xalvat@yahoo.com        m.ilbeigi@yahoo.fr          

"آگاهی نامهء " دیگران (مجموعه ای از اخبار روز)

آنچه که در اینجا می آید - و سعی میشود که روزانه بیاید - ، فرستاده های دوستان  از طریق ایمیل می باشد . من تنها تکثيرکننده ام و قصد تنها اطلاع رسانی است ونه جانبگیری.

چهار شنبه  ، 15 دی 89

فرستنده : اوتانِس

www.rudarru.net


عكس زنان پلیس از کشورهای مختلف


خانم بهرامی شهروند ایرانی- هلندی، از ستگیرشده روزعاشورا توسط صلواتی به اعدام محکوم شد

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" صلواتی قاضی فرمایشی ولی فقیه علی خامنه ای خانم بهرامی شهروند ایرانی-هلندی و یکی از زنان دستگیر شده روز عاشورا را به اعدام محکوم کرد.
روز یکشنبه 12 دی ماه قاضی فرمایشی صلواتی حکم ضدبشری اعدام را علیه زندانی سیاسی زهرا بهرامی از زنان دستگیر شده روز عاشورا و شهروند ایرانی – هلندی به وکیل وی خانم ژینوس شریف رازی ابلاغ نمود.صلواتی وکیل خانم بهرامی را تهدید نمود و به او هشدار داد که از مصاحبه کردن با رسانه های و داشتن ارتباط با سفارت هلند در ایران پرهیز کند در غیر اینصورت با تبعات آن مواجه خواهد شد.صلواتی در ادامۀ تهدیدات خود خطاب به خانم شریف رازی گفت :که صدور حکم اعدام را به به خانم بهرامی و خانواده اش اعلام نکند و فقط به آنها بگوید که حکمی علیه او صادر شده است.صلواتی همچنین دستور مصادره تمامی اموال خانم بهرامی مانند منزل شخصی،ماشین ، پول نقد و سایر اموال وی را صادر نمود.
حکم صادر شده اعدام تنها مربوط به یکی از اتهامات نسبت داده شد و دروغین حمل و فروش مواد مخدر می باشد که در 16 آذر ماه مورد محاکمه قرار گرفت. خانم بهرامی در دادگاه این اتهام را رد کرد و به صلواتی گفت که او تحت شکنجه های جسمی و روحی بازجویان وزارت اطلاعات وادار به اعتراف شده است.این حکم غیر قابل تجدید نظر می باشد و پس از تایید محسنی اژه ای دادستان کل قابل اجرا می باشد.
قرار است در جلسۀ دوم دادگاه که تا 2 ماه دیگر برگزار می شود به اتهامات سیاسی خانم بهرامی رسیدگی شود. یکی از اتهامات سیاسی خانم بهرامی محاربه است و به گفتۀ صلواتی مجددا حکم اعدام برای او صادر خواهد کرد.

احضار احمد احمدیان به دادسرای نظامی

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: احمد احمدیان دانشجوی دانشکده فنی دانشگاه تهران و از اعضای منتخب انتخابات اخیر شورای مرکزی دفتر تحکیم وحدت درارتباط با پرونده کوی دانشگاه تهران، به دادسرای نظامی کارکنان نیروهای مسلح و دادگاه انقلاب احضار شد.

به گزارش کلمه، این احضاریه که با تهدید احمد احمدیان و خانواده اش به جلب همراه بود، در حالی اتفاق می افتد که چندی پیش نیز از سوی سازمان قضایی نیروهای مسلح به دادسرای نظامی کارکنان نیروهای مسلح احضار شده بود.

گمان می رود این احضار در ارتباط با رسیدگی به پروندۀ حمله به کوی دانشگاه تهران باشد. به دنبال مراجعه ننمودن به این سازمان، فشارها به این فعال دانشجویی افزایش یافته است و در آخرین تماس نیروهای امنیتی عنوان گردیده است که در صورت عدم مراجعه، خانواده وی مورد بازخواست قرار خواهند گرفت.

احمد احمدیان پیش از این نیز دو بار در پی حمله به کوی دانشگاه تهران و همچنین دهم مهرماه سال گذشته به همراه اعضای شورای تهران دفتر تحکیم وحدت بازداشت شده و به بند انفرادی زندان اوین انتقال یافته است.

برای نازنین خسروانی که فقط می خواهد روزنامه نگار باشد نه قهرمان فردا!

ژیلا بنی یعقوب

نازنین عزیزم

برف آمده و خواهرت نوشته است که نمی تواند مثل همیشه زیبایی برف را ببیند،چون نگران سرمای اوین است و می داند در این سرما به تو لباس گرم نداده اند.اما من می دانم تو که طاقت دو ماه انفرادی را داشته ای حتما یکجوری با سرما هم کنار می آیی.

یکبار به من گفتی :«چه کسی فکر می کرد بهمن ( احمدی امویی) با همه بی ادعایی اش اینقدر خوب مقاومت کند و آنها که آنقدر ادعا داشتند جوری دیگر رفتار کنند؟گفتی این زندان ها چقدر خوب توان و ظرفیت آدم ها را به ما شناساند.»

من هم در ملاقات این هفته به بهمن گفتم :«چه کسی فکر می کرد نارنین بی ادعای ما اینقدر قوی باشد که بعد از تحمل دوماه سلول انفرادی آن هم بدون هیچ گونه تماس تلفنی یا ملاقات با خانواده، آنقدر شاد و مصمم به خانواده اش روحیه و انرژی مضاعف بدهد.به بهمن گفتم نازنین بعد از دوماه انفرادی در ملاقات هفته پیش با خانواده اش با روحیه مقاوم و صبور تمام مدت ملاقات با خانواده اش گفته و خندیده و اطمینان داده برای تحمل زندان هیچ مشکلی ندارد.»

نازنین مهربان

گاهی از زندانی بودن تو و بهمن خوشحال می شوم .چرا که این زندان ارزش های تو و بهمن را بیشتر بر من و ما آشکار کرد.شما آنقدر بی ادعا هستید که آدم این همه مقاومت و صبوری را نمی توانست در باره تان حدس بزند.

نازنینم!می دانم با وجود همه مقاومت و صبوری تان،به احتمال زیاد تو و بهمن قهرمان فردا نخواهید بود. نه چیزی نگو! می دانم که شماها برای این مقاومت نمی کنید تا قهرمان فردا شوید.می دانم قهرمانان فردا به احتمال زیاد همان هایی هستند که چه اعتراف کنند و چه مقاومت، بلدند چگونه توجیه گر خود و بازیگر خوب باشند. می دانم مثل همیشه تو و بهمن می گویید که در این باره فرق چندانی بین پوزیسیون و اپوزیسیون نیست !می دانم تو هم مثل بهمن به من خواهی گفت که بگذار!همچنان دیگران قهرمان باشند و ما همان روزنامه نگاران بی ادعا باقی بمانیم.می دانم تو هم مثل بهمن می گویی هیچ نمی خواهی از فردا جز اینکه بگذارند روزنامه نگار باشی،یک روزنامه نگار منتقد و مستقل.فقط همین!

علی شیرزادی، مستند ساز به زندان اوین بازگردانده شد

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: علی شیرزادی مستندساز که سال گذشته و به اتهام مشارکت در ساخت فیلمی از زندگی آیت الله منتظری به همراه عمادالدین باقی، به شش ماه زندان محکوم شده بود برای اجرای باقیمانده حکمش به زندان اوین انتقال یافت.

به گزارش کلمه، این عضو هیات مدیره انجمن دفاع از آزادی زندانیان در دادگاه بدوی به ریاست قاضی پیر عباسی به سه سال و نیم حبس تعزیری محکوم شد که این حکم در دادگاه تجدید نظر به شش ماه حبس تعزیری و دو سال و نیم حبس تعلیقی تبدیل شد. این مستند ساز که زمستان گذشته پنج ماه از مدت حبسش را گذرانده بود تنها برای گذراندن یک ماه باقیمانده با نظر ماموران امنیتی به زندان اوین بازگردانده شده است.

علی شیرزادی سال گذشته دو ماه از مدت حبس خود را درسلول انفرادی گذراند و در مدت باقیمانده نیز در بند ۲۴۰ زندان اوین نگهداری شد . او در هنگام بازداشت نیز با برخورد بسیار نامناسب ماموران امنیتی مواجه شده بود.

سه سال زندان سه سال تبعید و سه سال ممنوعیت از سخنرانی برای احمد قابل

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: طبق حکم دادگاه بدوی، احمد قابل محقق دینی به اتهام تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی به سه سال زندان، سه سال تبعید و سه سال ممنوعیت از سخنرانی در جمع های بیش از سه نفر محکوم گردید.

