت و بلاتكلیفی یك زوج مسیحی در مشهد

یک زوج مسیحی در مشهد توسط نیروهای اطلاعاتی و امنیتی بازداشت شدند و علی رغم گذشت بیش از 18 روز همچنان در بازداشت بسر می برند.
بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، تعدادی افراد لباس شخصی روز دوشنیه ۶ دی ماه ۱۳۸۹ در مراجعه به منزل این زوج مسیحی ضمن بازداشت ایشان اقدام به ضبط برای وسایل شخصی از جمله کتاب و سی دی های پرستشی می کنند.
منابع خبری نام این افراد را آقای "حسن رضوی درخشی" ۶۵ ساله شغل حسابدار و همسرشان خانم " پریا " ۶۱ ساله معلم بازنشسته ذكر كرده اند .
با توجه به سن این بازداشت شدگان و وضعیت جسمانی این افراد بهمراه تداوم بازداشت و بلاتكلیفی آنها موجی از نگرانی را برای بستگان و خانواده ایشان موجب گردیده است.

بی خبری ازسرنوشت یک فعال مدنی در سنندج

آژانس خبری موکریان : از سرنوشت یک فعال مدنی در سنندج به نام محمد ژیان ظفری که چندی پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده اطلاعی در دست نیست. براساس گزارش خبرنگار آژانس خبری موکریان، محمد ژیان ظفری پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شده و تاکنون از سرنوشت وی خبری در دست نیست . گفته می شود علیرغم پیگیری های خانواده نامبرده، مقامات مسئول هیچگونه پاسخی در رابطه با محل نگهداری این فعال مدنی و اتهامات احتمالی وی نداده اند. گفتنی است محمد ژیان ظفری در جریان مراجعه نیروهای امنیتی به خانه پدری حبیب الله لطیفی زندانی محکوم به اعدام سنندجی، بازداشت شده بود.

انفجار دوباره در پتروشیمی خارك

بخشدار خارك گفت: ساعت 21 پنجشنبه شب یكی از منابع پروپان گاز مجتمع پتروشیمی خارك به دلایل نامعلومی منفجر شد كه خوشبختانه این حادثه خسارت جانی به همراه نداشت.

به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر، مجید محمودی اظهار داشت: بعد از انفجار این مخزن ستاد بحران سریعاً كلیه اقدامات لازم را در مدت كوتاهی انجام داد و هم اكنون شرایط تحت كنترل و عادی است.
محمودی تصریح كرد: علت این انفجار در حال بررسی است و خوشبختانه خسارات جانی در برنداشته و فقط یكی از پرسنل این پتروشیمی كه مصدوم گردیده‌ بود، به بیمارستان منتقل شد.

گفتنی است حدود 6 ماه پیش انفجار در این مجتمع 4 كشته بر جای گذاشت.

خروج زنان متاهل بالاي 18سال بدون رضايت همسرشان ممنوع است

رييس پليس گذرنامه ناجا شرط خروج زنان متاهل بالاي 18سال را به داشتن رضايت همسرشان اعلام كرد.

سرهنگ صادقي در گفت‌وگو با خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره شرايط خروج فرزندان از كشور اظهار كرد: فرزندان زير 18 سال براي خروج از كشور به رضايت پدر نياز دارند اما براساس قانون براي سفر فرزندان بالاي 18 سال نيازي به رضايت پدر نيست.

وي ادامه داد: خانم‌هاي متاهل بالاي 18 سال براي سفر به كشورهاي خارجه بايد رضايت همسرشان را داشته باشند.

سانسور رتبه ايران در لیست رتبه بندی "آزادی اقتصادی" در خبر ایسنا

ایسنا: بر اساس یک شاخص سالانه، قطب‌های تجاری آسیایی سنگاپور و هنگ کنگ آزادترین اقتصادها در جهان هستند.

شاخص آزادی اقتصادی که توسط موسسه تحقیقاتی بنیاد هریتیج و وال استریت ژورنال تهیه می‌شود، نشان می‌دهد که آزادی اقتصادی دولتی کلی جهان در سال گذشته رشد کرده اما رشد متوسطی داشته است.

هنگ کنگ کل امتیازش را حفظ کرد در حالی که سنگاپور که در جهان از کمترین مشارکت دولت در بازار کار برخوردار است، در این شاخص پیشرفت کرد.

استرالیا و نیوزیلند در این شاخص در جایگاه سوم و چهارم قرار گرفتند.

این شاخص بازار آزاد نسبت به سال گذشته، امتیاز پایین‌تری به آمریکا و انگلیس داد که در فهرست نهم و شانزدهم قرار گرفتند.

در انتهای این فهرست کشور کمونیستی کره‌شمالی قرار دارد و میانمار، ونزوئلا، اریتره، کوبا و زیمباوه از دیگر کشورهای قرار گرفته در انتهای فهرست هستند.

آنچه در اين خبر نیامده است جایگاه ايران در لیست رتبه بندی "آزادی اقتصادی" است. بر اساس رتبه بندی " موسسه تحقیقاتی بنیاد هریتیج و وال استریت ژورنال" رتبه ایران 171
؟ در میان 170؟ کشور جهان است

سازمان زندانها قصد تصویب آیین نامه سرکوبگرانۀ جدیدی علیه زندانیان سیاسی را دارد

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" سازمان زندانها قصد دارد که فشارها و سرکوبهای غیر انسانی علیه زندانیان سیاسی را به صورت آیین نامه جدیدی در آورد.
طبق گزارشات موثق که بدست ما رسیده است سازمان زندانها در حال تغییر آیین نامۀ زندانها می باشد و قرار است که این آیین نامه همانند سالهای پیش از 1380 باشد و همچنین شرایط سخت و غیر انسانی تر در آن گنجانده شود. آیین نامه های آن دوران سازمان زندانها غیر انسانی بود که شرایط قرون وسطایی را در زندانها حاکم کرده بود ولی در اثر فشارهای بین اللملی به صورت سوری اقدام به تغییر آن نمودند و بیشتر برای ارائه دادن به سازمانهایی جهانی و فریب آنها بکار برده می شد و عملا مواد آن به اجرا در نمی آمد.

