xalvat@yahoo.com        m.ilbeigi@yahoo.fr          

"آگاهی نامهء " دیگران (مجموعه ای از اخبار روز)

آنچه که در اینجا می آید - و سعی میشود که روزانه بیاید - ، فرستاده های دوستان  از طریق ایمیل می باشد . من تنها تکثيرکننده ام و قصد تنها اطلاع رسانی است ونه جانبگیری.

چهارشنبه ، 6 بهمن 89

فرستنده : اوتانِس

www.rudarru.net

عکس/ تظاهرات بزرگ مصری ها علیه دیکتاتور

قاهره 5 بهمن، 25 ژانويه




عكس/ هاشم خواستار با پا بند و زنجير در بیمارستان


مهندس هاشم خواستار عضو كانون صنفي معلمان ايران در بيمارستان امام رضا مشهد





آخرین تصاویر از وضعیت کروبی در سی سی یو


سایت سحام نیوز: سایت ندای انقلاب تصاویری از کروبی را در سی سی یو منتشر کرد


کارگران ايران خودرو خواهان محاکمه عاملان کشتار کارگران شدند‏

باز هم کشتار وباز هم جنايت
دوستان وهمکاران گرامي

خبر تکان دهنده بود

در ساعت 23.30 مورخ 89.11.5 يك دستگاه كمپرسي بنز حامل بار يكي از پيمانكاران در حال ورود از درب شماره 9 ايران خودرو بود كه بر اثر بريدن ترمز با تعدادي از همکاران برخورد و متاسفانه باعث كشته شدن 6 نفر و زخمي شدن 13 نفر از همكاران گرامي شد

خبر تکان دهنده بود دلي هر انساني به درد آمد

کارگري که براي بدست آوردن يک لقمه نان در روز تعطيلي مجبور به کار کردن شده است و بعد از تعطيلي براي ديدار خانواده راهي منزل مي شد ناگهان با مرگ روبرو ميشود وديگر به خانه نميرسد

خيلي ازهمکاران تا صبح در جلو مديريت تجمع کردند و
تنها کاري که از دست شان بر مي آمد

خبر تکان دهنده بود

خبر انحراف کاميون

وانداختن گناه به گردن يک کارگر ديگر

راحترين کار ممکن

ولي کسي ازخود نپرسيد چرا اين کاميون در زمان تردد کارگران در اين مسير بود

حراست کجا بود

حراستي که کوچکترين حرکت کارگران کنترل ميکند

بعد از مرگ اين کارگران دهها مامور گارد ويژه به شرکت ريختند نه براي نجات جان کارگران بلکه براي نجات منافع سرمايه داران

خبر تکان دهنده بود

ضمن اعلام همدردي با خانواده کشته شدگان وهمبستگي با همکاران گرامي امروز روز چهارشنبه ششم بهمن ماه را اعلام عزاي عمومي کرده و دست از کار خواهيم کشيد و تا مشخص شدن قاتلين اين کارگران دست به کار نخواهيم زد

اين اولين بار نيست که جامعه کارگري ايران خودرو قرباني اين کشتار و شاهد از دست دادن تعدادي ازهمکاران خود ميباشند

از کشته شدن پيمان رضي لو تا مرگ دهها کارگر هر سال اشک مي ريزد ولي هنوزهيچ کسي پاسخگو براي اين اين کشتار ها پيدا نشده است.

مديريت شرکت مثل روال گذشته مرگ اين کارگران را بي احتياطي راننده کاميون اعلام کرده است تا شايد ضمن فرار از مسوليت خود گناه اين کشتار را به گردن يکي از ديگر کارگران بيآندازنند

ولي ما مي دانيم که منافع شرکت در جهت رسيدن به سود بيشتر و بي مسوليتي سرمايه داران در مقابل جان کارگران عامل اصلي اين کشتار ومرگ کارگران مي باشند

کشاندن کارگران به سرکار در روزهاي تعطيلي وعدم استراحت کافي براي کارگران و هزاران مشکل اقتصادي هرگونه تمرکز را از کارگران گرفته است.

چر ا بايد کاميون با بار چند تني در زمان تردد کارگران از اين خيابان عبور مي کرد حراست ايران خودرو که ميلياردها تومان سرمايه شرکت را براي سرکوب وکنترل ما کارگران به باد مي دهد چطوري نمي تواند از تردد وسايل حمل ونقل دز زمان تردد کارگران جلوگيري کند.

ما هر روزشاهد اين نا امني در همه جاي شرکت هستيم چه در داخل شرکت وچه در بيرون شرکت

هر روز درزمان تردد کارگران ما شاهد عدم جلوگيري تردد وسايل حمل و نقل در مسير حرکت خود مي باشيم و رانندگان هم مچبورنند اين مسير را براي رسيدن به کار خود ادامه بدهند کارگران بارها خواستار توقف وسايل حمل و نقل در زمان تردد کارگران بوده اند ولي چه کسي پاسخگو بوده است منابع انساني و يا حراست و يا مديريت روابط عمومي و يا مديريت ارشد

تردد از خيابان و رسيدن به پارگينگها هميشه جان کارگران را تهديد مي کند

ما کارگران مي دانيم که چه خطراتي جان ما کارگران هنگام تردد ازشرکت تا پارگينگها تهديد ميکند بارها اعتراض کرديم ولي چه کسي جوابگو بود

بارها اعلام کردند که براي راحتي کارگران پل درست خواهيم کرد ولي چي شد

آري همکاران گرامي

خودشيريني مديريت و منافع سرمايه اجازه نمي دهد تا مديريت براي جان ما کارگران ارزش قايل شود جان انسانها براي سرمايه پشزي ارزش ندارد

زماني که طرح ضد کارگري دولت براي حذف يارانه ها اعلام شد مديريت به جاي اعتراض به اين طرح ضد انساني اعلام کرد که قيمت محصولات ايران خودرو کاهش مييابد ولي نه گفت چطوري

کاهش قيمت محصولات با کار بيشتر و گرفتن جان کارگران

چهار انسان بي گناه کشته شدند

چي ايرادي دارد مگر چهار انسان بي گناه در خاتون آبد کشته نشدند کسي مجازات شد مگر دهها کارگر در ايران خودرو کشته نشدند کسي مجازات شد

وروزانه دهها کارگر در کوشه کنار اين کشور جان مي بازنند چه اهميتي براي سرمايه داران و حاميان انان دارند

مرگ مرگ است چه در زندان چه در اعدام و چه در تصادف و چه در حادثه

واين مرگ هميشه به سراغ ما کارگران وطبقه زحمتکش مي آيد.

تا کي اين وضع را تحمل خواهيم کرد

تا زماني که ما کارگران آگاه نشويم و تا زماني که سرنوشت خودرا خود تعيين نکنيم وضع همين طور خواهد ماند چون خود ما خواهان اسمرار آن هستيم

ما کارگران ايران خودرو خواهان مجازات فوري قاتلان اين کارگران هستيم وقاتلان آن کساني جزء حاميان سرمايه مديريت ارشد روابط عمومي منابع انساني وحراست نيستندد

1389ششم بهمن

جمعي از کارگران ايران خودرو

۸ کارگر ایران خودرو کشته شدند

دانشجو نیوز: انحراف یک کامیون هووو حامل بار در محوطه کارخانه ایران خودرو منجر به کشته شدن ۸ کارگر و مصدوم شدن چندین کارگر شد.

مسئولین ایران خودرو البته می‌گویند که تاکنون ۴ نفر در این حادثه کشته شده‌اند و آماری غیر از این کذب است اما منابع خبری کشته شدن ۸ نفر را تایید می‌کنند.

به گزارش ایلنا ۶ نفر در شرکت فوت کرده‌اند و ۲ نفر در بیمارستان فوت کردند.

کامیون هووو کامیون مشکل داری است که رانندگان آن بارها نسبت به کیفیت آن اعتراض داشته‌اند. این کامیون چینی است و توسط شرکت ایران خودرو دیزل مونتاژ می شود.

به گفته شاهدان ‌این حادثه در زمان ورود کارگران شیفت شب کارخانه روی داد. بعد از این حادثه شماری از کارگران کارخانه به شرایط سخت کار اعتراض کردند.

کارگران تاسیس یک تشکل کارگری را برای حمایت از حقوقشان در کارخانه ایران خودرو را خواستار شدند. برخی از کارگران در مصاحبه با خبرنگاران به کار اجباری در ایام تعطیل مانند روز اربعین اعتراض داشتند.