احمد قابل، پژوهشگر دینی و از منتقدان دولت ایران که ۵ دی ماه به حکم قاضی کاووسی، رییس شعبه ۵ دادگاه انقلاب مشهد با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی از زندان آزاد شده است پس از آزادی در گفت و گویی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران در خصوص اتهام های خود گفت: «من اتهام جدیدی ندارم . اتهام جدید ادعا بود وقتی بررسی کردم دیدم همان اتهام های قبلی است. در دادگاه هایم نیز همان ۴ اتهامی که از اول به من زده شده بود مورد بررسی قرار گرفت که از دو از اتهام تبرئه شدم. البته من هنوز خودم حکم را ندیدم و همسرم برایم گفته است. دو اتهام دیگر که منجر به صدور حکم شده است یکی بحث تبلیغ علیه نظام است که مجازاتش یکسال زندان در قانون تعیین شده و دیگری بحث اقدام علیه امنیت ملی بود که آن هم سه سال زندان دارد یعنی نهایت چیزی که در قانون پیش بینی شده است برای من در نظر گرفته شد. سه سال زندان و سه سال تبعید به شهر محل مسکونیم و سه سال ممنوعیت از سخنرانی در جمعی بیش از سه نفر . این چیزی است که در دادگاه بدوی صادر شده است و معلوم نیست در دادگاه تجدید نظر چه پیش بیاید و آیا تغییراتی ایجاد شود یا خیر.»

آقای قابل ادامه داد: « از مجموع ۳۶ ماهی که من محکوم شدم، ۱۶ ماه آن را تبدیل به جریمه نقدی به مبلغ ۴ میلیون تومان کردند. غیر از این من اتهامی غیر سیاسی هم داشتم که مربوط به داشتن تجهیزات ماهوره در منزلم بود که به این دلیل هم ۱۰۰ هزارتومان جریمه شدم. در حقیقت من باید ۲۰ ماه در زندان می ماندم که حالا تصمیم گرفتند تا صدور حکم در دادگاه تجدید نظر با قرار وثیقه آزاد شوم.»

احمد قابل درخصوص اتهام های نیز که از آنها تبرئه شده است، گفت: «یکی بحث نشر اکاذیب در نوشته ها و سخنرانی هایم بود که ثابت شد درست نیست و از این اتهام تبرئه شدم دیگری نیز اهانت به آیت الله خامنه ای بود که مدرکی علیه من در پرونده وجود نداشت جز مورد اداره اطلاعات نجف آباد که در متن سخنرانی من دست برده بودند اما وقتی متن اصلی در اختیار دادگاه قرار گرفت قاضی متوجه شد من هیچ توهینی نکردم و از این مورد هم تبرئه شدم.»

این پژوهشگر دینی در خصوص وضعیت جسمیش در زندان هم گفت: «من قبل از اینکه دوباره به زندان بروم ۵۰ روز ی به شدت مریض بودم اما وقتی تا حدی بهبودی حاصل شد به دوستانم گفتم که مدتی شدید بیمار بودم، چون داشتم می رفتم زندان و می خواستم همه بدانند که اگر بیماریم در زندان تشدید شد فکر نکنند اتفاق بدی در زندان برایم افتاده است و آنها را نگران کنم. درمدتی که در زندان بودم داروهایم را که برایم فرستاده می شد می خوردم و بیماریم تشدید نشد. من معمولا وقتی به زندان می روم ناراحت نمی شوم چون فکر می کنم وظیفه ام را درست انجام داده ام و عده ای را وادار کردم که با من برخورد کنند. من در زندان آرامش بیشتری داشتم. شاید بخشی از بیماریم درخارج از زندان هم به دلیل شنیدن خبرهای بد و اتفاق های بود که نمی توانستم از کنار آنها بی تفاوت بگذرم.»

احمد قابل که از جمله کسانی بود که در خصوص اعدام های گسترده و پنهانی متهمان موادمخدری در زندان وکیل آباد مشهد پیش از این مطالبی را مطرح کرده بود. وی در خصوص اطلاع رسانی از وضعیت زندان وکیل آباد مشهد گفت: «من به زمان بیشتری برای فکر کردن وجمع بندی حرف های تازه ام احتیاج دارم. چون دلم می خواهد وقتی چیزی را منتشر می کنم یا مصاحبه می کنم آنقدر گفته هایم مستدل باشد که قضات هم متوجه شوند من بر اساس مستندات جدی حرفی را زده ام . دفعه قبل که مدت بیشتری در زندان بودم پس از یکماه حرف زدم و الان هم حداقل به دو هفته احتیاج دارم. در این چند روز پس از آزادی که فقط درگیر دیدار فامیل بودم.»

احمد قابل برای اولین بار روز ۳۰ آذر سال گذشته (۱۳۸۸) هنگامی که از مشهد برای شرکت در مراسم خاکسپاری آیت الله حسینعلی منتظری عازم قم بود، در راه و در شهر نیشابور بازداشت شد و به مدت شش ماه در زندان بود. آقای قابل شاگرد آیت الله حسینعلی منتظری بود. او دومین بار نیز ۲۳ شهریور ماه امسال و بعد از مراجعه به دادگاه انقلاب بازداشت شد. او در تعدادی از مصاحبه ها و مقالاتش به اعدام های گسترده و پنهانی در زندان وکیل آباد مشهد (به ویژه در مورد محکومان مرتبط با مواد مخدر) اشاره کرده و گفته بود در طول بازداشتش در زندان مشهد از اعدام تعداد زیادی از محکومان مطلع شده که تنها خبر مربوط به حدود یک دهم آنها در رسانه ها اعلام شده است.

تعلیق سه دانشجوی علوم و فنون خرمشهر

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: نریمان اسدی، خسرو فاضل پور و سجاد عباسی از دانشجویان دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر با حکم کمیته انضباطی این دانشگاه مجموعا به چهار ترم از تحصیل محکوم شدند.

به گزارش جمعیت مبارزه با تبعیض تحصیلی، با اینکه مدت زمان زیادی از ابلاغ حکم های تعلیقی دو تن از دانشجویان عضو تشكل انجمن اسلامی – نریمان اسدی و خسرو فاضل پور- نمی گذرد كه دانشجویان دیگری از سایر تشكلها قربانی قضاوت های سخت گیرانه کمیته انضباطی این دانشگاه شده اند.

سجاد عباسی دانشجوی مدیریت_بندر ۸۶ (از فعالان و منتقدان صنفی)به علت توهین به روحانیت و امام جمعه خرمشهر به یک ترم تعلیق محکوم شد.

کمیته بدوی برای ایشان حكم محرومیت از تسهیلات رفاهی را صادر کرده بود که بعد از اعتراض به حکم صادره، کمیته تجدید نظر برای وی، یک ترم منع موقت از تحصیل را در نظر گرفت. این حكم درحالی صادر می شود که شخص امام جمعه شفاهاً و کتباً اعلام نموده است که حتی اگر این اتهامات درست باشد، اینجانب هیچ گونه شکایتی نسبت به هیچ شخصی ندارم.

لازم به ذکر است نریمان اسدی، عضو سابق انجمن اسلامی، در آذر به ۲ ترم تعلیق از تحصیل محکوم شده است. حکم مذکور که توسط کمیته انضباطی دانشگاه صادر شده است، این دانشجو را به دلیل شرکت در تحصن ۱۳ ابان سال گذشته، مستحق این مجازات دانسته است.

کمیته ی انضباطی دانشگاه علوم و فنون خرمشهر، این فعال دانشجویی را در حکم ابتدایی، از دانشگاه اخراج نمود. حکم اخراج نریمان اسدی، با اعتراض وی، توسط مسئولان سازمان سنجش متوقف شد.

براساس ماده ۴ از گفتار دوم آئین نامه انضباطی دانشجویان، جلسات کمیته انضباطی باید پس از تفهیم اتهام به دانشجوی متخلف، هر ۲ هفته یکبار برگزار شود و نتیجه آن براساس ماده ۷ از همان گفتار، ظرف یک ماه به آن دانشجو ابلاغ گردد. صدور حکم تعلیق بعد از گذشت ۶ ماه از حکم اخراج نشان می دهد که اعضاء کمیته انضباطی نه تنها برای حفظ سمت خود حاضر به صدور هر رایی هستند بلکه به ابزاری برای غرض ورزی دیگران نیز تبدیل شده اند.

یادآور می شویم كه تحصن ۱۳ آبان سال گذشته در اعتراض به بازداشت یكی از دانشجویان در راهپیمای ۱۳ آبان برگزار شد كه با بازگشت دانشجوی مذكور به دانشگاه پایان یافت.

همچنین خسرو فاضل پور دانشجوی سال آخر رشته شیلات و عضو انجمن اسلامی، توسط کمیته انضباطی تجدید نظر این دانشگاه به یک ترم محرومیت از تحصیل محکوم شد. اتهام این دانشجو در حکم صادره توهین به امام جمعه خرمشهر و درگیری با ماموران حراست ذکر شده است. لازم به ذکر است که در کمیته بدوی فاضل پور به سه ترم محرومیت از تحصیل محکوم شده بود که پس از اخذ تعهد از وی دو ترم از آن به حالت تعلیق درآمد.

به نظر می رسد روندی که در ترم گذشته به منظور امنیتی و یک دست کردن فضای دانشگاه با احضار سه نفر از اعضا انجمن اسلامی به دادگاه شهرستان خرمشهر، تعلیق دوترمی نریمان اسدی از تحصیل و تهدید تعداد زیادی از اعضا این تشکل دانشجویی توسط حراست دانشگاه آغاز شده بود، در ترم جاری نه تنها کاهش نیافته، بلکه شدت بیشتری نیز پیدا کرده است.