اخیرا صادق لاریجانی که سازمان زندان تحت مسئولیت وی می باشد.آیین نامه پیشنهادی خود را به سازمان زندانها و روسای زندانها ارسال کرده است و این پیشنهادها توسط شکنجه گران در درون زندانها مورد بررسی قرار گرفته است و جهت اجرایی کردن آن پیشنهادهای شکنجه گران در آن گنجانده شده است.

آیین نامه جدید شامل قوانین ضدبشری،قرون وسطایی و سرکوبگرانه می باشد و همانگونه که شکنجه گران زندانها مدتها خواهان چنین آیین نامه ای بودند تا بتوانند به ابعاد شکنجه و جنایت خود در زندانها وجۀ قانونی ببخشند و هر چه بیشتر شکنجه را قانونی نمایند .البته احکام غیر انسانی و قرون وسطایی مانند اعدام و سنکسار،دست و پا قطع کردن ،چشم در آوردن و شلاق زدن رسما جزیی از قوانین این رژیم است و بصورت سیستماتیک و در ابعاد گسترده در حال اجرا کردن آن می باشند. شکنجه های جسمی ،جنسی و روحی بطور سیستماتیک در زندانها بکار برده می شود که تعداد بیشماری از مردم ایران قربانیان آن هستند.

صادق لاریجانی منصوب ولی فقیه علی خامنه ای در قوۀ قضاییه از زمان تصدی این سمت ، اعدام زندانیان سیاسی ، اعدام کودکان واعدام های گروهی ،دست و پا قطع کردن شکنجه و تجاوز در زندانها ،محدودیت غیر انسانی علیه زندانیان سیاسی، سرکوب مردم بوسیلۀ افرادی مانند صلواتی معروف به قاضی مرگ و مقیسه ای و سایر افراد تحت عنوان نام قاضی با صدور احکام اعدام و محکومیتهای سنگین ابعاد جدیدی از جنایت علیه بشریت در تاریخ مردم ایران و بشریت حاضر به ثبت رسانده اند.تنها در سه هفته گذشته به تایید دستگاهی که خود را قوۀ قضاییه می نامد بیش از 70 نفر در ایران اعدام شدند.صادق لاریجانی بخاطر ارتکاب جنایتهای هولناک و ضدبشری علیه مردم ایران یکی از جناتیکاران علیه بشریت است.

کشوری که ادعای مدیریت جهان را دارد:

بانک جهانی : نرخ رشد ایران، یک چهارم میانگین کشور های در حال توسعه
رادیو فردا: فریدون خاوند، استاد اقتصاد در پاریس در مورد گزارش بانک جهانی به رادیو فردا می گوید: «نرخ رشد ایران، یک چهارم میانگین کشورهای در حال توسعه است.»

در آخرین گزارش بانک جهانی زیر عنوان «چشم انداز های اقتصاد جهانی» که پنجشنبه سیزدهم ژانویه منتشر شد، داده هایی نیز در باره اقتصاد ایران دیده میشود. پیش از پرداختن به ایران، به ارزیابی این گزارش درباره گرایش های عمده اقتصاد جهان در سال های 2011 و 2012 می پردازیم. بانک جهانی چشم انداز رشد در دنیا را چگونه پیش بینی میکند؟

به نظر میرسد که گزارش تازه بانک جهانی در مجموع نگاه نسبتا خوشبینانه تری دارد نسبت به فرآیند رشد اقتصادی جهان در سال تازه میلادی و همین طور سال آینده.

این خوشبینی بیشتر از وضعیت کشور های در حال توسعه سرچشمه میگیرد که به نظر میرسد کاملا از دوره بحران خارج شده اند، نرخ رشدشان در سال 2010 بر پایه ارزیابی های اولیه حدود هفت در صد بوده، در سال جاری شش در صد هست و سال آینده هم، به پیش بینی بانک جهانی، کمی بالاتر از شش در صد.

نکته مهم این که این رشد نسبتا بالا تنها به کشور هایی مثل چین و هند مربوط نمی شود. حتی آفریقا هم امسال، به پیش بینی این گزارش، رشدی خواهد داشت حدود شش در صد.

در عوض نرخ رشد کشور های پیشرفته جهان از 2.4 در صد در 2011 و 2.7 در صد در سال 2012 بیشتر نخواهد بود.

میانگین نرخ رشد این دو گروه، در حال توسعه و پیشرفته، چیزی خواهد بود حدود 3.3 در صد در سال جاری و کمی بیشتر در سال آینده.

در مورد ایران چطور؟ در مقایسه با کشور های در حال توسعه، بانک جهانی نرخ رشد ایران را در چه سطحی پیش بینی میکند؟

بر پایه ارزیابی بانک جهانی، ایران سه سال پی در پی را با نرخ رشد های پایین پشت سر گذاشته : 2.3 در صد در 2008، 1.4 در صد در سال 2009 و 1.5 در صد در سال 2010.

اگر این ارزیابی را ملاک قرار بدهیم، نرخ رشد ایران در سال 2010 کمتر از یک چهارم میانگین نرخ رشد در کشور های در حال توسعه بوده.
بانک جهانی میگوید که نرخ رشد ضعیف تر ایران نسبت به دیگر کشور های در حال توسعه سال آینده احتمالا ادامه پیدا خواهد کرد، از جمله به دلیل انزوای بین المللی ایران.

گزارش بانک جهانی نرخ رشد سالانه ایران را در 2011 و 2012 سه در صد پیش بینی میکند.