در واکنش به این حادثه معاون دبير كل خانه كارگر تهران با ابراز تاسف از حادثه شب گذشته كارخانه ايران خودرو، گفت: مطابق قانون، كارفرما نمي‌تواند بدون پيمان دسته جمعي معتبر براي كارگران بيش از ۲ ساعت اضافه كاري تعيين كند.

حسن صادقي در گفت وگو با خبرنگار ايلنا با يادآوري اينكه در شركت ايران خودرو هيچ تشكل صنفي كارگري فعاليت ندارد،گفت: روز اربعين حسيني، ‌روز تعطيل رسمي است كه مطابق قانون كار، بدون توافق با كارگر ، كارفرما نمي‌تواند در اين روز كارگاه را داير كند.

وي با ياداوري اينكه در شركت ايران خودرو تنها در سال‌هاي حسين كمالي در وزارت كار و امور اجتماعي، شوراي اسلامي كار براي مدت كوتاهي تشكيل شد، گفت: در حال حاضر به دليل نبود هرگونه تشكيل صنفي كارگري در مجموعه ايران خودرو مديران اين شركت نمي‌توانند براي كارگران خود بيش از ۲ ساعت اضافه كاري تعريف كنند.

به گفته صادقي صرفه نظر از ايرادي كه به اضافه كاري كارگران ايران خودرو وارد است در صورت رعايت شدن نكات ايمني در اين شركت حادثه شب گذشته نبايد به هيچ وجه رخ مي‌داد.

وي گفت: در واقع در سال‌هاي گذشته مسوولان ايران خودرو به جاي بازنگري در ساختار سازماني، براي انجام تعهدات خود تنها با تعريف اضافه كاري‌هاي طاقت فرسا بر كارگران فشار آورده‌اند.

گفتنی است کارگران ایران خودرو، با اعلام امروز به عنوان عزای عمومی در محل کارخانه اقدام به تحصن کرده اند و خواستار شناسایی عوامل و پیگیرد این فاجعه هستند.

دختر زهرا بهرامی: مرا تهدید به بازداشت کرده اند

« مادرم تبع کشور هلند است احتمالا می خواستند با این اتهام دست دولت هلند کوتاه شود. قبلا هم این اتهام ها را بی خودی به دیگران زده اند. چندی پیش به وکیلی سرشناس اتهام زدند که در دفترش مواد مخدر پیدا کرده اند اما چون ایشان سرشناس بودند زیاد نتوانستند قضیه را کش بدهند اما مادر من زن تنها و بی کس است، زورشان تنها به او رسیده است.»
****

سایت «تغییر»: دختر زهرا بهرامی شهروند ایرانی-هلندی که هم اکنون با حکم اعدام به جرم حمل مواد مخدر در زندان به سر می برد در گفت وگو با کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران تصریح کرد که چنین اتهامی صحت نداردو اعترافات گرفته شده از وی تحت فشار بوده است. به نظر او مقامات دولت ایران می خواهند با حکم اعدام به مادرش توجه دولت هلند به ایران را تحت تاثیر قرارربدهند. او همچنین گفت که اتهام زهرا بهرامی سیاسی است و چندین بارتهدید به دستگیری شده است.

سخنگوی قوه قضاییه در اظهارنظر اخیرش درباره زهرا بهرامی ، شهروند ایرانی- هلندی گفت:« پرونده او مربوط به حمل مواد مخدر و در دست رسیدگی است. » وی کشورهای غربی را متهم کرد که به بهانه حمایت از حقوق بشر پرونده زهرا بهرامی را مطرح کرده اند. این درحالی است که بعد از انتخابات نیز یکی از وکلای برجسته حقوق بشر نیز هنگام دستگیری متهم به نگهداری مواد مخدر در دفتر کارش شده بود که بعد از مقاومت وکیل یاد شده مقامات مجبور شدند بدون ارائه توضیحی اتهامات یاد شده را کنار بگذارند.

کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران از قوه قضاییه ایران می خواهد از تهدیدهانسبت به فرزند خانم بهرامی پایان دهد و اجازه بدهند وکیل وی به صورت آزادانه به پرونده وی دسترسی داشته باشد و با موکل خود ملاقات کند. مقامات قوه قضاییه همچنین باید شرایطی فراهم کنند که زهرا بهرامی در شرایطی طبیعی به دفاع از خود بپردازد. با توجه به سابقه دستگاه های امنیتی برای پاپوش درست کردن برای متهمان سیاسی از طریق وارد کردن مواد مخدر به پرونده آنها، کمپین بین المللی حقوق بشردرایران از قوه قضاییه می خواهد در برابر اتهام سازی های بی مهابای نیروهای امنیتی و نفوذ آنها بر پرونده های سیاسی از حقوق شهروندان دفاع کند و حقوق انسانی وشهروندی آنها را فدای ملاحظات سیاسی نکند.

بنفشه نایب پور، دختر زهرا بهرامی، زندانی که به جرم داشتن مواد مخدر در منزلش محکوم به اعدام در دادگاه بدوی شده است به کمپین بین المللی حقوق بشر گفت: «آقای جعفر دولت آبادی دادستانی وعده های زیادی به ما دادند که شما مصاحبه نکنید ما حتما کمک می کنیم اما نه تنها جوابی نگرفتیم بلکه آخرش حکم سنگین اعدام را به مادرم دادند. می دانم اگر باز هم به دادستانی برویم هیچ جوابی نمی گیریم.من چند بار رفتم اما هیچ جوابی نگرفتیم. حالا منتظر اقدامات کشور هلند و سازمان های حقوق بشری هستیم تا ببینیم چه می شود.»

دختر زهرا بهرامی محکوم به اعدام درباره اینکه آیا مادرش از شکنجه های زندان گفته است، گفت: « همیشه مادرم می گوید اعترافاتی که از او گرفتند و در مصاحبه تلویزیونی شرکت کرده است همه تحت فشار بوده و مجبور به این کار شده است چون بهش وعده و وعید کمک داده بودند که متاسفانه هیچ کمکی هم نشد.»

دختر زهرا بهرامی در خصوص اینکه آیا مادرش در سفرهایش به ایران مواد مخدر می آورده است، گفت: «من که دخترش هستم هیچکدام از این اتهام ها را قبول ندارم و مادرم نیز دردادگاه گفت که در بازجویی ها چون تحت فشار بوده مجبور به گفتن این حرف ها شده است. مادر من اهل این صحبت ها نیست، حتی سیگار هم نمی کشد چه برسد به اینکه مواد مخدر داشته باشد. اصلا کسی که در تجمعات انتخابات شرکت می کند وجان خودش را به خطر می اندازد چطور ممکن است که هم زمان برعلیه کشورش چنینی اقدامی انجام دهد.»
بنفشه نایب پور گفت: «ضد و نقیض در پرونده مادرم زیاد است و هیچکدام از اتهاماتش با هم سنخیت ندارند. اول مادرم به جرم سیاسی دستگیر شد پس باید به این جرم سیاسی اش رسیدگی می شد اما به طور کل این اتهامش را فراموش کردند. من همه جا می گویم اینها هدفشان این بوده که افکار عمومی، فعالان و سازمان های حقوق بشری فکرشان منحرف شود. ما اصلا این اتهام را قبول نداریم بنابراین هیچ نظری هم نداریم.مامان من زن تنهاست وهیچ کس را در جهان ندارد.»

دختر زهرا بهرامی با اظهار اینکه مسولان کشوری می خواهند ذهن مردم از انتخابات منحرف شود، گفت: « مادرم تبع کشور هلند است احتمالا می خواستند با این اتهام دست دولت هلند کوتاه شود. قبلا هم این اتهام ها را بی خودی به دیگران زده اند. چندی پیش به وکیلی سرشناس اتهام زدند که در دفترش مواد مخدر پیدا کرده اند اما چون ایشان سرشناس بودند زیاد نتوانستند قضیه را کش بدهند اما مادر من زن تنها و بی کس است، زورشان تنها به او رسیده است. می دانند که کسی را ندارد تا به او کمک کند.»
بنفشه نایب پور درباره وضعیت روحی مادرش در آخرین ملاقات گفت: «سه شنبه هفته گذشته او را دیدم که خوب نبود یعنی هیچ وقت او را تا این حد افسرده ندیده بودم. همه ما با اعلام حکم جا خوردیم . من برادری ۲۲ ساله در هلند را دارم که به غیر از مادرم کسی را ندارد. زندگی همه ما را به هم ریختند. با بی رحمی تمام این حکم را صادر کردند. مسلما مادرم از این حکم ناعادلانه ناراحت است.»