ابوالفضل طبرزدی؛ همچنان در سلول انفرادی

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: با گذشت بیش از دو هفته از بازداشت ابوالفضل طبرزدی، برادرزاده حسمت الله طبرزدی دبیرکل جبهه دمکراتیک ایران، وی همچنان در شرایط نامعلومی در سلول انفرادی و تحت بازجویی به سر می برد. مقامات امنیتی محل نگهداری او را اداره اطلاعات شهر اهواز اعلام کرده اند.

بنا به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی، ابوالفضل طبرزدی تنها دوبار اجازه تماس تلفنی با خانواده خود را در حد احوالپرسی داشته است. او در این مدت از امکان برخورداری از وکیل و ملاقات با حانواده محروم بوده است و اداره اطلاعات اهواز اعلام کرده است که پرونده او در مرحله تحقیقات قرار دارد و پس از آن به دادگاه انقلاب ارجاع داده خواهد شد.

ابوالفضل طبرزدی به دلیل پیگیری پرونده و وضعیت مهندس حشمت الله طبرزدی، در پی یورش بیش از 8 تن از ماموران وزارت اطلاعات به منزل پدری اش در شهر اهواز بازداشت شد.

هجوم مامورین وزارت اطلاعات شیراز به منزل مجید توکلی/ احضار علی توکلی به دفتر پیگیری وزارت اطلاعات

در ادامه فشارها بر مجید توکلی به منظور موضع گیری بر علیه جنبش سبز و رهبرانش، صبح امروز تعدادی از مامورین وزارت اطلاعات شیراز به صورت وحشیانه ای به منزل پدری وی یورش بردند و ضمن تخریب وسایل منزل تمامی کتب، جزوات، کامپیوتر و سی دی های موجود در منزل را به همراه خود بردند.

به گزارش دانشجونیوز، همچنین علی توکلی، برادر مجید توکلی، به دفتر پی گیری وزارت اطلاعات احضار شده است و پس از مراجعه وی به این دفتر تا کنون خبری از وضعیت وی حاصل نشده است. مامورین وزارت اطلاعات با اهالی منزل توکلی برخوردی بسیار زشت و تهدید آمیز داشته اند و در اقدامی غیرقانونی و غیرانسانی دست به تخریب و شکستن وسایل منزل پدری این فعال دانشجویی نموده اند.

پیش از این مجید توکلی به همراه بهاره هدایت و مهدیه گلرو به دادستانی احضار شده بودند و پرونده جدیدی برای ایشان به اتهام نشر اکاذیب و .. باز شده بود. در جریان این احضار توکلی به شدت تحت فشار قرار گرفته است تا بر علیه رهبران جنبش سبز موضع گیری کند و نیز نامه های منتسب به وی در حمایت از جنبش سبز را تکذیب کند. در نهایت دادگاه قرار وثیقه 200 میلیونی صادر کرده است.

بيانيه ۴۳ فعال مدنی و روزنامه نگار در اعتراض به اعدام های سياسی در ايران

در پي اجراي حكم اعدام دو زنداني سياسي در روزهاي گذشته، ۴۳ فعال مدني و روزنامه نگار ايراني با صدور بيانيه اي اين اعدام هاي سياسي را محكوم كردند.

به گزارش دانشجو نيوز، صادر كنندگان اين بيانيه خواهان تعقيب و محاكمه مجريان اين اعدام هاي غيرقانوني و سياسي شده اند.

منتشر كنندگان اين بيانيه ضمن سياسي خواندن اعدام اين دو زنداني سياسي ، همزماني اين اعدام ها و ديگر اعدام هاي صورت گرفته در كشور مانند اعدام هاي گسترده متهمان مواد مخدر در زندان وكيل آباد مشهد را تامل برانگيز و نشانه اي ازخشونت طلبي بخشي از حاكميت خواندند.
متن كامل اين بيانيه كه يك نسخه از ان در اختيار دانشجو نيوز قرار گرفته است ، در پي مي آيد:

سحرگاه روز هفتم دیماه ۱۳۸۹ بار دیگر با حادثه هولناکی برای همه فعالان حقوق بشر در ایران و در سراسر جهان آغاز شد: دو زندانی سیاسی در ایران، علی صارمی و علی اکبر سیادت اعدام شدند. اخبار منتشره در باره این دو زندانی سیاسی در ایران توسط رسانه های دولتی به گونه ای منتشر شد که هر خواننده ای را به این نتیجه برساند که با اعدام آن ها زمین از آلودگی ها پاک خواهد شد. هر چند هیچ اطلاعاتی در مورد پرونده سیادت بجز اطلاعات منتشره توسط رسانه های طرفدار اعدام ایشان وجود ندارد که بتوان به حقیقت ماجرا پی برد، اما در مورد پرونده علی صارمی اطلاعات موجود نشان می دهد که وی یک زندانی عقیدتی سیاسی بود.

ناگهانی بودن اعدام این دو زندانی سیاسی که بدون اطلاع خانواده و وکلا انجام شده، این سوال را به ذهن می آورد که چه خطری از جانب آن ها در زندان، جامعه را تهدید می کرد که چنین ناگهانی حکم اعدام آن ها اجرا شد؟ و اگر چنین تهدیدی وجود نداشته، که قطعا چنین بوده است، پس چه دلیل سیاسی ای باعث شده تا قرعه به نام آن ها بیفتد و قربانی شوند؟ اگر که اجرای حکم اعدام آن ها صرفا طبق روند عادی قانونی بوده، چرا روز قبل از آن که همسر آقای صارمی با وی ملاقات داشته، کوچکترین اطلاعی به ایشان داده نمی شود؟ به لحاظ حقوقی، هنوز در باره محاکمه و روند دادرسی و صدور حکم اعدام برای این دو زندانی سابق سوالات بسیاری مطرح است اما بازداشت خانواده آن ها که خواستار تحویل پیکرهای اعدام شدگان بودند، سیاسی بودن هدف اجرای این اعدام های ناگهانی را شدت می بخشد.

اگر بهانه اعدام این دو زندانی، سیاسی و امنیتی بود، تاکید همزمان فرمانده نیروهای انتظامی در همان روز بر اجرای قانون اعدام حاملان مواد مخدر تامل برانگیز است، در حالی که زندان وكيل آباد در شهر مشهد در چند ماه گذشته شاهد اعدام های خارج از روند همیشگی قاچاقچیان مواد مخدر بوده است. نگاهی به آمار اعدام ها در ایران و پاسخ منفی به این پرسش که آیا با هر اعدامی مشکلات ایران کمتر شده است یا نه، و شتاب دادن به اعدام های سیاسی و غیر سیاسی، اين ذهنيت را به وجود مي آورد که گروهی خشونت طلب برجایگاه قدرت تکیه زده اند و دغدغه تامین آرامش و امنیت مردم را ندارند.

جای هیچ تردیدی نیست که هر کسی که کوچکترین انگیزه ای در تامین امنیت و آرامش مردم ایران داشته باشد، با این اعدام ها و با صدور احکام اعدام برای هر انسانی به صرف داشتن عقیده و باور به آن عقیده ، مخالفت جدی خواهد کرد. ما نیز جمعی از فعالان مدنی و طرفداران حقوق بشر، صرف نظر از هر اعتقادی که این دو زندانی داشتند، این اعدام ها را محکوم می کنیم و از آن دسته از مسئولین کشوری که هنوز به آرامش مردم و حقوق آن ها باور دارند می خواهیم که نه تنها مسببین این اعدام های ناگهانی را شناسایی و محاکمه کنند، بلکه برای برقراری آرامش در جامعه نسبت به تامین حق اعضای خانواده اعدامی های امروز، اجساد آن ها را با احترام به خانواده ها تحویل دهند، به آن ها امکان برگزاری مراسم شایسته داده شود، و مهمتر از همه کلیه احکام مجازات اعدام را که در سایه اتهامات مشابه صادر شده اند، به دادگاه های صالحه بفرستند تا مورد بازبینی عادلانه قرار بگیرند.

اسامي امضا كنندگان اين بيانيه:

1. احمدیان احمد 2. ازرحیمی آرنوش 3. اصغری محمد 4. اعرابی افشین 5. آقایی سهیل 6. امجدي ساسان 7. انصاري حامد 8. ایرانی آزاده 9. برزگریان افتخار 10. ثروتي مژگان 11. جلالی فر سعید 12. جهاندار پويا 13. جوانمردي رحمان 14. حسن پور زینب 15. حسینی کشتان میلاد 16. راستي مهشيد 17. رسول پور سامان 18. رضایی عبدالجلیل 19. رضاییان سیاوش 20. ریاحی امین 21. زارع زاده اردشیر حسن 22. شیخی شهاب الدین 23. صدقی فرهاد 24. صفوی سیاوش 25. صفی محمود 26. صنعتی پور محسن 27. طيفوري منصور 28. ظریفی نیا حمیدرضا 29. عرب رضا 30. عزیزی پویا 31. فریدی ناصح 32. قابل حسين 33. قاضی فرشته 34. قریشی کاوه 35. قلي زاده علي 36. كاشفي رويا 37. کاکارش محسن 38. گرجستانی محمدرضا 39. گلی یاسر 40. معروفی عباس 41. مقدم رضوان 42. نایب یزدی مریم 43. نظری علی

علیرضا پهلوی فرزند سوم شاه سابق ایران خودکشی کرد

علیرضا پهلوی، دومین فرزند پسر محمد رضا پهلوی، آخرین شاه ایران صبح روز سه شنبه، 14 دی ماه (4 ژانویه) در خانه خود در بوستون خودکشی کرد.
در بیانیه ای که خانواده پهلوی در وبسایت رسمی رضا پهلوی، ولیعهد سابق ایران و برادر بزرگتر او منتشر کرده اند، آمده است: "[علیرضا پهلوی] همچون میلیون ها جوان ایرانی، از آنچه که به ناروا بر میهن عزیزش می گذشت سخت آزرده و غمگین بود."