آیا ارزیابی های بانک جهانی در مورد نرخ رشد اقتصادی ایران با ارزیابی های منابع داخلی جمهوری اسلامی منطبق است؟

در جمهوری اسلامی، ارزیابی نرخ رشد به سرنوشت عجیبی دچار شده.
در واقع منابع کارشناسی داخلی در ارزیابی نرخ رشد ایران از بانک جهانی بدبین ترند و مثلا این شاخص را، برای سال 1387، فقط نیم در صد ارزیابی میکنند و همین باعث شده که بانک مرکزی جمهوری اسلامی اصولا از انتشار نرخ رشد کشور خود داری بکند.

به گفته منابع خبری تهران، عامل اصلی این وضعیت، کشمکشی است که بین بانک مرکزی و وزارت صنایع بر سر ارزیابی نرخ رشد به وجود آمده و گویا محمود احمدی نژاد به تازگی پرویز داوودی معاون اول پیشین خودش را مامور کرده به این اختلاف نظر پایان بدهد تا بالاخره راهی پیدا بشود برای انتشار نرخ رشد 1387.

کمپین خانواده بزرگ زندانیان سیاسی فهرست و شرح وضعیت ۲۷۱ زندانی سیاسی را منتشر کرد

جرس: کمپین خانواده بزرگ زندانیان سیاسی که چندی پیش با شعار "خانواده ام را آزاد کنید!" در عرصه‌ی مجازی فعالیت خود را آغاز کرده بود، اقدام به انتشار فهرست ۲۷۱ نفره ای از زندانیان سیاسی کرده است.

بنا به اخبار رسیده به جرس، این فهرست شامل نام و شرح وضعیت کسانی است که هم اکنون به خاطر اندیشه، فعالیت مدنی و یا عمل سیاسی مسالمت‌آمیز خود که پیش یا پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۸ انجام داده اند در گوشه و کنارِ کشور در بند هستند.

مطابق این فهرست، هم اکنون بیش از ۲۵ روزنامه نگار، ۳۰ دانشجو، ۲۵ بهایی، ۵۰ فعال کرد، ۵ فعال کارگری، ۱۰ فعال آذری و ده ها شهروند معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری در زندان هستند و از این میان حکم اعدامِ ۲۹ نفر از زندانیان سیاسی نیز تأیید شده است.

کمپین خانواده بزرگ زندانیان سیاسی ازهمه‌ی مخاطبان تقاضا کرده است که در صورتی که نقص یا اشتباهی در این جدول مشاهده می‌کنند و یا نام زندانیانی از قلم افتاده است آن را به آدرسِ ایمیلِ کمپین بفرستند تا این لیست یکی از مراجع قابل اعتماد برای پیگیری وضعیت زندانیان سیاسی باشد.

این لیست هفته‌ای یک بار به روز خواهد شد.

برای دسترسی به لیست و شرحِ وضعیتِ زندانیان سیاسی روی آدرس زیر کلیک کنید :
http://freemyfamilycampaign.com/persian/index.php/2010-11-23-00-12-56/-271-.html

فیلم؛ تطاهرات در کابل: مرگ بر جمهوری اسلامی

شماری از مردم افغانستان امروز برای چهارمین بار در مقابل سفارت رژیم در کابل دست به تظاهرات زده و با شعارهای مرگ بر رژیم خونخوار ایران و آتش زدن و لگدمال کردن تصاویر منحوس خامنه ای و احمدی نژاد، نسبت به دخالتهای جمهوری اسلامی در افغانستان اعتراض کردند.

http://www.youtube.com/watch?v=DRHtwZ2gS00&feature=player_embedded

انتخاب نسرین ستوده بعنوان عضو افتخاری پن سوئد

صدوربیانیه پن بین الملل برای آزادی نسرین ستوده و انتخاب وی به عنوان عضو افتخاری پن سوئد

سایت تغییر برای برابری - کمیته نویسندگان دربند پن بین الملل با صدور بیانیه ای در 12 ژانویه 2011 حکم صادره برای نسرین ستوده وکیل مدافع بنام درزمینه حقوق بشر، نویسنده و روزنامه نگار دایر بر 11 سال زندان و 20 سال محرومیت از وکالت و خروج از کشور را محکوم کرد.

پن بین الملل معتقد است که نسرین ستوده صرفا به دلیل اعمال مسالمت آمیز حق خود در آزادی بیان محکوم شده است. حق آزادی بیان در ماده 19 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی که ایران از امضا کنندگان آن است تضمین شده است. در این بیانیه پن بین الملل ضمن علام نگرانی از ادامه دسنگیری ها در ایران و صدور حکم زندان طولانی برای بسیاری از افراد خواستار آزادی فوری و بی قید و شرط نسرین ستوده شده است. رونوشتی از این بیانیه برای مقامات ایرانی نیز ارسال شده است.

بدنبال صدور بیانیه پن بین الملل، پن سوئد نیز طی اطلاعیه ای امروز 13 ژانویه2011 اعلام کرد که نسرین ستوده به عنوان عضو افتخاری پن سوئد برگزیده شده است. آذرمحلوجیان رئیس کمیته نویسندگان دربند پن سوئد، دراین باره گفت :« نسرین ستوده که همواره از حقوق موکلین خود در رابطه با آزادی بیان و حقوق بشر دفاع می کرد خود از این حقوق محروم شده است. او با مبارزت پی گیر خود در زندان و اعتصاب غذا صدای اعتراضش را به همه جهان رساند. انتخاب او به عنوان عضو افتخاری پن سوئد، به این معناست که پن سوئد ازاین پس پی گیر وضعیت حقوقی نسرین ستوده و خواهان آزادی وی خواهد بود.»

نقص فنی در هواپیمای تهران - یزد

ایلنا: فرودگاه یزد اعلام كرد پرواز ساعت 6 و 40 دقیقه صبح چهارشنبه تهران به یزد لغو شد و هواپیمای شركت ایران ایر به دلیل نقص فنی، پس از چند دقیقه پرواز به فرودگاه مهرآباد بازگشته است.