دختر زهرا بهرامی با اشاره به اینکه درجریان پیگیری کارهای مادرش چندین بار تهدید به بازداشت شده است،گفت:« خودم چندبار تهدید شدم و می خواستند بازداشتم کنند اما توجه نکردم با این حال هیچکداممان کاری نتوانستیم برایش انجام دهیم و عاقبت این حکم صادر شد. »

بنفشه نایب پور درباره اینکه آیا مادرش با رسانه های بیگانه ارتباط داشته است ، گفت:« مادرم قبول دارد که در تجمع ها شرکت می کرد و با رادیو و تلویزیون خارجی هم ارتباط داشته است ولی فقط در همین حد بود. در تجمع روز عاشورا شناسایی شده بود و چند روز بعد هم در خیابان دستگیرشد. ما این اتهام را قبول داریم اما اتهام مواد مخدر را که در پرونده اش گذاشتند و روی آن پافشاری می کنند اصلا قبول نداریم. همچنین ارتباط با انجمن پادشاهی ایران را هم اصلا قبول نداریم، تحت هیچ شرایطی. خود این انجمن هم بیانیه داده که این خانم یعنی مادرم وابستگی به این انجمن نداشته است. مادرم فقط در تجمعات اعتراض آمیز شرکت می کرده و گاهی هم با رادیو و تلویزیون خارجی تماس می گرفته و از وضعیت تجمع ها گزارش می داده است. همین ، فقط در همین حد بوده است.»

دختر زهرا بهرامی درباره اعتراف مادرش به اینکه او سالها پیش به انجمن پادشاهی ایران کمک مالی می کرده است،گفت: «آخر مگر می شود اینقدر راحت عضو این انجمن شد آن هم آدمی مثل مادر من. شاید فقط در حد تماس با تلویزیونشان و نظر دادن بوده است اما رابطه ی دیگری هرگز نبوده است.»

او درباره علت سفرهای مداوم مادرش به ایران هم گفت: « مادرم زیاد به ایران می آمد چون من در ایران زندگی می کنم و دلش برایم تنگ می شد. علاوه بر این دایی ام چند وقت پیش فوت کرد و مادرم به بچه های او هم کمک مالی و رسیدگی می کرد. پس از انتخابات هم که چند بار رفت و آمد هم برای دیدن من بود و هم برای شرکت در تجمعات. همین. »

دختر این زندانی محکوم به اعدام درخصوص درخواستش از مسولان نظام و سازمان های حقوق بشری گفت: «به مسولان که نمی دانم چه بگویم، هرچی الان ما می کشیم از همین مسولان است.من هیچ درخواستی نمی توانم داشته باشم، قبلا درخواست هایم کرده ام ، هم با آقای دادستان و هم با آقای صلواتی ، قاضی دادگاه حرف زدم و خواهش کردم که کمکمان کنند که نکردند. ولی از سازمان های حقوق بشری خواهش می کنم هرکمکی از دستشان برمی آید بکنند. من دیگر نمی دانم چه کنم.»

درخواست آمریکا از اتحادیه اروپا برای تحریم ناقضان حقوق بشر در ایران

در ماه سپتامبر سال گذشته، ایالات متحده آمریکا شماری از مقام‌های ایرانی را به دلیل دست داشتن در سرکوب معترضان به نتایج انتخابات در لیست تحریم‌های خود قرار داد.

در ماه سپتامبر سال گذشته، ایالات متحده آمریکا شماری از مقام‌های ایرانی را به دلیل دست داشتن در سرکوب معترضان به نتایج انتخابات در لیست تحریم‌های خود قرار داد.
۱۳۸۹/۱۱/۰۶
ایالات متحده آمریکا خواستار آن شده است که اتحادیه اروپا با گسترش تحریم‌ها علیه جمهوری اسلامی، مقام‌های مسئول در این کشور را که در نقض حقوق بشر دست داشته‌اند، آماج تحریم‌های خود قرار دهد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، فیلو دیبل، معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا،‌ که روز سه‌شنبه در بروکسل با مقام‌های اتحادیه اروپا دیدار کرد، گفته است، اتحادیه اروپا باید با گسترش تحریم‌های خود علیه ایران، آن دسته از مقام‌های مسئول در جمهوری اسلامی را که در نقض حقوق بشر دست داشته‌اند، هدف تحریم‌های خود قرار دهد.
بیشتر بخوانید:

«متجاوزان به حقوق بشر در ایران را مجازات کنید»
استقبال آمریکا از تصویب قطعنامه «نقض حقوق بشر در ایران»

این مقام عالی‌رتبه آمریکایی با بیان این که واشنگتن برای نشان دادن اثرات تحریم‌ها علیه ایران تلاش می‌کند، در این باره اظهار داشته است:‌ «ما به اروپایی‌ها پیشنهاد داده‌ایم، چیزی شبیه به آنچه ما در مورد حقوق بشر انجام داده‌ایم را مورد توجه قرار دهند.»

در ماه سپتامبر سال گذشته میلادی ایالات متحده آمریکا اموال و دارایی‌های هشت تن از مقام‌های ایرانی و از جمله چند فرمانده سپاه پاسداران را که گفته می‌شود در نقض حقوق بشر و به ویژه در کشتار معترضان به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته در ایران دست داشته‌اند، توقیف کرده بود.

فیلو دیبل، معاون دستیار وزیر امور خارجه آمریکا، با اشاره به این اقدام واشنگتن اظهار داشته است: «ما اینجا نیامده‌ایم که بگوییم، ما این کار را کرده‌ایم و شما هم باید آن را انجام دهید. بلکه ما می‌گوییم،‌ ما این کار را کرده‌ایم و این هم اثر آن است و از این رو بر این باور هستیم که چنین اقداماتی ارزش بررسی کردن را دارد.»

تحریم‌های تصویب شده از سوی اتحادیه اروپا علیه ایران، عمدتاً‌ حوزه‌های اقتصادی و تجاری را در بر گرفته و شامل ممنوعیت صدور ویزا برای آن دسته از مقام‌های ایرانی که در برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی دست دارند، نیز می‌شود.

با این حال گروه‌های طرفدار حقوق بشر، کشورهای عضو اتحادیه اروپا را متهم می‌کنند‌، که در مواجهه با «رژیم‌های سرکوبگر»، به تعهدات خود در زمینه حقوق بشر عمل نکرده‌اند.

به دنبال بالا گرفتن تنش‌ها بر سر برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی و پس از آن که شورای امنیت سازمان ملل متحد چهارمین قطعنامه تحریمی خود را علیه ایران تصویب کرد، ایالات متحده آمریکا و اتحادیه اروپا نیز تحریم‌های جداگانه‌ای را با هدف کند کردن سرعت برنامه هسته‌ای تهران، علیه جمهوری اسلامی تصویب کرده‌اند.

کشورهای غربی و به ویژه ایالات متحده آمریکا، بر این باور هستند که جمهوری اسلامی ایران در پوشش برنامه هسته‌ای خود به دنبال ساخت جنگ‌افزارهای هسته‌ای و یا دستیابی به قابلیت فنی لازم برای ساخت این گونه سلاح‌ها است.

این در حالی است که اگرچه تهران همواره چنین اتهام‌هایی را رد می‌کند، اما در عین حال نیز از تن دادن به درخواست‌های پی در پی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای «شفاف سازی»‌ برنامه هسته‌ای خود نیز خودداری می‌کند.

از این رو آژانس بین‌المللی انرژی هسته‌ای در تازه‌ترین گزارش خود درباره برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی نیز یک بار دیگر با اشاره به «ابعاد نظامی احتمالی» برنامه هسته‌ای ایران، تاکید کرده بود، نمی‌تواند صلح‌آمیز بودن این برنامه را تایید کند

انتقال علی عجمی و محسن دگمه چی به بند 4 گوهردشت

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: علی عجمی فعال دانشجویی و محسن دگمه چی از بازاریان بازداشتی بازار تهران به بند سیاسی تازه تاسیس زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) منتقل شدند.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، علی عجمی فعال دانشجویی و محسن دکمه چی از بازاریان شناخته شده بازار تهران که در جریان وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوریِ سال گذشته بازداشت شده بودند، صبح امروز چهارشنبه ششم بهمن ماه به سالن 12 بند 4 زندان رجایی شهر کرج که از اواخر هفته گذشته به محل نگهداری زندانیان سیاسی این زندان مبدل گشته است منتقل شدند.