در ادامه این بیانیه آمده است که علیرضا پهلوی "در صبحگاه چهاردهم دی ماه 1389 (چهارم ژانویه 2011) در منزل مسکونی خود در شهر بوستون آمریکا به زندگی خود خاتمه داد و همه خانواده و دوستدارانش را در غمی عمیق فرو برد."

هنوز جزئیات چگونگی مرگ علیرضا پهلوی مشخص نیست.

علیرضا پهلوی سومین فرزند آخرین شاه ایران و فرح پهلوی، متولد سال 1345 بود.

در بیانیه وبسایت رضا پهلوی آمده است که "خاطره دردناک مرگ پدر و خواهر عزیزش" هرگز علیرضا پهلوی را رها نکرده بود.

به نوشته وبسایت فرح پهلوی، علیرضا پهلوی در تهران متولد شد. او که همراه خانواده اش مجبور به ترک ایران شده بود تحصیلات دبیرستانی را در ایالت ماساچوست آمریکا به پایان برد.

او در سال 1992 در رشته مطالعات ایران باستان از دانشگاه کلمبیا فوق لیسانس گرفت و در رشته ایران شناسی و فلسفه در دانشگاه هاروارد به ادامه تحصیل پرداخت.

لیلا پهلوی آخرین فرزند محمدرضا پهلوی در سال 1380 در سن 31 سالگی در هتلی در لندن خودکشی کرده بود. او در پاریس دفن شد.

محمدرضا شاه پهلوی که از مدتی پيش از انقلاب سال 1357 گرفتار بيماری سرطان غدد لنفاوی بود، در روز 27 ژوئيه 1980 (5 مرداد 1359) در بيمارستانی در قاهره در گذشت و در همان شهر دفن شد.

ادامه اعدامهای مخفیانه در مشهد: ده اعدام در ۲۹ آذر

در حالی که طی ماه های گذشته اعدام متهمان مرتبط با مواد مخدر افزایش چمشگیری در ایران داشته است یکی از دیپلمات هایی خارجی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که جواد لاریجانی رییس ستادحقوق بشرقوه قضاییه ایران در دیدارهایی که با مقامات خارجی داشته، تصریح کرده است که سیاست اعدام مجرمان مواد مخدری سیاست غیرموفقی بوده است و استفاده ازحداکثرمجازات نتیجه ای در کاهش آسیبهای اجتماعی مواد مخدر نداشته است.

به گفته دیپلمات یاد شده جواد لاریجانی همچنین وقوع اعدام در زندان مشهد را تایید کرده است ولی ادعا کرده است که تعداد مطرح شده اعدام ها " کمتر از آنچه گزارش شده" میباشد. کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران طی ماه های گذشته با استفاده ازمنابع موثق، اخباری را در خصوص وقوع اعدام های پنهانی در مشهد منتشر کرده است. این اعدام های مخفی به صورت مرتب طی سال در زندان وکیل آباد مشهد انجام شده است.

عدم توجه مقامات به ریشه های اقتصادی و اجتماعی روند رو به افزون پخش و استفاده از مواد مخدر و اعمال اعدامهای وسیع به هیچ وجه در چند دهه گذشته موفق نبوده و کمپین نگران گسترش اعدامهای مخفیانه و خارج از اصول قضایی اخیر میباشد.

منابع مطلع به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفته اند که آخرین دوراعدام های یاد شده که توسط مسوولین قوه قضاییه اعلام نشده است مربوط به۲۹ آذر ماه است که طی آن ده زندانی دیگر اعدام شده اند.

پیش از این کمپین خبر از اجرای دو نوبت اعدام در تاریخ های ۱۳ و ۲۰ مهر ۱۳۸۹ در زندان وکیل آباد مشهد رامنتشر کرده بود. در این دو نوبت جمعا ۲۳ زندانی ، اعدام شده اند. منابع موثق از شهر مشهد به کمپین گفته اند در روز سیزدهم مهر ۱۳ نفر و بیستم مهر ۱۰ نفر در این زندان به صورت گروهی و بدون اعلام قبلی اعدام شده اند. این اعدام ها نیز بدون رعایت قوانین رسمی جمهوری اسلامی و بدون رعایت ایین دادرسی عادلانه اجرا شده است. اعدام هاهمچنین بدون اطلاع و حضور وکلا و خانواده متهمان و حتی بدون اطلاع قبلی اعدام شدگان صورت گرفته است.

سه شنبه گذشته دادستان عمومي و انقلاب قم در گفت وگو با خبرگزاری ایرنا خبر از اعدام هشت قاچاقچي مواد مخدر در زندان مركزي قم داد.مصطفی برزگر گنجی گفت که اتهام این افراد خرید وفروش مواد مخدر بوده است. او همچنین گفت که هر كدام از اين افراد، دو بار تقاضاي عفو كرده بودند كه هر دو بار نيز تقاضاي آنها به تاييد نرسيد و احكام آنها پس از تاييد دادستان كل كشور، توسط واحد اجراي احكام قم، اجرا شد.

گنجي از احكام صادره براي ۱۶ نفر ديگر از قاچاقچيان مواد مخدر در قم خبر داد و گفت: اين ۱۶ نفر نيز از افراد باسابقه در خريد و فروش مواد مخدر هستند كه احكام اعدام آنها توسط دادستان كل كشور به تاييد رسيده است. وي اضافه كرد: اين قاچاچيان مواد مخدر نيز هركدام، يك بار تقاضاي عفوكرده اند كه تقاضاي آنها به تاييد نرسيده و اگر يك بار ديگر نيز تقاضاي عفو آنها به تاييد نرسد، به زودي، احكام اين افراد نيز اجرا شده و به دارمجازات آويخته خواهند شد.

گنجي همچنين به اصلاح قانون تشديد مبارزه با مواد مخدر اشاره كرد وافزود: مجازات حمل و نقل و خريد و فروش بالاي ۳۰ گرم شيشه نيز همانندديگر مواد روانگردان، چون كراك و هرويين، اعدام در نظر گرفته شده و نحوه برخورد با معتادين، اردوگاه ها و ضبط اموال قاچاقچيان، نيز به زودي به اطلاع عموم، رسانده خواهد شد.
اگر چه اعدام متهمان موادمخدری بعضا توسط مقامات قوه قضاییه اعلام می شود اما با توجه به پنهان کاری هایی که در خصوص اعدام های صورت گرفته درزندان وکیل آباد مشهد صورت می گیرد کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران شمار واقعی اعدام های انجام شده در ایران را از آمارهای رسمی بیشتر میداند و از مقامات این قوه می خواهد تا حقایق را در مورد تعداد واقعی اعدام ها اعلام کند.

بیش از شصت تن از شهروندان مسیحی در ایران بازداشت شدند

خبرگزاری هرانا - آقای تمدن روز سه شنبه ۱۴ دی در یک سخنرانی در تهران، مسیحیان تبشیری را که در ایران فعالیت می کنند جریانی "فاسد و منحرف" خواند که افکار خود را "از طریق محافل فرهنگی که در انگلیس دایر است" ترویج می کند.

آقای تمدن توضیح بیشتری در مورد تعداد بازداشت شدگان و هویت آنها نداد، اما اقدامات آنها را مصداق "تهاجم فرهنگی دشمن" خواند.

در ماههای گذشته گزارش هایی از محکومیت برخی مسیحیان که از اسلام به مسیحیت گرویده بودند در برخی شهرهای ایران منتشر شده بود، اما مقامات ایران این گزارش ها را تأیید یا تکذیب نکردند.

مسیحیان تبشیری یا اوانجلیست، گروهی از مسیحیان هستند که عقاید دینی خود را بین غیرمسیحیان تبلیغ می کنند.

آقای تمدن همچنین گفت که در داخل ایران فعالیت هایی صورت می گیرد که به منزله افتادن در دام "تهاجم فرهنگی" است.

خبرگزاری هرانا پیشتر اعلام داشت همزمان با ایام كریسمس تولد عیسی مسیح و سال نو میلادی ماموران امنیتی اطلاعات تا كنون در اقدامی هماهنگ و سازمان یافته شماری از نوكیشان مسیحی ساكن تهران و شهرستانها را بطور جداگانه در منازلشان بازداشت نمودند كه تا كنون از وضعیت و محل نگهداری آنان اطلاعی دقیقی در دست نیست.