سعدالله وطن‌خواه مدیركل فرودگاه‌های یزد با بیان این مطلب افزوده است: تعداد مسافران این هواپیمای فوكر حدود 100 نفر بوده‌اند و تعدادی از مسافران پرواز یادشده با پرواز دوم مقارن ساعت 12 و 20 دقیقه وارد فرودگاه یزد شدند.

وی با بیان اینكه اقدامات لازم از سوی شركت ایران ایر برای رفع نقص فنی هواپیمای یادشده درحال انجام است، اظهارداشت: بقیه مسافران جای‌مانده از پرواز صبح امروز ساعت 13 امروز تهران را به مقصد یزد ترک خواهند كرد.

بازداشت یک شهروند بانه ای

آژانس خبری موکریان
سرویس حقوق بشر

یک شهروند بانه ای به نام مطلب احمدیان توسط نیروهای امنیتی در این شهر بازداشت و روانه زندان شد.

براساس گزارش خبرنگار آژانس خبری موکریان در سقز، این شهروند که چندی پیش دستگیر و به بازداشتگاهی در سنندج برده شده بود روز گذشته به زندان مرکزی سقز منتقل گردید.

تا لحظه تنظیم خبرهیچ علتی برای بازداشت این شهروند ازسوی مقامات رسمی اعلام نشده اما شنیده ها حاکی از آن است که نامبرده به اتهام فعالیت سیاسی بازداشت شده است.

www.mukriannews.com

بی خبری از وضعیت یکی از فعالین مدنی سنندج

خبرگزاری هرانا - از سرنوشت یک فعال مدنی در سنندج به نام محمد ژیان ظفری که چندی پیش توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده اطلاعی در دست نیست.

به گزارش آژانس خبری موکریان، محمد ژیان ظفری پس از بازداشت به مکان نامعلومی منتقل شده و تاکنون از سرنوشت وی خبری در دست نیست.

گفته می شود علیرغم پیگیری های خانواده نامبرده، مقامات مسئول هیچگونه پاسخی در رابطه با محل نگهداری این فعال مدنی و اتهامات احتمالی وی نداده اند.

گفتنی است محمد ژیان ظفری در جریان مراجعه نیروهای امنیتی به خانه پدری حبیب الله لطیفی زندانی محکوم به اعدام سنندجی، بازداشت شده بود.

شرایط سخت زندانیان سیاسی در هوای سرد زندان

کلمه:
خانواده نازنین خسروانی، روزنامه نگار زندانی امروز پنج شنبه با او در زندان اوین دیدار کردند .

اعظم افشاریان، مادر نازنین خسروانی در گفتگو با کلمه در این باره گفت :نازنین در این ملاقات با اینکه از وضعیت روحی مناسبی برخوردار بود . اما از سرمای هوا در بند ۲۰۹ به شدت گلایه داشته است

به گفته اعظم افشاریان مادر نازنین خسروانی با اینکه دمای هوا در این چند روز به شدت کاهش یافته است اما همچنان مسوولان بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات از دادن لباسهای گرم به نازنین خودداری کرده اند .

مادر نازنین افزود :نازنین به ما گفت هوای سلول انقدر سرد است که انگار شبها روی یخ خوابیده ایم .نمی دانم چرا مسوولان زندان حاضر نیستند لباسهای گرم را به دخترم برساننند .

در سلولهای بند ۲۰۹ وزارت اطلاعات تختی وجود ندارد و زندانی ها مجبورند بر زمین سرد بخوابند . این در حالی است که در این بند به زندانانیان لباس گرم یا پتوی اضافه هم نمی دهند .

مادر نازنین ادامه داد ::نازنین در این دیدار درباره اینکه چرا می خواستند بدون اینکه وکیلش یا ما بدانیم برایش دادگاه تشکیل دهند متعجب بود .

این روزنامه نگار روز چهارشنبه برای برگزاری دادگاهش به دادگاه انقلاب برده شده بود که به طور اتفاقی وکیلش را در دادگاه می بیند و وکیل ضمن صحبت با قاضی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب و همکاری وی برگزاری دادگاه را به زمان دیگری موکول می کند .

به گفته مادر نازنین خسروانی زمان برگزاری دادگاه هنوز مشخص نیست اما به عقیده خانم غیرت ، وکیل نازنین به زودی برگزار می شود

بیانیه 170 نفر از کنشگران سیاسی و مطبوعاتی; دختران فیروزه ای را آزاد کنید

جرس:

یکصد و هفتاد نفر از فعالین سیاسی، مدنی، دانشجویی و مطبوعاتی به همراه گروهی از کنشگران جنبش سبز و جمعی از خانواده های زندانیان سیاسی با صدور بیانیه ای خواستار آزادی فوری ریحانه طباطبایی، نازنین خسروانی، ساجده کیانوش راد و فرزانه روستایی شدند.

به گزارش جرس، متن این بیانیه که به امضای دکتر زهرا رهنورد نیز رسیده است بدین شرح است :

ماه هاست هر خبری که میرسد اسارت بی گناهی و یا پایمال شدن ارزشی را فریاد می زند و هر روز زندان اوین میزبان عزیزی ست. عزیزانی که شاید بزرگترین اتهامشان دلسوزی برای عزت ملت و تلاش جهت حفظ سلامت بنیان های انقلاب و سرفرازی کشور عزیزمان ایران و جلوگیری از بدعت ها در دین باشد.