علی اکبر عجمی فعال دانشجویی طیف چپ و سردبیر نشریه دانشجویی دنیای بهتر در دانشگاه تهران می باشد که بیست و یکم بهمن ماه سال جاری بازداشت و 17 مرداد 89 در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی، به اتهام «تبلیغ علیه نظام» و «تبانی علیه نظام» به چهار سال حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر به دو سال زندان کاهش یافت.

دیگر زندانی انتقال یافته به رجایی شهر، محسن دگمه چی و از بازاریان شناخته شده بازار تهران می باشد که به اتهام کمک مالی به خانواده های زندانیان سیاسی که سرپرست آنان دستگیر شده، در شانزدهم شهریورماه سال گذشته بازداشت و با وجود ابتلا به بیماری سرطان پیشرفته، در مردادماه سال حاری و در شعبه 15 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی ابوالقاسم صلواتی به تحمل ده سال حبس تعزیری محکوم گردید.

فشار بر زندانیان سیاسی، و وضعیت بحرانی بند 4 زندان رجایی شهر

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: گزارش ها از زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) حاکی است که مسئولان این زندان با انتقال 60 زندانی سیاسی این زندان به سالن 12 بند 4، درصدد فشار مضاعف بر این دسته از زندانیان و همچنین اعمال محدودیت های بیشتر بر ایشان هستند.

به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی در پی انتقال توام با تهدید زندانیان سیاسی زندان رجایی شهر کرج به سالن 12 بند 4، مسئولان این زندان ضمن بازرسی و تفتیش و همچنین توقیف برخی از اموال شخصی این زندانیان اعم از رادیو، دست نوشته ها و خاطرات و نامه های شخصی، به دستور وزارت اطلاعات و با همراهی دادستانی اقدام به قطع تمامی ملاقات ها و خطوط ارتباطی تلفنی زندانیان با بیرون از زندان و همچنین اعمال محدودیت هایی از قبیل دسترسی دشوار به بهداری و محدودیت خروج و تردد در سالن محل نگهداری زندانیان نموده اند.

اخبار رسیده از زندان رجایی شهر حاکی از آن است که هم اکنون تعداد زیادی از زندانیان سیاسی این زندان، از جمله عیسی سحرخیز، بهروز جاوید طهرانی، حشمت الله طبرزدی، مهدی محمودیان، خالد حردانی، رسول بداغی، رضا شریفی بوکانی، کریم معروف عزیز، منصور اسانلو، احمد زیدآبادی، افشین بایمانی و زانیار و لقمان مرادی توسط مقامات امنیتی این زندان برای اخذ اعترافات اجباری و پرونده سازی های مجدد، تحت شدیدترین فشارها و محدودیت ها قرار دارند.

روز گذشته همچنین نبی الله فرجی نژاد از بازجویان و شکنجه گران سابق زندان اوین که هم اینک مسئولیت معاونت حفاظت این زندان را بر عهده دارد و دارای پرونده های مفتوحی نیز در خصوص شکنجه زندانیان است، زندانیان سیاسی این زندان را برای چندمین بار تهدید کرد که به سرنوشت علی صارمی دچار خواهند شد.

وی که از عوامل پشت پرده، و صحنه گردان اصلی سرکوب و پرونده سازی بر علیه زندانیان سیاسی این زندان است و تاکنون نیز بارها اقدام به پرونده سازی بر علیه زندانیان سیاسی رجایی شهر نموده است، اوایل هفته جاری و پس از انتقال زندانیان سیاسی به بند 4 این زندان، با ضبط دست نوشته های خالد حردانی زندانی سیاسی-امنیتی این بند، وی را تهدید به پرونده سازی مجدد نمود.

سالن 12 بند 4 زندان زندان رجایی شهر که پیش از این محل نگهداری نوجوانان بزهکار بوده و به تازگی توسط مسئولان این زندان جهت اسکان زندانیان سیاسی در نظر گرفته شده فاقد امکانات اولیه و ضروری مورد نیاز زندانیان است که از آن جمله می توان به غیرقابل استفاده بودن سرویس های بهداشتی، سیستم روشنایی نامناسب و... اشاره نمود که این مساله برخلاف نص صریح آئين‎نامه اجرايي سازمان زندان‌ها و اقدامات تاميني و تربيتي كشور که مسئولان زندان را مکلف به پيش بيني و اقدام به موقع و لازم در تهيه و تدارك نیازهای ضروری زندانیان می نماید می باشد.

دسترسی دشوار به بهداری، سیستم گرمایشی نامناسب، شرایط بهداشتی اسفبار زندان رجایی شهر، تغذیه نامناسب زندانیان و همچنین محدودیت های سختِ اعمال شده بر زندانیان سیاسی رجایی شهر در حالی است که بسیاری از این زندانیان، از جمله منصور اسانلو، عیسی سحرخیز، داوود سلیمانی، خالد حردانی، حسین شهریاری، حسن طفاح و رضا شریفی بوکانی به علت فشارهای روحی و جسمی وارده و همچنین عدم دسترسی مناسب به خدمات درمانی و پزشکی مناسب دچار بیماری های گوناگون جسمی گشته اند.

زندان رجایی شهر کرج معروف به قتلگاه و تبعیدگاه زندانیان سیاسی می باشد که به علت شرایط نامناسب بهداشتی، ضرب و شتم سازمان یافته زندانیان سیاسی، محدودیت ملاقات های حضوری و عدم ارائه حداقل خدمات درمانی و ... توسط مسئولان این زندان و با هماهنگی دستگاه قضائی و مقامات امنیتی، از آن برای تحت فشار گذاردن و حتی حذف فیزیکی زندانیان سیاسی استفاده می شود.

اسامی 62 زندانی سیاسی حاضر در سالن 12 بند 4 زندان رجایی شهر کرج (گوهردشت) به قرار زیر است:

ابراهیم حسین پور، احمد زیدآبادی، ارژنگ داوودی، اسماعیل قردویی میلان، افشین بایمانی، افشین یاوری، بهروز توکلی، بهروز جاوید طهرانی، جعفر اقدامی، جمال الدین خانجانی، جمال فریمانی، جمشید صادق الحسینی، حسن خدابندی، حسن طفاح، حسین شهریاری، حشمت الله طبرزدی، خالد حردانی، خالد فریدونی، داوود سلیمانی، رسول بداغی، رسول ماهموت، رضا جوشن، رضا رفیعی، رضا شریفی بوکانی، زانیار مرادی، سعید تیزفهم، سعید رضایی، سعید ماسوری، سیف الله سه گانی، شهرام پورمنصوری، شیرمحمد رضایی، صالح کهندل، عباس اسفندیاری، عباس رادفر، عفیف تعیمی، علی عجمی، علیرضا کرمی خیرآبادی، عمر فقیه پور، عیسی سحرخیز، غلامرضا غلامحسینی، فرزاد مددزاده، کریم پورصمدی، کریم معروف عزیز، کیوان صمیمی، لقمان مرادی، الله وردی روحی، ماشاءالله حائری، محسن دکمه چی، محمد جوکار، محمد مهدی، محمد نظری، محمدعلی منصوری، محید توکلی، مسعود باستانی، مصطفی اسکندری، منصور اسانلو، منصور رادپور، مهدی محمودیان، مهدی مصطفوی، میثاق یزدان نژاد، ناصح یوسفی و هود یازرلو.

تداوم بازداشت و انتقال حجت کلاشی و میلاد دهقان به زندان سپیدار اهواز

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: سرور حجت کلاشی, مسول سازمان جوانان حزب پان ایرانیست و سرور میلاد دهقان از یاران پان ایرانیست که قرار بود امروز با قرار وثیقه آزاد شوند، با دستور قاضی به زندان سپیدار اهواز منتقل شدند.

به گزارش تارنمای سازمان جوانان حزب پان ایرانیست، این دو در حالی به زندان کارون اهواز منتقل شده بودند که خانواده‌شان با وثیقه به دادگاه انقلاب مراجعه کرده بودند اما، قاضی دادگاه انقلاب از پذیرفتن وثیقه خودداری کرد.