همچنین از سوی منابع غیر رسمی گفته شده افرادی كه تاكنون به وزارت اطلاعات احضار و یا توسط ماموران لباس شخصی در منازلشان بازداشت شده اند تاكنون بیش از ۶۰ نفر بوده اند. بازداشت شدگان عموما از تهران و برخی شهرهای ایران گزارش شده است كه بر خی از این افراد پس از بازجویی و تعهد موقتا آزاد شده اند.
جامعه بزرگ مسیحیان ایران در روزهای كریسمس و سال نوی میلادی امسال زیر فشارهای زیادی از سوی مقامات امنیتی جمهوری اسلامی قرار گرفته است . سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی در مورخه( ۱۹ اكتبر ۲۰۱۰) در سفر اخیرش به شهر مذهبی قم ایشان برای اولین بار در سخنرانی های خود نسبت به رشد و گسترش كلیساهای خانگی هشدار داد .

ایشان این موضوع را بخشی از توطئه به گفته او دشمنان انقلاب اسلامی خواند . تاكنون پس از این سخنان رهبر جمهوری اسلامی برخورد از سوی ماموران و دستگاههای قضایی جمهوری اسلامی تشدید و شكل سازمان یافته تری به خصوص نسبت به نوكیشان مسیحی كه از زمینه اسلام هستند شكل گرفته است.

زمينه سازی برای سرکوب مخالفان از جانب حکومت ايران

صدای آمریکا : پس از گذشت هجده ماه از انتخابات بحث انگیز ریاست جمهوری سال گذشته، حکومت ایران، به بهانه بزرگداشت سالگرد راهپیمایی نهم دیماه، مطلوب ترین روایت خود را از حوادث انتخابات سال گذشته ارائه کرد.

نهاد ها، سازمانها و رسانه های دولتی و وابسته، مدت ها قبل از فرارسیدن این روز، با برگزاری کنفرانس، همایش، سخنرانی و ویژه برنامه های متعدد، به تجلیل از حامیان حکومت ایران پرداخته و ازحمایت آنان با عنوان حرکتی منحصر به فرد و تاریخی یاد کردند. اما بررسی جوانب مختلف دیدگاه های مطرح شده نوع نگاه حکومت ایران به مخالفان و معترضان به نتیجه انتخابات، و همچنین نحوه برخود با آنان در آینده، را روشن می سازد.

سازمان صدا و سیما، با تهیه چندین ویژه برنامه و میزگرد تلوزیونی، و با دعوت از چهره ها و تحلیل گران نزدیک به حکومت، به روایت خود از حوادث پس از انتخابات پرداخته، و خواست و تمایلات حکومت را شفاف تر از گذشته مطرح کرده است.

روایت تلویزیون دولتی ایران، براین پیش فرض استوار است که اساساَ هیچ تقلبی در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری ایران صورت نگرفته است. سازندگان این برنامه ها بدون اشاره به آنچه که در زمان رای گیری اتفاق افتاد و با صرف نظر از انتقادها ازنحوه برگزاری و اعلام نتایج و یا اسناد و مدارک ارائه شده از سوی نامزد های انتخاباتی مبنی بر تخلف های صورت گرفته از سوی دولت، آغاز روایت خود را برپذیرش قانون استوار میکنند.

راویان همچنین در پی واکاوی تاریخی، که از آن با عنوان رمز گشایی فتنه یاد میکنند، دلیل به نتیجه نرسیدن شکایات معترضین از سوی نهاد ها و مراجع دولتی را نه عدم تمایل حکومت به پیگری و شفاف سازی بلکه ناشی از عملکرد نامزد های معترض به انتخابات میدانند.

در ادامه دو عامل اصلی پیچیده شدن شرایطی که از آن با عنوان فتنه یاد میشود، عدم پایبندی معترضین به قانون و همچنین عدم مرزبندی آنها با جریانهای ضد انقلاب ذکر میشود.
در بخش دیگری از این رمز گشایی، اظهار نظر رهبران کشور ها به خصوص کشور های غربی در خصوص حوادث ایران و همچنین اعلام موضع گروه های شناسنامه دار مخالف حکومت ایران، دلیل غیر بومی بودن و انحراف اعتراضات محسوب شده و عدم واکنش نامزد های معترض به این گونه اظهار نظر ها، دلیل وابستگی آنها به غرب تلقی میشود.
سرانجام در مرکز این رمز گشایی، روز عاشورا به عنوان شاخص ترین روز در شناسایی چهره واقعی معترضین به نتیجه انتخابات عنوان می گردد.

این مستند تلاش میکند تا توجه مخاطب خود را به این موضع جلب کند که نه تنها از ابتدا هیچ خدشه ای بر انتخابات وارد نبوده، بلکه بی بصریتی رهبران مخالفان بخشی از جامعه را به سمتی هدایت کرد که مطلوب دشمنان اسلام بوده است. اما پذیرش این تصویر از شرایط موجود، و این روایت از انتخابات حاشیه دار دهمین دوره ریاست جمهوری تنها یک بخش ماجرا است، و اهداف نهاد قدرت در ایران برای آینده این اعتراضات و فعالین آن دامنه ای وسیع تر دارد.

یکی از اصلی ترین زمینه سازی های تئوریک برای برخورد با این گونه اعتراضات را میتوان در اظهارنظرهای مقامات دولتی ایران یافت.
این شیوه بیان و صراحت در مصداق سازی مخالفین در حالی صورت میگيرد، که مقامات ایرانی از استناد به برخی از دیدگاه های آیت الله خمینی، مبنی بر سرکوب مخالفان که در گذشته از انتشار آن پرهیز میشد، امتناع نمیکنند.

به اعتقاد کارشناسان از یک سو تاکید بر قانونی که قانون گذار و مجری آن مرجعی است که از آن شکایت میشود، و از سویی دیگر استفاده از امکانات عمومی کشور در راستای گسترش صرفاَ نهاد قدرت، بدون امکان دفاع از سوی طرف دیگر، و مقبولیت ادعاهای این گونه مستند سازی ها را با چالش مواجه خواهد کرد.

اعتصاب کارگران مهاجر در کمپ های کارگری در دوبی و تشدید جو خارجی ستیزی

شهرزاد نیوز: اعتراضات کارگران مهاجر در دوبی طی هفته های گذشته نسبت به وضعیت نابسامان کمپ ها و برخوردها و تهدیدات فیزیکی مامورین کمپ های کارگری در دوبی تشدید و به اعتصاب کشیده شد.

بیش از 2 هزار تن از کارگران مهاجر از روز شنبه اول ژانویه سال جدید میلادی دست از کار کشیدند. پلیس دوبی در مصاحبه با خلیج نیوز اظهار داشت که در نتیجه شورش کارگران بیش از 40 اتوبوس به آتش کشیده شده و پنجره های اتاقک های کمپ های کارگری که محل اسکان کارگران است، شکسته شده است.

با انتشار اخبار مربوط به اعتراضات فوق، جو خارجی ستیزی در رسانه ها و در سطح جامعه تشدید شده است. در مصاحبه ها و نظراتی که ساکنین عرب دوبی در این مورد ابراز کرده اند، خواستار "برخورد شدیدتر در کمپ ها" با این کارگران و اخراج آنها از دوبی گشته اند.

نهادها و گروه های مدافع حقوق کارگران با انتشار بیانیه هایی ضمن اعتراض به وضعیت غیرانسانی زندگی کارگران مهاجر، از مقامات دوبی خواستار بهبود شرایط آنها شده اند.

بی حقوقی کارگران مهاجر در دوبی طی سال های گذشته به اعتصابات و اعتراضات متعددی منجر شده است. در اوایل سال 2009 اعتصاب گسترده کارگران مهاجر - که عمدتا به کارهای شاق و طاقت فرسا اشتغال دارند- انعکاس وسیعی در افکارعمومی جهان یافت و با اعتراض اتحادیه های کارگری اروپا مواجه شد.

دستمزد ناچیز، بی حقوقی و فشار و ضرب و شتم مستخدمین خانگی و تجاور جنسی از عمده ترین موارد نقض حقوق اولیه کارگران مهاجر (زن) در دوبی و کشورهای حوزه خلیج است.

افزایش سختگیری بر دانشجویان و تشدید تفکیک جنسیتی برخی دروس در دانشگاه فردوسی مشهد

به گرارش "کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران" با شروع نیمسال جدید تحصیلی و زمان انتخاب واحد، علاوه بر افزایش سختگیری های انضباطی معاونت آموزشی دانشکده ی مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد،بیش از ۴۹ درس از دروس عمومی و آزمایشگاه را به صورت تفکیک شده ارائه کرده است که به گفته برخی دانشجویان در ده سال گذشته بی سابقه بوده است.