ما جمعی از هم فکران، دوستان و همراهان ساجده کیانوش راد، ریحانه طباطبایی، نازنین خسروانی و فرزانه روستایی، دختران فیروزه ای ایران زمین، که این روزها در انفرادی های اوین مشق بردباری می کنند، خواستار اجرای قانون اساسی و برخورد عادلانه بر اساس شرایط و آزادی هرچه سریعتر دوستانمان هستیم. عزیزانی که با توجه به شناختمان از آنان می دانیم جز در چهارچوب قانون و با نیت خیر هیچ گامی برنداشته اند و اساسا جز فعالیت در رسانه های قانونی کشور در کارنامه خود هیچ ندارند.

لذا در این بیانیه و همچون گذشته با تاکید بر اصول و آرمان های انقلاب اسلامی و رسیدن به جامعه ای آزاد در چهارچوب قانون اساسی از مسئولان مربوطه در دستگاه قضایی درخواست پیگیری و آزادی فوری این عزیزان را داریم تا هرچه زودتر بتوانند در هوای خارج از زندان نفس بکشند.

1. ابولپور سمانه 2. احمدی عباس 3. احمدیان امین 4. اردکانی حسین 5. اسدی آزاده 6. اسماعیل بیگی بهرام 7. اصلاح چی مرتضی 8. افشار نازک 9. اقتداری حسین 10. اقتنایی امیر 11. اکبرین محمد جواد 12. ایکدر سولماز 13. امرآبادی مهسا 14. امیرآبادیان نزهت 15. ایکدر نازنین 16. ایمانی لیلا 17. آذرپیک صبا 18. آرام نژاد آریا 19. آسترکی روشنک 20. آغاجری زهره 21. بختیار هانیه 22. بذرپور فرزانه 23. براتی مهران 24. برزنجه محمد 25. بزرگ نیا افتخار 26. بلوری رویا 27. بهمنی آرش 28. بیدار عباس 29. پاپلی لیلا 30. پرتو مریم 31. پزشکی کتایون 32. پورنجاتی احمد 33. توحیدی مرجان 34. جعفری نوشین 35. جمشیدی علی 36. جوادی محبوبه 37. جوانمردی پروانه 38. جهانبین شاهرخ 39. جهاندار ابولفضل 40. چهل امیرانی فاطمه ( همسر شهید حمید باکری) 41. حداد محسن 42. حدادی مریم 43. حدیدی احسان 44. حسین زاده نسیم 45. حسینی پژوه آرش 46. حقیقت جو فاطمه 47. حکمی رضا 48. حکمی حافظ 49. خانیکی اللهه 50. خرمن بیز سارا 51. خرمن بیز سکینه 52. خسروی مازیار 53. خسروی مصطفی 54. خلفی عاطفه 55. داوودی مهاجر فریبا 56. دواچی آزاده 57. دیهیمی پور علیرضا 58. رضایی سعید 59. رضوانی عباس 60. روزبهانی مریم 61. روشنی داوود 62. رهبر محمد 63. رهبری مسعود 64. رهنورد زهرا 65. ریاحی امید 66. ریاحی امین 67. ریاحی سحر 68. ریاحی سیما 69. رئیسی منیژه 70. زمان زاده سامان 71. زهری بهنام 72. سادات مدبر افسانه 73. سبحان اللهی حسین 74. سراجی علیرضا
75. سعیدزاده محمد 76. سعیدی سعید 77. سلطان امیر علی 78. سلطانی نیا فرناز 79. سمیعی نغمه 80. سیاووشی رضا 81. شاکر عبدالصالح 82. شربتدار قدس مریم 83. شرفی میثم 84. شریعتمداری حسن 85. شریفی حجت 86. شناوری شبنم 87. شناوری شیوا 88. شهسوار روح الله 89. صارمی مهسا 90. صحابه تبریزی اسماعیل 91. صحتی کوروش 92. صدر صفیه 93. صدرهاشمی هاجر 94. صدری سمیرا 95. صعودی محمد امین 96. صلواتی فرید 97. ضرغام سجاد 98. طباطبایی علی 99. طباطبایی مرجان 100. ظریفی نیا حمیدرضا 101. ظفرقندی مریم 102. عابدینی آرزو 103. عافیت طلب نرگس 104. عربسرخی ساجده 105. عربسرخی فاطمه 106. عسگری ناصر 107. عطری اکبر 108.علوی حسین 109. علوی سجاد 110. علیپور فرهمند 111. علینژاد مسیح 112. عنایت پور معصومه 113. غالبی حمزه 114. غفوری آرش 115. غیاثی فاطمه 116. فتحی منصوره 117. فخریان جاوید 118. فرهادیان سروش 119. قابل حسین 120.قجر آیدا 121. قدیانی فاطمه 122. قربانی مهرداد 123. قریشی مسعود 124. قلی زاده علی 125. قنبریان یاسمن 126. قوچانی حمیدرضا 127. کاظمیان فرزانه 128. کربلایی کبری 129. کرمی آرمان 130. کریمی آرش 131. گارسچی شهرزاد 132. گلرخ حبیبه 133. گلکاری حق سحر 134. گنج بخش امیر حسین 135. ماشینی فریده 136. مجردی زهرا 137. محتشمی پور فخرالسادات 138. محسنی مهدی 139.محمدزاده سکینه 140. محمدی احسان 141. مرشدیان احمد 142. مزروعی حنیف 143. مژده بخش لیلی 144. مشایخی مهرداد 145. مصاحب علیرضا 146. مصطفایی محمد 147. معینی علی 148. ملکی رویا 149. الموتی محمد 150. موسوی زینب 151. موسوی سمانه 152. موسوی مزدک 153. مهتدی علی 154. مهدوی مینو 155. میرابراهیمی روزبه 156. میردامادی سراج 157. میردامادی یاسر 158. میرزابیگی نازنین 159. میرشفیعی سید محمد 160. میری سید مرتضی 161. نائمه مرتضی 162. ندائی حمید رضا 163. نصرتی سمیه 164. نقوی محمد سجاد 165. نوربخش شاهین 166. نیکوئی هامون 167. ویسه حسام 168. هاشمی بهرمانی هاشم 169. هنری علی 170. یزدی عاطفه