حجت کلاشی و میلاد دهقان چندی پیش در مراسم بزرگداشت سرور ابراهیم میرانی در خوزستان با توهین و فحاشی نیروهای امنیتی بازداشت شدند.

دیده بان حقوق بشر می‌گوید وضع در ایران «بحرانی» است

مردمک: دیده بان حقوق بشر در گزارش سالانه خود به انتقاد شدید از وضعیت حقوق بشر در ایران پرداخته و این وضعیت را بحرانی خواند.

دیده بان حقوق بشر، در گزارش سال 2011 خود که در 648 صفحه منتشر شده، می نویسد که در سال گذشته، شکنجه و تهدید برای تحت فشار قرار دادن منتقدان حکومت افزایش همچنان ادامه یافته است.

گزارش دیده بان حقوق بشر، نیروهای امنیتی ایران را متهم کرد که برای گرفتن اعتراف از مخالفان حکومت و کسانی که در تظاهرات ضد دولتی بعد از انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته شرکت داشته اند، به شکنجه و زور متوسل شده که بر مبنای این اعترافات کاذب، قوه قضاییه ایران، این افراد را به حبس های طویل المدت و حتی مرگ محکوم کرده است.

دیده بان حقوق بشر همچنین معتقد است که حکومت ایران، وکلای مدافع حقوق بشر در ایران را مورد تهدید قرار داده و مانع از دفاع آنها از زندانیان سیاسی شده است.

این سازمان مدافع حقوق بشر، همچنین ایران را به خاطر اعمال تبعیض علیه اقلیت های مذهبی از جمله بهایی‌ها، مسیحی ها، صوفی‌ها و سنی‌ها، مورد انتقاد قرار داده است.

بخشی از این گزارش به نقض حقوق بشر در ایران اختصاص یافته و در مقدمه آن با اشاره به سرکوب معترضان بعد از انتخابات سال 2009 در ایران، آمده که در نتیجه خشونت پلیس و نیروهای امنیتی، 7 نفر به ضرب گلوله کشته شدند.

همچنین تعداد 6000 نفر از معترضان دستگیر شدند که هنوز تعداد زیادی از آنها که شامل دانشجویان، روزنامه نگاران، وکلا، فعالان حقوق بشر و رهبران مخالف دولت اند، بدون محاکمه و روشن شدن جرمشان در زندان به سر می برند.

به نوشته دیده‌بان حقوق بشر، بسیاری از دانشجویان زندانی، رهبری سازمان‌های دانشجویی شناخته شده منتقد حکومت مثل دفتر تحکیم وحدت را به عهده داشته‌ یا از اعضای این نهادها بوده‌اند.
بر مبنای این گزارش، بهاره هدایت، مجید توکلی، میلاد اسدی، از اعضای دفتر تحکیم وحدت هر کدام به اتهام «توهین به حکومت»، به شش تا هشت سال زندان محکوم شدند. مجید توکلی که اکنون در زندان به سر می‌برد با حکم دادگاه انقلاب، به هشت سال و نیم زندان محکوم شد.
بر مبنای این گزارش، بیش از 1000 نفر از مردم ایران بعد از جریان انتخابات در ایران، از کشور گریخته و به کشورهای دیگر پناهنده شدند.

در گزارش دیده بان حقوق بشر، به ممانعت دانشگاه های ایران از ثبت نام دانشجویان سیاسی معترض و مخالف حکومت اشاره شده است. همچنین سیاست «اسلامی کردن» دانشگاه ها و اخراج اساتید منتقد دولت از دانشگاه ها نیز مورد انتقاد قرار گرفته است.

در این گزارش همچنین آمده که حکومت از نیروهای لباس شخصی و بسیجی برای تحت فشار قرار دادن روحانیون شیعه منتقد حکومت مثل مهدی کروبی، آیت الله یوسف صانعی و آیت الله علی محمد دستغیب، استفاده کرده است.

بر اساس گزارش این نهاد حقوق بشری، حکومت ایران در سال گذشته به بستن «سازمان دهی شده» روزنامه ها، فیلتر کردن وب لاگ ها و سایت های منتقد حکومت، پایین آوردن سرعت اینترنت و پارازیت افکنی در مورد شبکه های تلویزیونی ماهواره ای فارسی زبان خارج از ایران ادامه داده و عناصر سپاه را برای حمله به وب سایت های مخالف حکومت استخدام کرده است.
در 27 آبان ماه امسال، کمیته حقوق بشر مجمع عمومی سازمان ملل نیز، پیش‌نویس قطعنامه‌ای را تصویب کرد که در آن درباره «نقض آشکار حقوق بشر در ایران»، عمیقا ابراز نگرانی شده بود.

مرگ سه نفر' در تظاهرات اعتراضی در مصر

بی بی سی : گزارش ها حاکیست که حداقل سه نفر در جریان تظاهرات کم سابقه ضددولتی روز سه شنبه در مصر کشته شده اند.

در قاهره، که محل برگزاری بزرگترین تظاهرات بود، تلویزیون دولتی گفت که یک مامور پلیس در درگیری ها کشته شده است. پزشکان در سوئز گفتند که دو تظاهرکننده در آنجا کشته شده اند.

این تظاهرات با حضور هزاران نفر پس از یک کمپین اینترنتی و با الهام از قیام اخیر در تونس برگزار می شود.

در قاهره پایتخت مصر، پلیس ضد شورش با گاز اشک آور و ماشین‌های آبفشان به صفوف تظاهرکنندگان حمله کرد.

فعالان در پیام های اینترنتی خواستار یک "روز طغیان" شده بودند. تظاهرات مخالفان در این کشور تحت حکومت 30 ساله حسنی مبارک که به شدت مخالفان را کنترل می کند نادر است.

هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا گفت که دولت آمریکا از "حقوق اساسی آزادی بیان و تجمع" حمایت می کند و همه طرف ها را به "خویشتن داری" ترغیب کرد.

او افزود که به اعتقاد واشنگتن دولت مصر "ثبات دارد" و "در پی راه هایی برای پاسخگویی به نیازها و منافع مشروع مردم مصر است."

برای برگزاری رویدادهای روز سه شنبه قاهره در یک صفحه فیس بوکی هماهنگی شده بود - و ده ها هزار نفر از حامیان این کمپین با کلیک کردن آن، آمادگی خود برای شرکت در تظاهرات را اعلام کرده بودند.

گزارش ها حاکیست که سایت شبکه اجتماعی تویتر در مصر مسدود شده است و شبکه تلفن های همراه در ناحیه قاهره از کار افتاده است.
وبسایت بامبوسر که مقر آن در سوئد است و ویدئوهای تلفن های همراه را پخش می کند گفت که در مصر مسدود شده است. این وبسایت مقام های مصری را متهم به تلاش برای کنترل خبری کرد.

جان لاین خبرنگار بی بی سی در قاهره می گوید که تجمع های اعتراضی در چند نقطه قاهره برگزار شده است، و شمار حاضران بیش از حد انتظار سازمان دهندگان بوده است.

خشم جمعیت باعث عقب نشینی پلیس شد و تظاهرکنندگان توانستند راه خود را به سوی پارلمان باز کنند.

اما در آنجا پلیس با تجهیزات ضدشورش دوباره تجدید قوا کرد و با استفاده از گاز اشک آور و دستگاه آبفشان جمعیت را موقتا عقب زد. با این حال تظاهرکنندگان با پرتاب سنگ موضع خود را حفظ کردند و موفق به فشار آوردن به پلیس شدند به طوری که پلیس در نهایت پا به فرار گذاشت.

خبرنگار بی بی سی می گوید که ابعاد درگیری ها بدون شک حسنی مبارک را تکان خواهد داد.

تظاهرات همچنین در سایر شهرها از جمله شهر اسماعیلیه و شهر بندری اسکندریه در شمال برگزار شد.

شاهدان عینی گفتند که در اسکندریه هزاران نفر به تظاهرات پیوستند و بعضی از آنها علیه حسنی مبارک شعار می دادند.

گروه هایی شعار "مرگ بر مبارک" سر دادند و همچنین شعارهایی علیه جمال مبارک، پسر حسنی مبارک که از او به عنوان جانشین احتمالی پدرش یاد می کنند، داده شده است.

خبرنگار بی بی سی می گوید که تظاهرات سه شنبه، جدی ترین تظاهرات ضد دولتی در این کشور طی چند سال اخیر به شمار می رود.