از خرداد ۸۸ تا کنون سختگیری های انضباطی بر دانشجویان، خصوصا دختران دانشجو روز به روز افزایش داشته که در موارد گزارش شده ی بسیاری با توهین و تحقیرنیز همراه بوده است.کمیته انضباطی که ریاست آن به عهده فردی به نام حسام قپانچی است نیز با تذکر و اخطارهای کتبی و در پاره ای اوقات صدور احکام محرومیت از تحصیل برای خانم هایی که به گفته ی مسوولین حراست و انتظامات پوشش زننده و غیراسلامی داشته اند علاوه بر محدودیت هایی که برانجمن های دانشجویی و فعالیتهای سیاسی دانشجویان بر سنگینی فضای امنیتی افزوده است. سال گذشته چندین دانشجوی مهندسی صنایع این دانشگاه به خاطر شرکت در اردوی مختلط ،روز جمعه و در خارج از شهر به محرومیت از تحصیل محکوم شدند در حالی که آیین نامه انضباطی اشاره ای به منع قانونی برگزاری و یا حتی شرکت در اردوهای مختلط نشده است چه برسد به اینکه اردوی مذکور روز جمعه و خارج از دانشگاه برگزار شده بود.

در گزارش "کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران" آمده است که در طول سه ترم گذشته ی تحصیلی، بیش از ۱۵ حکم انضباطی به خاطر عدم رعایت حجاب دانشجویان دختر صادر شده است و خودروهای گشت زنی حراست و انتظامات نیز با تذکرات و تهدیدهای پی در پی و مدام،اقدام به تهیه لیستهای بلند بالا جهت ارائه به کمیته انضباطی می نمایند. به گفته دانشجویان عاشوری، ریاست کل دانشگاه و طهمورث پور معاونت دانشجویی نقش مهمی در وضعیت جدید دانشجویان دارند. پیش از این برخی از دانشجویان به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفته بودند که احاطه نیروهای امنیتی و عوامل نزدیک به آنها در دانشگاه عملا فضای هر گونه فعالیت سیاسی که ممکن است مورد پسند دولت نباشد را از بین برده است و به ایجاد فضای رعب و وحشت که هر گونه فعالیتی می تواند موجب اخراج و یا حتی بازداشت دانشجویان شود دامن زده است. به گفته دانشجویان مسوولین دانشگاه عملا در مورد نفوذ عوامل اطلاعاتی نه تنها اقدامی نمی کنند بلکه در همراهی کامل با آنها عمل می کنند.

سال گذشته قریب به ۵۰ حکم انضباطی اعم از توبیخ کتبی، تذکر کتبی، محرومیت از تحصیل و اخراج از دانشگاه در ارتباط با اعتراضات سیاسی پس از انتخابات سال گذشته و تجمعات ۱۳ آبان، ۱۶ آذر و گرامیداشت آیت الله منتظری، از طرف کمیته انضباطی صادر شد. به علاوه چندین تن از دست اندرکاران نشریات دانشجویی منتقد نیز با احکام محرومیت از تحصیل مواجه شدند و نشریات دانشجوی منتقد ژاژ، ریشه، شب تاب و سیمیا توقیف شدند.تعدادی از دانشجویان نیز در ازمون کارشناسی ارشد ستاره دار شدند.

اعمال تفکیک جنسیتی در ۴۹ درس دانشکده مهندسی اعمال می شود. ترم گذشته تفکیک جنسیتی در تعدادی از دروس پایه از قبیل ریاضی عمومی و فیزیک اعمال شده بود اما در این نیمسال شاهد حجم وسیعی از دروس تخصصی مهندسی نیز اضافه شده است. حسین نوعی رئیس دانشکده مهندسی و علیرضا سیدین معاون اموزشی این دانشکده هستند دروس یاد شده به شرح زیر است:

زبان خارجه عمومی، فیزیک۲، ریاضی عمومی۱، معادلات دیفرانسیل، محاسبات عددی، آمار و احتمالات مهندسی، ریاضی عمومی ۲،نقشه کشی صنعتی،

کارگاه های عمومی، برق، اتومکانیک، جوشکاری، نرم افزار مهندسی، نرم افزار مهندسی شیمی، ماشین افزار عمومی ۲

آزمایشگاههای فیزیک ۲،اندازه گیری و مدار الکتریکی ۱، ماشین۱، الکترونیک ۱، الکترونیک ۲، الکترونیک ۳، مدار منطقی، سیستم های خطی و کنترل، مدارهای مخابراتی،م مقاومت مصالح، تکنولوژی بتن، مصالح ساختمانی، مکانیک خاک، هیدرولیک، شیمی عمومی، مبانی مهندسی برق، ترمودینامیک، مکانیک سیالات، دینامیک و ارتعاشات، انتقال حرارت۱، کامپیوتر، ریزپردازنده، سیستم عامل، پایگاه داده ها،معماری کامپیوتر، نظریه ی مدارهای منطقی،شیمی تجزیه، شیمی عمومی، شیمی آلی، مکانیک سیالات، عملیات واحد، شیمی فیزیک، کنترل فرآیند گاز، مبانی برق

شركت صنايع پتو تعطيل شد

ايلنا: دبير اجرايي خانه كارگراستان قم گفت: شركت صنايع پتو به جمع واحدهاي تعطيل شده اين استان پيوست.
علي طالبي در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا افزود: اين شركت توليد‌كننده پتو بود و بهترين محصولات را توليد مي‌كرد و حدود 20 كارگر درآن اشتغال داشتند.
دبيراجرايي خانه كارگر استان قم با بيان اينكه شركت صنايع پتو متعلق به بخش خصوصي بود، اظهار داشت: اين واحد توليدي پيش از 30 سال سابقه فعاليت داشت.
وي كمبود نقدينگي و مديريت غيركارشناسي را از علل اصلي تعطيلي واحدهاي توليدي كشوردانست.

بيش از 17 روستا در زمين‌لرزه اردكان تخريب شد

ایلنا : به‌دنبال وقوع زمین‌لرزه در اردکان و نورآباد استان فارس در صبح امروز،بیش از 17 روستا در زمین‌لرزه اردکان تخریب شد.
تقی‌زاده با اشاره به زمین‌لرزه و پس لرزه‌های نورآباد و اردکان در استان فارس تاکید کرد: تاکنون بیش از 18 مجروح این زمین‌لرزه به بیمارستان منتقل شده و کار جستجو امداد و نجات و آوار برداری در منطقه در حال انجام است.
او افزود: تاکنون بیش از 17 روستا در استان فارس بر اثر این زمین‌‌لرزه تخریب شده و تعدادی از آنها تا 100 درصد تخریب شده‌اند.
تقی‌زاده گفت: جستجو برای افرادی که به احتمال زیاد زیر آوار مانده‌اند آغاز شده و هنوز گزارشی مبنی‌بر خسارت جانی در این زمین‌لرزه گزارش نشده است.
براساس این گزارش عظیم تجلی، معاون فرمانداری استان فارس نیز در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا یادآور شد: در مرکز شهر اردکان شرایط آرام است و هنوز دسترسی کاملی به روستاهای اطراف نداشته‌ایم.

تعطیلی یک کتاب‌فروشی معروف دیگر در تهران

ایسنا : کتاب‌فروشی نشر نی تعطیل شد.
کتاب‌فروشی نشر نی که از چند روز پیش با تصمیم مدیر این انتشارات تعطیل شده، عمدتا آثاری را در حوزه‌ی فلسفه، علوم اجتماعی و ادبیات عرضه می‌کرد.
جعفر همایی – مدیر نشر نی – این روزها در سفر است و میسر نشد تا درباره‌ی علت تعطیلی این کتاب‌فروشی توضیح دهد.
کتاب‌فروشی نشر نی در خیابان کریم‌خان زند، نبش خیابان میرزای شیرازی قرار داشت.
این کتاب فروشی یکی از کتاب فروشی‌های معروف پایتخت بود که به‌عنوان محل رجوع علاقمندان حوزه ادب شناخته می‌شد.

بیخبری از وضعیت حسن جولانی، دانشجوی نخبه دانشگاه تهران

حسن جولانی نابغه ریاضی و شاگرد اول دانشگاه دانشكده ریاضی دانشگاه تهران كه تاكنون ١٢ مقاله بین المللی نوشته است، از روز ١١ آبان ماه امسال که توسط ماموران لباس شخصی درخیابان ١۶آذر (درب غربی دانشگاه) ربوده شده، تا کنون در وضعیت نامشخصی به سر می برد.

به گزارش دانشجو نیوز، این دانشجوی نخبه که از ۴ دانشگاه برتر ریاضی جهان دعوت نامه دارد، پیش از این يك بار در تاريخ ۱۶ آذر سال ۸۸ دستگير و بعداز ۴ ماه اسارت آزاد شده بود.

گفتنی است که حسن جولانی که در مقطع کارشناسی ارشد تحصیل میکرد، تاکنون بارها از طرف وزارت اطلاعات مورد تهدید وآزار قرار گرفته بطوریکه مانع امتحان او برای ادامه تحصيل در رشته دكترای رياضی شدند.

بحران در صنایع و پرداخت نشدن حقوق کارگران

رادیو فردا، بهروز کارونی : شمار زيادی از کارگران در ايران در کنار گرانی و تورم روزافزون و همچنين نگرانی از بيکار شدن، با مشکلی به نام پرداخت نشدن حقوق و مزايای خود نيز مواجهند؛ کارگرانی که بسياری از آنان در مواجهه با غول گرانی و تورم، حداقل حقوق، يعنی ۳۰۳ هزار تومان در ماه، دريافت می کنند.