CNN iReport

BILLIONS STOLEN BY IRANIAN REGIME AND HIDDEN OVERSEAS!

http://ireport.cnn.com/docs/DOC-421699

More than 60 members of the Iranian Regime have been exposed by internet activists as having stolen money from the people of Iran. This money is now being held as billions of dollars, British pounds and Euros in banks outside Iran. It amounts to more than :

* ONE BILLION US DOLLARS
* 4 BILLION EUROS
* 1 BILLION POUNDS STERLING

The full list contains names of some of the most prominent members of the Regime, including Speaker/Leader of the Parliament, Ali Larianji (16 milloin US dollars and 297 million Euros) and Mesbaah Yazdi (Spiritual/religious adviser to Supreme Leader Khamenei's son, and one of the most vocal mullahs in the country calling for harsh retribution against peaceful protestors) who has a total of 137 million US dollars, 110 million Euros and 65 million UK pounds stashed around the World.

The full list of the money that has been traced so far is given below. The information comes from a highly-respected and credible source who has a highly-placed role within the banking industry in the Middle East. For obvious reasons, his/her identity must remain protected.

Gholam Hossein Elham : 55.7 million USD

* 25m USD in Dubai
* 13m USD in Turkey
* 17m USD in Switzerland
* 0.7m USD in Beirut

S.H. Panahian: 11 million USD; 4 million Euros

* 11m USD in the Islamic Bank of Sharjeh
* 4m Euros in Malaysia

Masoud Kazemi: 49.2 million USD

* 45m Euros in Germany
* 4.2m USD in Dubai

Ali Hashemi Bahramani: 28.2 million USD; 11 million Euros

* 5.2m USD in Kuwait
* 11m Euros in Belgium
* 23m USD in Dubai
* An unknown amount in Switzerland

Mohamad Mohamadi: 29 million USD; 8 million Euros

* 12m USD in Dubai
* 17m USD in Kuwait
* 8m Euros in Turkey

Mehdi Ahmadi Nejad: 44 million USD; 63 million Euros

* 18m Euros in Belgium
* 45m Euros in Switzerland
* 44m USD in the Islamic bank at Sharjeh

Naziyeh Khamenehiee : 7 million USD; 65 million Euros, £122 million sterling

* 7m USD in Turkey
* 65m Euros in Germany
* 122m pounds sterling in Great Britain

Sadegh Mahsouli: 24 million USD; 17 million Euros

* 14m Euros in the United Arab Emirates
* 24m USD in Turkey
* 3m Euros in Malaysia

Mojtaba Khameneiee: 766 million USD; 2.2 BILLION Euros; £1 BILLION sterling; +

* 1 Billion pounds sterling in Great Britain (this has been blocked)
* 2.2 Billion Euros in Germany
* 766m USD in Qatar
* An unknown amount in Switzerland

Hossein Ma`adi khah: 22 million USD; 45 million Euros

* 15m USD in Kuwait
* 45m Euros in Austria
* 7m USD in the United Arab Emirates

Isa Kalantari: 1.2 million USD; 3.2 million Euros

* 3.2m Euros in Belgium
* 1.2m USD in Italy

Hossein Taeb: 122 million USD; 42 million Euros

* 122m USD in the United Arab Emirates
* 42m Euros in Italy

Masoud Hajarian Kashani: 105.7 million USD

* 92m USD in Austria
* 13.7m USD in Qatar

Sardar Ahmad Vahidi: 219 million USD

* 32m USD in the United Arab Emirates
* 65m USD in Turkey
* 122m USD in Germany (this has been blocked)

Abas Kadkhodaiee: 39.1 million USD; 2.5 million Euros

* 2.5m EU in Italy
* 7.1m USD in Kuwait
* 32m USD in Dubai

Mojtaba Mesbaah Yazdi: 405 million USD; 55 million Euros

* 184m USD in Dubai
* 221m USD in the Alnakhl Corporation
* 55m Euros in Spain

Ali Mesbaah Yazdi 137 million USD; 110 million Euros; £65 million sterling

* 45m USD in the United Arab Emirates
* 17m USD in Turkey
* 65m Pounds sterling in Barclays Bank, Great Britain
* 75m USD in South Africa
* 110m Euros in Germany

Hessin Firouz Abadi: 505 million USD

* 320m USD in Malaysia
* 65m USD in the United Arab Emirates
* 103m USD in Kuwait
* 17m USD in Turkey
* Unknown amount in account in Switzerland

Parviz Fatah: 38 million USD; 5.2 million Euros

* 16m USD in Turkey
* 5.2m Euros in Turkey
* 22m USD in Switzerland

Hassan Shajooni: 124.7 million USD

* 66.5m USD in Dubai
* 39m USD in Kuwait
* 11.2m USD in Beruit
* 8m USD in Malaysia

H Asgar Oladi: 853 million USD; 120 million Euros

* 172m USD in Belgium
* 120m Euros in Germany
* 420m USD in the Alnakhl Company
* 42m USD in Turkey
* 219m USD in Malaysia
* Unknown amount in a secret bank account in Switzerland

Hossein Jannati: 470 USD

* 288m USD in Dubai
* An unknown amount in a bank in Turkey which has been guaranteed for 200m USD
* 150m USD in Japan
* 32m USD in Malaysia

Sakineh Khamenehie: 151 million USD

* 25m USD at Malaysia
* 14m USD in Qatar
* 112m USD in Dubai

Esfandyar Rahim Mashaiee: 78.2 million USD

* 5.2m Euros in Germany
* 32m Euros in Italy
* 41m USD in Dubai

H Mohamadi Araghi: 50.8 million USD; 56 million Euros

* 48.4m USD in Dubai
* 2.4m USD in Beirut
* 56m Euros in Spain

Ali Akbar Velayati: 300 million USD; 6 million Euros

* 244m USD in Germany
* 6m Euros in Austria
* 56m USD in Malaysia

Mohamad Mohamadi Reyshahri : 410 million USD; 43 million Euros

* 241m USD in the Alnakhl Company
* 121m USD in Dubai
* 48m USD in Germany
* 43m Euros in Italy