خبرگزاری آسوشیتدپرس می گوید جلوی مقر دیوان عالی مصر نیز، تجمع کنندگان پوسترهایی با خود داشتند که روی آن نوشته شده بود "تونس، راه حل است."

اعتراض های مردم تونس در چند هفته که در اعتراض به بیکاری و فساد بود، منجر به سقوط دولت زین العابدین بن علی پس از ۲۳ سال شد و مخالفان دولت مصر هم درصدد آن هستند تا با به راه انداختن تجمعات ضد دولتی، فشار بر دولت حسنی مبارک را افزایش دهند.

بانیان تجمعات ضد دولتی امروز گفته بودند که علیه شکنجه، فقر، فساد و بیکاری قیام می کنند.

دولت مصر هشدار داده که تظاهرکنندگان با خطر بازداشت مواجه هستند و از طرفداران خود خواسته تا دست به تجمعات مشابه بزنند.

حسنی مبارک از سال ١٩٨١ و پس از ترور محمد انورسادات، رئیس جمهور پیشین، قدرت را در دست دارد. او هنوز مشخص نکرده که در انتخابات دور بعد شرکت می کند یا نه.

مدیرکل امور امنیتی قاهره، پایتخت مصر در بیانیه ای خاطرنشان کرده بود که نیروهای امنیتی با قاطعیت با هر اقدامی که قانون شکنانه باشد، برخورد خواهند کرد.

مخالفان دولت حسنی مبارک، رئیس جمهور مصر به شدت پراکنده هستند.

محمد البرادعی، رئیس سابق آژانس بین المللی انرژی اتمی خواهان مشارکت مردم در این تظاهرات شده اما اخوان المسلمین، بزرگ ترین گروه مخالف دولت مصر موضع مبهمی در این باره در پیش گرفته است.

آقای البرادعی بارها تاکید کرده که دولت مصر باید به درخواست ها برای تغییر عمل کند یا خود را برای ناآرامی های مدنی احتمالی آماده کند. او همچنین از لزوم تغییر سیاسی در مصر سخن گفته و خواهان اصلاحات در این کشور شده است.

در مصر، بر خلاف تونس میزان بی سوادی بالا است و استفاده از اینترنت چندان گسترده نیست.

مصر با بسیاری از مشکلات سیاسی، اجتماعی و اقتصادی که تونس از آن رنج می برد، رو به رو است اما تعداد حضور مردم در تجمعات ضد دولتی تا کنون چندان زیاد نبوده و بسیاری از کارشناسان، پیش بینی نمی کنند ناآرامی هایی در سطح تونس، در این کشور شکل بگیرد.

وضعیت وخیم جسمی حسین رونقی ملکی، وبلاگ نویس زندانی

بنا به گزارش منابع حقوق بشری، وضعیت جسمی حسین رونقی ملکی، زندانی سیاسی محبوس در بند امنیتی ۳۵۰ زندان اوین رو به وخامت گذاشته است.
به گزارش ارگان خبری فعلان حقوق بشر در ایران؛ هرانا، یکی از کلیه‌های حسین رونقی ملکی به شدت متورم شده و این در حالی است که مسئولین زندان از رسیدگی به این زندانی سیاسی امتناع می‌کنند.
حسین رونقی ملکی تا به حال چندین نامه از شرح وقایعی که بر وی گذشته را خطاب به دادستان انقلاب تهران نگاشته اما مسئولین زندان با کارشکنی از ارسال نامه‌های وی ممانعت به عمل آورده‌اند.
مسئولین زندان از بیماری‌های جسمی این زندانی برای اعمال فشار بر وی استفاده می‌کنند و تاکنون هیچگونه رسیدگی پزشکی برای درمان عفونت دندان و کلیه وی انجام نداده‌اند.
از سوی دیگر ماموران وزارت اطلاعات با کارشکنی در پرونده این زندانی از تودیع وثیقه یک میلیاردی وی ممانعت به عمل آورده‌اند و از ملاقات‌های حضوری این زندانی با خانواده‌اش جلوگیری می‌کنند.

هیوا مجیدزاده، دانشجوی محروم از تحصیل بازداشت شد

هیوا مجیدزاده در تاریخ ۲۲ دیماه و در پی مراجعه به سازمان قضایی نیروهای مسلح، بازداشت شد.
به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، این دانشجوی محروم از تحصیل از سوی سازمان قضایی نیروهای مسلح بازداشت شده و به زندان انتقال یافته است.
مجیدزاده، دانشجوی سابق دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران، پیش از این نیز در پی رسیدگی به پرونده حمله به کوی دانشگاه تهران از سوی سازمان قضایی نیروهای مسلح به دادسرای نظامی احضار شده بود.
مجید زاده، فعال کرد و فعال سابق دانشجویی سال گذشته پس از شرکت در آزمون سراسری کار‌شناسی ارشد، با ممانعت وزات علوم برای انتخاب رشته خود مواجه شد و از ادامه تحصل محروم گشت.
لازم به ذکر است وی پیش از این در اسفندماه سال ۸۶ به همراه پگاه حمزه ای،حسام سلامت،مرتضی مساکنی به کمیته انضباطی فرا خوانده شده بودند.

اخراج کارگران برای فرار از پرداخت مزایای آخر سال

دبیراجرایی خانه کارگر قزوین می‌گوید: با نزدیک شدن به روزهای پایان سال برخی کارفرمایان برای فرار از پرداخت حقوق و پاداش پایان سال اقدام به آغاز تعدیل کارگران خود کرده اند.
عید علی کریمی در گفت و گو با ایلنا گفت: ‌همه ساله با آغاز ماه‌های پایانی سال شاهد تعدیل گروهی کارگران کارخانه‌ها هستیم.
وی با بیان اینکه این کارگران به صورت قراردادی و پیمانی مشغول به کار هستند گفت: کارفرمایان برای صرفه‌جویی در هزینه‌های خود با این کارگران زودتر از موعد اتمام قرارداد تسویه حساب می‌کنند.
این فعال کارگری گفت: البته در صورت وخیم نشدن شرایط تولید، بخشی از این کارگران با آغاز سال جدید توسط همان کارفرمایان به مرور جذب محیط‌های کاری می‌شوند.

سردرگمي كارگران شركت راه آهن شاخه بوشهر

ايران كارگر: عدم پرداخت 6 ماهه حقوق کارکنان شرکت راه اهن شاخه بوشهر موجب اعتراض و سردرگمی کارگران این شرکت شده و مشکلات مالی زیادی را برای انها به وجود اورده است
یکی از این کارگران ميگويد كه برای گذران زندگی مجبور است که شبها در شرکت و روزها کرایه کشی کند و وقتی برای دریافت حقوق مراجعه میکند به او میگویند که دولت حق پیمانکار را نداده و نمیتواند حقوق انها را پرداخت کنند.

فیلم (مصر)/ درگیرهای شدید مردم و نیروهای انتظامی و امنیتی مصر

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=54MTOg03XAM
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=749Hpgj3rMw
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FgxH93oSGn0
http://www.youtube.com/watch?v=VPtX4H7a7Kg&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=D_eAGDaq6F0&feature=player_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=aI8vqlUuc88&feature=player_embedded


ويکی ليکس از افزايش چشمگير انتقال محموله های هروئين از ايران به اروپا خبر می دهد

صدای آمریکا: يک تلگرام ديپلماتيک که در وبسايت ويکی ليکس متشر شده است از افزايش انتقال محموله های هروئين از ايران به مقصد اروپا خبر می دهد.
روزنامه نروژی آفتن پستن هفته گذشته اين تلگرام را منتشر کرد که ظاهرا متعلق به يک مقام دفتر مواد مخدر سازمان ملل متحد در باکو است.

اين تلگرام می گويد توقيف هروئين آماده عرضه به بازار در آذربايجان از ۲۰ کيلوگرم در سال ۲۰۰۶، به ۵۹۰۰۰ کيلوگرم در سه ماهه اول سال ۲۰۰۹ افزايش يافته است.
در تلگرام ديپلماتيک، ايران، به عنوان مبدأ ۹۵ درصد از اين مواد مخدر ذکر شده است و روزنامه آلمانی دی ولتور روز يکشنبه جزئيات آن را چاپ کرد.