صادق کارگر، فعال سنديکايی در نروژ، به راديو فردا می گويد: « کاهش قدرت خريد کارگران تازگی ندارد و قدرت خريد آنان در ساليان گذشته در مقايسه يا نرخ واقعی تورم عقب افتاده است.»

به گزارش خبرگزاری های رسمی و همچنين وبسايت های کارگری، اما همين مبلغ نيز به طور مرتب و هر ماه به دست کارگران در بسياری از کارخانه ها نمی رسد.

از جمله، خبرگزاری « ايلنا» چند روز پيش به نقل از آقايار حسينی، دبير اجرايی خانه کارگر آبادان، نوشت که ۵۰۰ تا ۶۰۰ کارگر ‌کارخانه لوله‌سازی خوزستان ۱۸ ماه حقوق و مزايا طلبکار هستند.

يکی از کارگران اين کارخانه به راديو فردا می گويد: « زندگی برای ما خيلی مشکل شده است. حتی خوردن نان و پنير که به نظر جمهوری اسلامی ساده است. مشکل خودمان را به چه کسی بگوييم؟»

در اين وضعيت، گزارش های روزافزونی در مورد تجمع و اعتصاب کارگران در ماه های اخير انتشار يافته است.

برای مثال، می توان به گزارش اتحاديه آزاد کارگران ايران در مورد اعتصاب ۳۵۰۰ کارگر کارخانه لاستيک بارز در استان کرمان اشاره کرد که روز شنبه آغاز شد.

بر اساس اين گزارش، کارگران لاستيک بارز از ماه ها پيش خواستار افزايش دستمزدهای خود و تبديل قراردادهای يک ماهه به قرارداد يک ساله هستند.

علاوه بر اين، کارگران لاستيک بارز از آنجا که يک هفته در ميان، فقط روزهای جمعه، تعطيلند، خواستار تعطيلی دو روز در هفته هستند و به کاهش پاداش توليد که از بيستم مهر ماه جاری از مبلغ ۵۰ تا ۲۰۰ هزارتومان نسبت به دستمزد کارگران کاهش پيدا کرده است، معترضند.

به گزارش اتحاديه آزاد کارگران ايران، رئيس حراست اين کارخانه با حضور در ميان کارگران، آنها را تهديد کرده است که در صورت پايان ندادن به اعتصاب، يگان ويژه وارد کارخانه خواهد کرد تا آنان را بازداشت کنند.

او در عين حال گفته است که مطالبات کارگران موضوعيتی ندارد.

اين گزارش در شرايطی انتشار يافته است که خبرگزاری های رسمی تاکنون در اين باره خبری منتشر نکرده اند.

البته اين سکوت خبری در مورد اعتراض های صنفی کارگران توسط رسانه های رسمی تازگی ندارد و در گذشته نيز صورت گرفته است.

از جمله می توان به اعتصاب های کارگران لاستيک البرز و کارخانه لوله سازی خوزستان در ماه های گذشته اشاره کرد.

اين در شرايطی است که بخش صنعت ايران بحرانی است و به گفته عيد علی کريمی، دبير اجرايی خانه کارگر استان قزوين، ۷۰ درصد صنايع اين استان مشکل دارند يا به گفته شريف حسينی، نايب رئيس کميسيون صنايع مجلس شورای اسلامی، ۲۳ واحد صنعتی و کارخانه خوزستان به دليل مشکلات در آستانه تعطيلی قرار دارند.

در اين ارتباط، برخی از کارشناسان امور کارگری ايران بر اين عقيده هستند که به دليل اين وضعيت، می توان در انتظار اعتراض های صنفی بيشتری از سوی کارگران بود که حقوق عقب افتاده خود را طلب خواهند کرد.

بازداشت كشیش كلیسای جماعت ربانی اصفهان

ماموران اطلاعات استان، كشیش " لئونارد كشیشیان " شبان كلیسای جماعت ربانی اصفهان را روز جمعه ۱۰ دیماه به اداره اطلاعات آن شهر احضار و بازداشت کردند.

بنا به اطلاع گزارشگران ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران"هرانا" این کشیش مسیحی چندین ساعت پیش از برگذاری شب سال نو مسیحی به اداره اطلاعات اصفهان احضار شد که پس از مراجعه بازداشت و از محل نگهداری وی اطلاعی در دست نیست.

این کشیش در حالی بازداشت می شوند که كلیسای محل خدمت وی به جز سرویسهای عادی هفتگی و نیایش و پرستش هیچ فعالیت دیگری انجام نمیشد

از شب كریسمس تاكنون بازداشت بیش از شصت تن از شهروندان مسیحی در تهران و سایر نقاط ایران ثبت شده است.+

در سال گذشته نیز كلیساهای جماعت ربانی شاهین شهر و ارومیه تقریبا به تعطیلی كشانده شدند و كلیسای جماعت ربانی مركز نیز با محدودیت برای سرویسهای خود به زبان فارسی مواجه گردید.

انتقال زندانی سیاسی در شرایط حاد جسمی از بیمارستان به زندان

بنابه گزارشات رسیده به "فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران" روز دوشنبه 13 دی ماه زندانی سیاسی هادی (همایون) عابدی با خدا که در شرایط حاد جسمی در بیمارستان با هزینه خانواده اش بستری بود از بیمارستان به زندان مرکزی رشت منتقل کردند.
در حالی زندانی سیاسی هادی عابدی باخدا را به زندان منتقل می شود که قادر به حرکت و انجام امور شخصی خود نیست .پزشک قانونی بصورت کتبی اعلام کرده است به دلیل وضعیت حاد جسمی ، قطع نخاع و نیاز مستمر به نگهداری و رسیدگی پزشکی قادر به تحمل حبس نیست. همچنین پزشک زندان طی نامه ای به دادگاه انقلاب چنین نظری را اعلام نموده انن ولی علیرغم تمامی توصیه های نهادهای پزشکی دولتی بازجویان وزارت اطلاعات اصرار بر نگهداری او در زندان را دارند.
بازجویان وزارت اطلاعات و همکار آنها فردی بنام همت الله بابایی که تحت عنوان قاضی در شعبۀ 2 دادگاه انقلاب مشغول بکار است به نظر می آید قصد دارند با انتقال او به زندان و قرار دادن وی در شرایط حاد و عدم رسیدگی پزشکی وی را حذف فیزیکی نمایند.
زندانی سیاسی هادی (همایون) عابدی باخدا 51 ساله که دچار قطع نخاع (فلج اسپاستیک) و مثانه نوروژنیک (نوعی اختلال در مثانه که نیاز به سونداژ مداوم دارد) می باشد از 17 آبان ماه 1388 در بهداری زندان مرکزی رشت در بازداشت بسر می برد.

خسارت زلزله به 40 روستای ممسنی/ 11روستا غیر قابل سکونت شد

شیراز - خبرگزاری مهر: فرماندار ممسنی از خسارت به 40 روستا در این منطقه خبر داد.
الله بخش گنجه ای در گفتگو با خبرنگار مهر در شیراز افزود: از این 40 روستا بیش از 11 روستای ممسنی به گونه ای خسارت دیده اند که غیر قابل سکونت شده و به مابقی روستاها نیز بین 20 تا 100 درصد خسارت وارد شده است.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 21 مصدوم نیز به بیمارستان اعزام شده اند.

فرماندار ممسنی در ادامه سخنان خود با اشاره به اقدامات صورت گرفته در خصوص خدمات رسانی به زلزله زدگان نیز بیان کرد: معاون عمرانی استاندار فارس نیز در منطقه حصور یافته و مشغول بررسی وضعیت هستیم.

گنجه ای با اشاره به اینکه اقلام امدادی در منطقه توزیع شده است، افزود: گروه های فنی در حال بررسی وضعیت هستند و کارهای اضطراری نیز در منطقه صورت گرفته است.

به گزارش خبرنگار مهر، زلزله به بزرگی 5.3 در مقیاس ریشتر صبح چهارشنبه حوالی اردکان را لرزاند که در پی این زمین لرزه مناطقی مانند ممسنی، یاسوج، شیراز و.. نیز به لرزه درآمد.

ممسنی در حدود 150 کیلومتری شیراز قرار دارد.

محکومیت اعضای یک خانواده به بیش از هجده سال حبس تعزیری

خبرگزاری هرانا – اعضای خانواده یک زندانی سیاسی سابق در یک بازداشت جمعی مجموعا به هجده و نیم سال حبس تعزیری و 10 سال تبعید به خلخال محکوم شدند.
بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران"هرانا" حجت السلام علی عبادی جامخانه 61 ساله و از زندانیان سیاسی دهه 50 که پیشتر سابقه بازداشت در دهه 60 را نیز داراست به همراه دو فرزند و دامادش مجموعا به هجده و نیم سال حبس تعزیری و 10 سال تبعید به زندان خلخال محکوم شدند.
این روحانی منتقد حکومت در 20 فروردین ماه سال 88 توسط ماموران وزارت اطلاعات مشهد به همراه دختر، پسر و دامادش بازداشت و به اداره اطلاعات منتقل شد.
نامبرده پس از تحمل 300 روز انفرادی توام با شکنجه های روحی و جسمی به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شد.
دادگاه انقلاب مشهد در تیرماه سالجاری وی را به 6 سال حبس تعزیری و 10 سال تبعید به شهرستان خلخال محکوم کرد و حکم مذکور در آبان ماه 89 به وی در زندان ابلاغ شده است.
دختر، پسر و داماد نامبرده نیز به ترتیب با تحمل یک، دو و سه ماه انفرادی به ترتیب به سه سال و نیم، سه سال و شش سال حبس تعزیری محکوم شدند که پس از تودیع وثیقه سنگین به صورت موقت از زندان آزاد شدند.