Mohsen Hashemi Bahramani: 35 million USD; 65 million Euros

* 35m USD in the United Arab Emirates
* 65m Euros in Belgium

Masoomeh Hashemi Samareh: 16.9 million USD

* 11m USD in Qatar
* 5.9m USD in Malaysia

Ali Larijani: 16 million USD; 297 million Euros

* 185m Euros in Austria
* 16m USD in the United Arab Emirates
* 112m Euros in Malaysia

Abas Akhondi: 14.2 million USD

* 9m USD in the United Arab Emirates
* 5.2m USD in the Bank of Beruit

Mohsen Rafighdoust: 265 million USD

* 129m USD in Belgium
* 44m USD in Kuwait
* 92m USD in Malaysia

Hamid Hosseini: 30 million USD; 82 million Euros

* 30m USD in Malaysia
* 82m Euros in Spain

Mohamad Hosseini: 24 million USD; £11 million sterling

* 14m USD in the United Arab Emirates
* 7m USD in Kuwait
* 3m USD in Turkey
* 11m Pounds Sterling in Great Britain

Mahmoud Hosseini: 14.6 million USD

* 3.2m USD in Turkey
* 11.4m USD in Kuwait

Mojtaba Hashemi Samareh: 200 million USD; 28 million Euros

* 28m Euros in Spain
* 76m USD in the United Arab Emirates
* 124m USD in Malaysia

Kamran Daneshjou: 7.2 million USD; 76 million Euros

* 76m Euros in Austria
* 7.2m USD in Malaysia

Ahmad Reza Radan : 284 million USD

* 98m USD in the United Arab Emirates
* 65m USD in Kuwait
* 121m USD in South Africa

Yadollah Javani: 27 million USD; 23 million Euros

* 22m USD in United Arab Emirates
* 5m USD in India
* 23m Euros in Portugal

Gholam Reza Fayaz: 105.9 million USD

* 65m USD in Malaysia
* 40.9m USD in Kuwait

Ali Reza Fayaz: 23 million USD; 24 million Euros

* 23m USD in the United Arab Emirates
* 17m Euros in Turkey
* 7m Euros in Italy

Ali Mobasheri: 61 million USD; 12 million Euros

* 12m Euros in Belgium
* 19m USD in Malaysia
* 42m USD in Kuwait

Mohamad Naghdi: 90 million USD; 142 million Euros

* 142m Euros in the United Arab Emirates
* 24m USD in the United Arab Emirates
* 66m USD in Malaysia

Farhad Daneshjou: 7.9 million USD

* 2.3m USD in the United Arab Emirates
* 5.6m USD in Turkey

Khosro Daneshjou: 18 million USD

* 11m USD in Turkey
* 7m USD in the Czech Republic

Hamid Hosseini: 32.2 million USD

* 4.2m USD in Malaysia
* 28m USD in the United Arab Emirates

Mohamad Bagher Kharazi: 248 million USD

* 120m USD in Lebanon
* 86m USD in the United Arab Emirates
* 42m USD in Barclays Bank, South Africa

Mehdi Hashemi Samareh: 49.7 million USD

* 5.7m USD in Turkey
* 44m USD in Kuwait

Hamid Rasay: 76 million USD; 32 million Euro; £18 million sterling

* 62m USD in Hungry
* 32m Euros in Germany
* 18m Pounds Sterling in Great Britain
* 14m USD in the United Arab Emirates

Hossein Mousavi Ardebili: 163 million USA

* 21m USD in Kuwait
* 110m USD in the United Arab Emirates
* 32m USD in Malaysia

Ali Mobasheri: 22.4 million USD; 7 million Euros

* 7m Euros in Austria
* 22.4m USD in the United Arab Emirates

Hossein Shariat Madari: 1.035 BILLION USD; 65 million Euros

* 225m USD in the United Arab Emirates
* 54m USD in the Alnakhl Company
* 65m Euros in HSBC Bank, Great Britain
* 156m USD in Malaysia
* 600m USD in St. Petersburg Bank, Russia

Hossein Shahmoradi: 127 million USD

* 56m USD in the United Arab Emirates
* 64m USD in Malaysia
* 7m USD in India

Kamran Daneshjou: 67 million USD

* 24m USD in Japan
* 43m USD in Malaysia

Davoud Ahmadi Nezhad: 63 million USD; 48 million Euros

* 55m USD in the United Arab Emirates
* 48m Euros in the United Arab Emirates
* 8m USD in the St. Petersburg Bank, Russia

Abdollah Araghi: 287 million USD

* 84m USD in the United Arab Emirates
* 127m USD in The Lebanon
* 76m USD in Malaysia
* An unknown amount in a secret account in Switzerland

Baha-odin Hosseini Hashemi: 125 million USD

* 45m USD in the United Arab Emirates
* 80m USD in Malaysia

Mohi Odin Fazel Harandi: 97 million USD

* 52m USD in Oman
* 45m USD in Saudi Arabia

Ahmad Jannati: 652 million USD; 450 Euros

* 450m Euros in Belgium
* 143m USD in the Alnakhl Company
* 124m USD in the United Arab Emirates
* 267m USD in Malaysia
* 118m USD in South Africa
* An unknown amount in a secret account in Switzerland

Ali Janati: 190 million USD; 55 million Euros

* 35m USD in the United Arab Emirates
* 155m USD in Turkey
* 55m Euros in Germany
* An unknown amount in a secret account in Switzerland