اين مدارک به نقل از يک مقام سازمان ملل متحد می گويد حدود ۸۵ درصد از محموله های هروئين، از طريق زمينی و ۱۵ درصد باقی مانده از طريق دريايی، از ايران وارد آذربايجان می شود.
مسئولان همکاری آذربايجان و ايران در مبارزه با مواد مخدر را صرفا مصنوعی توصيف کرده اند.

اين در حالی است که رسانه های رسمی ايرانی روز دوشنبه از هزينه صدها ميليون دلار در راه مبارزه با قاچاق مواد مخدر از کشورهای همسايه، بويژه افغانستان خبر دادند.
جمهوری اسلامی، نهادهای بين المللی، از جمله سازمان ملل متحد را به کمک به ايران در اين راه، فراخوانده است.

وزارت اطلاعات و دادستانی تهران از تحویل دادن پیکیر 2 جعفر کاظمی و محمد علی حاج آقایی خوداری می کنند

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" وزارت اطلاعات و عباس جعفری دولت آبادی دادستان تهران از تحویل دادن پیکیر جانباختگان راه آزادی مردم ایران جعفر کاظمی و محمد علی حاج آقایی سر باز می زند و خانواده های آنها را از ارگانی به ارگان دیگر احاله می دهند.
برای سومین روز متوالی ،صبح روز یکشنبه 6 بهمن ماه خانواده کاظمی و حاج آقایی برای تحویل گرفتن پیکر عزیزانشان به دادستانی تهران مراجعه کردند و خواستار تحویل گرفتن پیکر آنها شدند ولی دادستانی آنها را به زندان اوین فرستاد تا برای تحویل گیری آنجا اقدام نمایند.خانواده ها وقتی که به زندان اوین مراجعه کردند کسی پاسخگوی آنها نبود و به آنها گفته شد که به اجرای احکام دادگاه انقلاب مراجعه کنند.این 2 خانواده علیرغم شرایط سخت و دردناک عطفی از دست دادن عزیزانشان به اجرای احکام مراجعه کردند. آنجا به آنها بطور ضمنی گفته شد که قصد ندارند پیکرآنها را تحویل دهند و مجددا آنها را به دادستانی احاله دادند.
عباس جعفری دولت آبادی از جنایتکاران علیه بشریت و مجری دستورات ولی فقیه علی خامنه ای برای سرکوب و اعدام زندانیان سیاسی در زندانهای تهران از روبرو شدن با خانواده ها سر بازد و کسی از دادستانی حاضر نشد به این خانواده ها پاسخی دهد و مجددا آنها را به اوین احاله دادند. در هر کدام از این مراکزبطور ضمنی به آنها گفته می شد که خودمان انجام میدهیم و به شما اطلاع خواهیم داد.
خانواده های آقای کاظمی و حاج آقایی از برگزاری مراسم برای عزیزانشان منع شدند ولی مردم تهران و شهرستانها در دسته های مختلف برای گفتن تسلیت و ادای احترام به منازل آنها مراجع می کنند.

لحظه انفجار تروریستی در فرودگاه( داما ددوا)مسکو/دوربین مداربسته

http://www.youtube.com/watch?v=yhO7gZobaqY&feature=channel

صدر نشینی سیستان و بلوچستان در ازدواج و سمنان در طلاق

فهیمه سادات طباطبایی
بر اساس اعلام سازمان ثبت احوال کشور، استان سیستان و بلوچستان با 106.4 درصد رشد ازدواج و سمنان با 59.4 درصد رشد طلاق در کشور رکوددار رشد ازدواج و طلاق در 9 ماهه ابتدایی سال جاری هستند. به گزارش خبرنگار مهر، سازمان ثبت احوال کل کشور با ارائه آخرین وقایع حیاتی چهارگانه (تولد، فوت، ازدواج و طلاق) اعلام کرد که واقعه ازدواج در 9 ماهه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال 1388، یک دهم درصد در کل کشور افزایش یافته در حالی که طلاق در این مدت 7.5 درصد رشد داشته است.
بالاترین و پایین ترین آمار ازدواج در بین استانها

براساس آمار تفکیکی این سازمان، در 9 ماه ابتدایی سال 1388 در استان سیستان و بلوچستان 23 هزار و 317 واقعه ازدواج به ثبت رسیده که این آمار در سال جاری به 38 هزار و 92 مورد افزایش یافته که بیانگر 106.4 درصد رشد ازدواج در این استان است که تفاوت معناداری با سایر استانها دارد.

این در حالی است که در استان گیلان در 9 ماه ابتدایی سال 1388، 26 هزار و 666 واقعه ازدواج به ثبت رسیده که این رقم در سال جاری به 24 هزار و 551 مورد رسیده که بیانگر کاهش 7.9- ازدواج در این استان بوده است.

بالاترین و پایین ترین آمار طلاق در بین استانها

طبق اعلام سازمان ثبت احوال کشور، تا پایان آذرماه سال 1388، 475 مورد طلاق در استان سمنان به ثبت رسیده که در مدت مشابه در سال 1389 به 757 مورد رسیده که بیانگر رشد 59.4 درصدی طلاق در این استان است. با این آمار، استان سمنان در صدر میزان رشد طلاق در بین سایر استانهای کشور قرار گرفته است.

اما استان فارس در 9 ماهه اول سال 1388، پنج هزار و 732 طلاق را داشته که این آمار در مدت مشابه امسال به پنج هزار و 631 مورد کاهش یافته تا با کاهش 1.8- این واقعه کمترین میزان طلاق را در کل کشور به خود اختصاص دهد.

قتل یک جوان در قشم توسط رئیس پاسگاه

سنی نیوز: بنا بر گزارشات محلی از جزیره قشم، جوانی به نام اسماعیل مشهور به تومی از روستای رمچاه حدودا 22 ساله توسط رئیس پاسگاه سوزا در جزیره قشم از ناحیه ای گردن مورد اصابت گلوله قرار گرفته و زخمی می شود، و بعد ازچند روز بر روی تخت بیمارستان وفات مینماید. گفته می شود علت تیراندازی این بوده که ماموران تصور کرده اند او کالای قاچاق در ماشین خود حمل می کند، در حالی که ماشین خالی از کالای قاچاق بوده، و در جاده سوزا قشم مقابل جزایر ناز در حال حرکت بوده که این حادثه تلخ واقع میشود، و گفته میشود قاتل (رئیس پاسگاه) رشتی است و در حال حاضر در زندان شهرک بندر عباس بسر میبرد. احتمال می رود که او را به بهانه غیر عمدی بودن قتل آزاد کنند، چون شنیده شده که ادعا نموده لاستیک ماشین را هدف قرار داده بوده نه گردن راننده را. عجب رئیس پاسگاه تک تیراندازی است که فاصله گردن راننده را تا لاستیک ماشین خطا میکند!

این اولین و آخرین بار نخواهد بود که جوانان جنوب ایران به بهانه قاچاق کالا مورد هدف گلوله قرار گرفته و معلول یا کشته میشوند. برخی از مردم جنوب به خاطر فقر مالی دست به قاچاق کالا زده و برخی اجناس مانند پارچه و آب میوه های خارجی وارد کشور میکنند، و چون عوارض گمرکی به دولت نمی دهند اجازه تیراندازی به امثال این قاتل داده شده است.

گفتنی است این مورد، یکی از معدود مواردی است که گزارش آن از طریق شاهدان و منابع محلی به سنی نیوز و دیگر سایتهای خبری رسیده است. در حالی که چنین وقایعی در مناطق اهل سنت از جنوب ایران گرفته تا خراسان و کردستان، بارها و بارها اتفاق افتاده و می افتد، وحکومت ایران معمولا با تهدید یا تطمیع خانواده قربانیان و سرپوش گذاشتن بر مسئله از تبعات این جنایات می گریزد، و خانواده ها و مردم به دلیل ترس از عواقب احتمالی و یا کمبود امکانات و ظرفیتها، حاضر به نشر و نقل آن نیستند.

بازداشت شهروندان بلوچ به بهانه انفجار بمب در چابهار

سرنوشت نامعلوم شهروندان بازداشتی بلوچ در بازداشتگاه مخفی زاهدان

خبرگزاری هرانا – از سرنوشت پنج شهروند بلوچ که در پی انفجار یک بمب در شهرستان چابهار بازداشت شده‌اند اطلاعی در دست نیست.

بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران «هرانا»، یک هفته پس از انفجار چابهار اداره اطلاعات شهرستان سراوان برخی از شهروندان را به بهانه شرکت در بمب گذاری و یا وابستگی خانوادگی به اپوزیسیون بلوچ بازداشت کرده است.