Hossein Safar Harandi: 58 million USD

* 38m USD in the United Arab Emirates
* 20m USD in Malaysia
* An unknown amount in a secret account in Turkey

Morteza Rafighdoust: 120 million Euros

* 120m Euros in Germany
* An unknown amount in a secret account in Switzerland

M H Parsa: 55 million USD

* 43m USD in Turkey
* 12m USD in Malaysia

Fatemeh Asgar Oladi: 59 million USD

* 43m USD in Qatar
* 16m USD in Turkey

Ali Akbar Mohtashemi: 410 million USD

* 125m USD in Sharjeh
* 85m USD in Kuwait
* 200m USD in Malaysia
* An unknown amount in a secret account in Switzerland

Yaser Bahramani Hashemi: 14 million USD; 24 million Euros

* 22m Euros in Germany
* 12m Euros in Austria
* 14m USD in the United Arab Emirates

Gholam Ali Haddad Adel : 57.4 USD

* 12m USD in Turkey
* 2.4m USD in Malaysia
* 43m USD in the United Arab Emirates
 

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

فرستنده : م.ش.

مصباح‌ یزدی: دین از اکسیژن برای انسان لازم‌ تر است

به گزارش مرکز خبر حوزه، رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) گفت: نگرشی که امروز بسیاری از روشنفکران و تحصیل‌کرده‌های دانشگاهی نسبت به دین دارند، در حد نگرش به مسایل هنری و غیره است، در حالی‌که ضرورت دین برای انسان از اکسیژن واجب‌تر است.

مصباح یزدی در نخستین همایش دانش‌پژوهی با عنوان «کارکردها و جاذبه‌های دین وحیانی» طی سخنانی اظهار داشت: در تعریف دین آنچه اختصاص به دین ما دارد شریعت اسلام است.

مصباح‌یزدی افزود: ما معتقدیم دین اسلام شامل تمام شئون بشر از جمله مسائل فردی، اجتماعی، جهانی، روانی، عاطفی، شناختی و سایر جهات می‌باشد.

عضو خبرگان رهبری با بیان اینکه دین در واقع همان جهت واقعی انسان است و کارکردها و جاذبه‌های آن بسیار گسترده است، گفت: دینی ارزش دارد که جهات الهی داشته باشد.

وی با طرح این سوال که چگونه دین به رفتارها و شئون زندگی جهت می‌دهد، ابراز داشت: تحقیق در این زمینه دو نوع متد را می‌طلبد، اول اینکه از طریق استقرایی و ترکیبی شئون دین را بررسی و عناوین را به‌دست بیاوریم، دوم اینکه متد تحلیلی داشته باشیم تا انسان چه شئونی داشته و دسته‌بندی‌هایی که دین در این عرصه‌ها دارد بررسی گردد.

رییس موسسه آموزش و پژوهشی امام خمینی‌(ره) بیان داشت: باید قبل از ورود به منابع، موضوع را بررسی و تعیین کنیم و جواب را بدست بیاوریم.

وی با ابراز تاسف از اینکه برخی از اصطلاحات فرهنگ غربی و بیگانه در مسایل دینی و علمی ما تاثیر می‌گذارد، اظهار داشت: بعضا در فرهنگ رایج و گفت‌وگوهای عمومی و در نشریات و بحث‌های اجتماعی حتی در بحث‌های دینی متاثر از فرهنگ عام جهانی هستیم و حوزه دین را با حوزه قانون اخلاق، فلسفه، هنر و... حوزه‌ها تفکیک می‌کنیم و این تفکری است که ریشه‌اش از سکولاریسم آب می‌خورد.

مصباح‌یزدی با ابراز تاسف از اینکه برخی سیاست‌مداران متدین و ارزشی، دین را در حد کمک به ساخت حسینیه و مسجد می‌دانند، گفت: افرادی که دین را تنها در این نوع کارها می‌دانند، این گرایش سکولاریسمی است و برای اینکه این فرهنگ عوض شود کار جهادی می‌خواهد و این کار حوزه علمیه است.

وی با بیان اینکه اختلاط فرهنگ‌ها ما را تهدید می‌کند، افزود: باید حقیقت و عرصه‌های مختلف دین را شناخت و پاسخ دین را استخراج کنیم و آن را برای دیگران اثبات کنیم، چراکه دین دایره‌اش بسیار گسترده است.

رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) خاطرنشان کرد: دین ضروری‌ترین، نافع‌ترین، حیات‌بخش‌ترین و عمیق‌ترین نیاز مادی و معنوی بشر است و کسانی که این باور را داشته باشند زیاد نیستند و گناه آن به گردن ما بر می‌گردد که آن را خوب تبیین نکرده‌ایم.

مصباح‌یزدی با بیان اینکه قبل از اینکه ما به مسایل رواشناختی و غیره دین بپردازیم آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها به آن پرداخته‌اند، اظهار داشت: این نقطه ضعف ما است که آنچه آنان پرداخته‌اند، همان را ما کار کرده‌ایم.

وی یادآور شد: دین از اکسیژن برای انسان لازم‌تر است، چراکه اگر اکسیژن نباشد انسان خفه می‌شود، اما جهنم نمی‌رود، اما اگر دین نباشد تا ابد در جهنم خواهد سوخت.

رییس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) در بخش دیگری از سخنان خود همایش دانش‌پژوهی را کاری ارزشمند برشمرد و بیان داشت: اینکه فراتر از مسایل تحصیلی به تحقیقات گروهی و جمعی پرداخته شده بسیار ارزشمند است و این نشان از رشد حوزه علمیه دارد.

مصباح‌یزدی خاطرنشان کرد: این همایش کار اول بوده و برای آنکه آن را بهتر به نتیجه برسانیم ابتدا احتیاج به مطالعه انسان‌شناسی سپس ماهیت دین دارد که درست آن را استنباط کنیم.

بالای صفحه

... بیشتر