منابع محلی آمار بازداشت شدگان در این شهرستان را ده‌ها نفر اعلام کرده‌اند که اکثرا از علماء سنی بلوچ و برخی از کارمندان دولتی هستند.

مولوی عماد ترکمان زهی فرزند حاج یحیی ترکمان زهی، بشیر حسین زهی فرزند شیرهان، مولوی محمود محمدی از هوشک سراوان، ایوب حسین بر از سراوان، محمد نعیم ترکمان زهی فرزند حاج خیرمحمد - مدیر مدرسه از جمله بازداشت شدگان هستند.

لازم به ذکر است، نعیم ترکمان زهی که تقریبا ده روز بعد از انفجار در راه مدرسه دستگیر شده است و کلیه بازداشت شدگان به بازداشتگاه نامعلومی در زاهدان منتقل شده‌اند.

پیگیری‌های خانواده عماد ترکمان زهی نتیجه‌ای در بر نداشته است اما پیگیری‌های خانواده نعیم ترکمان زهی با قول مساعد آزادی وی همراه بوده است، هم چنین در پیگیری‌های خانواده بشیر حسین زهی، این خانواده موفق به ملاقات کوتاه با نامبرده در زاهدان شده‌اند.

گفتنی است بازداشت شدگان از حق دسترسی به وکیل، ملاقات با خانواده و تماس تلفنی محروم هستند و احتمال استفاده از خشونت برای کسب اقرار از سوی بازجویان وجود دارد.

وضعیت جسمی وخیم یکی از مادران عزادار در زندان

خبرگزاری هرانا - وضعیت جسمی حکیمه شکری، یکی از اعضا مادران عزدار در زندان اوین وخیم عنوان شده و با این حال امکان دریافت مرخصی و حتی ملاقات با خانواده‌اش را ندارد.

بنا به اخبار رسیده به جرس، شکری روز گذشته، در طی یک تماس تلفنی با خانواده‌اش اعلام کرد که وضعیت جسمی خوبی ندارد و همچنین خبر داد که به دلیل وخامت اوضاع جسمی، تاکنون چندین بار به بهداری منتقل شده است.
این زندانی همچنین از سرمای سلول‌اش گلایه کرد و این سرما وضع جسمی وی را بدتر کرده است.

از سوی دیگر، در پی مراجعه خانواده حکیمه شکری به زندان در روز پنج شنبه 28 دی‌ماه برای ملاقات، اعلام شد که این زندانی در حال حاضر ممنوع‌الملاقات است.

خانواده شکری پس از آن به قاضی پرونده مراجعه کردند تا راجع به وضعیت وی در زندان صحبت کنند و قاضی حسینی از آنان خواست تا یکشنبه 11 بهمن ماه به دفتر قاضی مراجعه کرده تا نتیجه بررسی‌هایش درباره امکان آزادی با وثیقه را به آن‌ها اطلاع دهد.

حکیمه شکری روز 14 آذرماه به همراه چند تن دیگر از مادران پارک لاله (مادران عزادار) برای بزرگداشت سالروز تولد امیرارشد تاجمیر، یکی از شهدای عاشورای 88، به بهشت زهرا رفته و پس از پایان مراسم درحالی که قصد ترک کردن بهشت زهرا را داشت، دستگیر شد.

باقی مادران همان شب آزاد شده ولی ندا مستقیمی و حکیمه شکری به زندان اوین منتقل شدند و اتهام "جاسوسی" و "اقدام علیه امنیت ملی" به آنان تفهیم شد. ندا مستقیمی چندی قبل به قید وثیقه آزاد شد.

گفتنی است یک ماه پس از بازداشت و در ملاقات قبلی، خانواده وی در حالی با او ملاقات کرده بودند که آثار شکنجه بر روی صورت حکیمه مشخص بوده و دستهای‌اش به شدت می‌لرزیده است.

وجود آب در لوله گاز شهر سنخواست

روزنامه مردمسالاری: رئيس شوراي اسلامي شهر سنخواست گفت: در خط انتقال گاز اسفراين به سنخواست آب وجود دارد که موجب خراب شدن وسايل نقليه اين منطقه شده است. به گزارش مهر، مجيد عبدي در نشست اعضاي شوراي شهر خراسان شمالي اظهار داشت: با وجود اين که اين خط انتقال نزديک به چهار ماه است راه اندازي شده است، بارها اين مشکل به مسوولان ذيربط به خصوص شرکت گاز استان اطلاع رساني شده است ولي تاکنون اقدامي براي رسيدگي به اين مشکل انجام نشده است. وي تصريح کرد: علاوه بر خط انتقال گاز گاز خانگي اين منطقه مشکل وجود آب در لوله ها را دارد که 20 ليتر آب از لوله کشي جمع آوري شد و موجب قطع شدن گاز بعضي از مشترکان اين منطقه شد. وي ادامه داد: شوراي شهر اين منطقه بارها اين موضوع را يادآوري کرده است ولي در حال کسي براي جايگاه شوراي شهرهاي استان ارزشي قائل نمي شود. رئيس شوراي شهر قاضي نيز در اين نشست گفت: در استان به جايگاه واقعي اين نهاد مردمي توجه نمي شود و در بسياري از تصميمات و برنامه ريزي هاي استان اعضاي شوراي شهرستان و شهرهاي استان به کار گرفته نمي شوند. رضا زيرکي ادامه داد: اعضاي شوراي شهر استان بايد در جريان برنامه ها و تصميمات مسئولان اجرايي استان باشند ولي روساي شوراهاي شهرستانهاي استان در هيچ کارگروه و کميته برنامه ريزي حضور و نظارت ندارند. رئيس شوراي شهر فاروج نيز در اين جلسه گفت: ادارات استان بدهي هاي خود را به شهرداري پرداخت نمي کنند و بدليل نبود کارخانجات و زير ساختهاي عمراني سطح درآمد شهرستان فاروج کافي نيست. رئيس شوراي شهر صفي آباد نيز خواستار توجه دستگاه هاي استان به جايگاه مردمي شوراي شهرستانهاي استان شد و افزود: روساي شوراهاي استان بايد ارتباط نزديکي با استاندار و مديران استاني داشته باشند و در جلسات خود با مسوولان پيشنهادات و مشکلات شهرهاي خود را براي مسوولان بازگو کنند.

سرنوشت نامعلوم شهروندان بازداشتی بلوچ در بازداشتگاه مخفی زاهدان

خبرگزاری هرانا :
از سرنوشت پنج شهروند بلوچ که در پی انفجار یک بمب در شهرستان چابهار بازداشت شده‌اند اطلاعی در دست نیست.

بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران هرانا، یک هفته پس از انفجار چابهار اداره اطلاعات شهرستان سراوان برخی از شهروندان را به بهانه شرکت در بمب گذاری و یا وابستگی خانوادگی به اپوزیسیون بلوچ بازداشت کرده است.

منابع محلی آمار بازداشت شدگان در این شهرستان را ده‌ها نفر اعلام کرده‌اند که اکثرا از علماء سنی بلوچ و برخی از کارمندان دولتی هستند.

مولوی عماد ترکمان زهی فرزند حاج یحیی ترکمان زهی، بشیر حسین زهی فرزند شیرهان، مولوی محمود محمدی از هوشک سراوان، ایوب حسین بر از سراوان، محمد نعیم ترکمان زهی فرزند حاج خیرمحمد - مدیر مدرسه از جمله بازداشت شدگان هستند.

لازم به ذکر است، نعیم ترکمان زهی که تقریبا ده روز بعد از انفجار در راه مدرسه دستگیر شده است و کلیه بازداشت شدگان به بازداشتگاه نامعلومی در زاهدان منتقل شده‌اند.

پیگیری‌های خانواده عماد ترکمان زهی نتیجه‌ای در بر نداشته است اما پیگیری‌های خانواده نعیم ترکمان زهی با قول مساعد آزادی وی همراه بوده است، هم چنین در پیگیری‌های خانواده بشیر حسین زهی، این خانواده موفق به ملاقات کوتاه با نامبرده در زاهدان شده‌اند.

گفتنی است بازداشت شدگان از حق دسترسی به وکیل، ملاقات با خانواده و تماس تلفنی محروم هستند و احتمال استفاده از خشونت برای کسب اقرار از سوی بازجویان وجود دارد.

بالای صفحه

... بیشتر