پرونده سازی جدید و محاکمۀ زندانی سیاسی کیوان صمیمی

بنابه گزارشات رسیده به"فعالین حقوق بشر و دمکراسی در ایران "روز چهارشنبه 15 دی ماه حوالی ساعت 06:45 زندانی سیاسی کیوان صمیمی مدیر ماهنامه نامه به دادگاه انقلاب تهران برده شد و مورد محاکمه قرار گرفت.آقای صمیمی همراه با تعدادی از زندانیان سیاسی طی بیانیه ای خواستار تشکیل کمیته تحقیق بین المللی شده بودند و به این دلیل دادگاهی شده است.
رژیم ولی فقیه که در ظاهر خود عضو سازمان ملل می باشد و جاهایی که به نفع وی است و برای پنهان کردن جنایت علیه بشریت خود با هیئتهای گسترده در آن شرکت می کند و سعی در فریب جهانیان بر می آید ولی وقتی که فعالین حقوق بشری خواستار تشکیل کمیته بین المللی حقیقت یاب می شوند علیه آنها پرونده سازی می کند وآنها را مورد محاکمه قرار می دهد.
زندانی سیاسی کیوان صمیمی از زندانیان سیاسی رژیم پیشین می باشد و مدیر مسئول ماهنامه توقیف شده نامه است. او همچین در کمیته پی‌گیری بازداشت‌های خودسرانه، کمیته حمایت از حقوق شهروندی و نیز کمیته دفاع از حق تحصیل عضویت داشت.آقای صمیمی 23 خرداد 88 با یورش مامورین وزارت اطلاعات دستگیر و بیش از 4 ماه در سلولهای انفرادی بسر برد و در تاریخ 12 بهمن محکوم به 6 سال زندان و محرومیت مادام العمر از فعالیتهای سیاسی گردید.

گاردین: شهرام امیری به دلیل افشا اسرار دولتی شکنجه شده است

شهرام امیری به مدت سه ماه زیر شکنجه بوده و پس از آن نیز به مدت دوماه درتهران درزندان انفرادی بوده است. همچنین وی به مدت یک هفته دربیمارستان بستری بوده است. مقام‌های حکومتی درتهران این ادعا‌ها را نه تکذیب و نه تایید کرده‌اند. از شش ماه گذشته تاکنون که امیری از آمریکا به ایران بازگشته درمجامع عمومی دیده نشده است. درآن زمان رسانه‌های ایران تصویری از یک میهن‌پرست که ازچنگ سی آی ای گریخته است از وی ارائه دادند.

به گزارش گاردین و به نقل از یک سایت اپوزیسیون شهرام امیری دانشمند هسته‌ای که درماه جولای گذشته ادعا کرد توسط سازمان سیا ربوده شده است و بعدا به ایران بازگشت به خاطر افشای اسرار دولتی زندانی و شکنجه شده است.
شهرام امیری به مدت سه ماه زیر شکنجه بوده و پس از آن نیز به مدت دوماه درتهران درزندان انفرادی بوده است. همچنین وی به مدت یک هفته دربیمارستان بستری بوده است. مقام‌های حکومتی درتهران این ادعا‌ها را نه تکذیب و نه تایید کرده‌اند. یک سخنگوی قوه قضاییه گفت از دستگیری وی بی‌خبر است و هیچ اطلاعی از وضعیت وی ندارد. از شش ماه گذشته تاکنون که امیری از آمریکا به ایران بازگشته درمجامع عمومی دیده نشده است. درآن زمان رسانه‌های ایران تصویری از یک میهن‌پرست که ازچنگ سیا گریخته است از وی ارائه دادند.

مقام‌های آمریکایی اصرار می‌ورزند که امیری با خواست خود به آمریکا رفته بود. با این حال درحلقه‌های امنیتی «سیا» این نگرانی وجود داشت که پناهنده شدن وی درسال ۲۰۰۹ درواقع تله‌ای برای شرمسار نمودن سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا بوده است. شواهد متناقضی درتایید ادعاهای فوق وجود دارند. از یک طرف گفته می‌شود وی قصد ادامه تحصیل درآمریکا را داشته است و از طرف دیگر ادعا می شود وی دراسارت بوده است. همچنین ادعا می‌شود وی پیوسته درحال فرار از چنگ سیا بوده است. وی خود را به دفتر حفاظت منافع ایران درسفارت پاکستان درواشنگتن معرفی کرد و خواستار بازگشت به ایران شد. گزارش‌های مستقل ولی تایید نشده از ایران حاکی است گذرنامه اعضا خانواده وی توقیف شده است و آنها اززمان ناپدید شدن وی تحت نظر بوده‌اند.

منابع غربی می‌گویند ناپدید شدن شهرام امیری از انظار عمومی این فرض را تقویت می‌کند که وی به واسطه فشار بر بستگانش مجبور به بازگشت به ایران شده است. ضمنا بر اساس ماجرای شهرام امیری و روایت آن از جانب مقام‌های ایرانی، یک درام تلویزیونی ساخته شده است که هنوز مشخص نیست چه زمانی از تلویزیون ایران پخش شود.

منبع حکومتی: اعدام 16 نفر در خوزستان

معاون دادستان اهواز گفت : در روزهاي گذشته 16 قاچاقچي مواد مخدر در خوزستان اعدام شده‌اند.

سایت پارسینه در تهران: بر اساس قانون جديد مبارزه با مواد مخدر كه از روز 14 دي اجرايي مي‌شود، قاچاقچيان مواد مخدر صنعتي، به‌ويژه شيشه اعدام مي‌شوند.

به نوشته «تهران امروز»، معاون دادستان اهواز در جمع خبرنگاران گفت: قانون جديد مبارزه با مواد مخدر كه به تازگي ابلاغ شده، از روز ـ 14 دي‌ ـ لازم‌الاجراست و بر اساس اين قانون، تهيه و توزيع مواد مخدر شيشه مجازات اعدام دارد.

فرهادي‌راد افزود: در روزهاي گذشته 16 قاچاقچي مواد مخدر در خوزستان اعدام شده‌اند و بعد از اين نيز با قاچاقچيان برخورد جدي خواهد شد.

ادامه اعدامهای مخفیانه در مشهد: ده اعدام در ۲۹ آذر

سایت دانشجونیوز: در حالی که طی ماه های گذشته اعدام متهمان مرتبط با مواد مخدر افزایش چمشگیری در ایران داشته است یکی از دیپلمات هایی خارجی به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفت که جواد لاریجانی رییس ستادحقوق بشرقوه قضاییه در دیدارهایی که با مقامات خارجی داشته، تصریح کرده است که سیاست اعدام مجرمان مواد مخدری سیاست غیرموفقی بوده است و استفاده ازحداکثرمجازات نتیجه ای در کاهش آسیبهای اجتماعی مواد مخدر نداشته است.

به گفته دیپلمات یاد شده جواد لاریجانی همچنین وقوع اعدام در زندان مشهد را تایید کرده است ولی ادعا کرده است که تعداد مطرح شده اعدام ها ” کمتر از آنچه گزارش شده” میباشد. منابع مطلع به کمپین بین المللی حقوق بشر در ایران گفته اند که آخرین دور اعدام های یاد شده که توسط مسوولین قوه قضاییه اعلام نشده است مربوط به۲۹ آذر ماه است که طی آن ده زندانی دیگر اعدام شده اند.

دو شهروند بهايی در مشهد محاكمه شدند

خبرگزاری هرانا - جلسه دادگاه دو شهروند بهايي ساكن مشهد صبح روز شنبه 11 دي ماه در محل دادگاه انقلاب مشهد بطور غير علني برگزار شد.

بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران"هرانا" اين دو شهروند بهايي كه " وصال محمدي " و " بهمن يزداني " نام دارند متهم به تبليغ بهائيت مي باشند.

لازم به ذکر است، نامبردگان در بهمن ماه سال گذشته حدود دو هفته در بازداشت اداره اطلاعات مشهد بوده اند .

پيش از اين چهار شهروند بهايي به نامهای ناهيد قديري ، رزيتا واثقي ، نوراء نبيل زاده و سونيا احمدياز دیگر متهمان پرونده فوق هستند که در 29 آذر محاكمه شدند.

هم چنین جلسه محاكمه دو شهروند بهايي ديگر به نام هاي " افشين نيك آئين " و " شهاب طائفي " به دليل طولاني شدن جلسه دادگاه به زمان ديگري موكول شد .

دو تن از شهروندان کرد اهل سنت بازداشت شدند

خبرگزاری هرانا – نیروهای اطلاعاتی و انتظامی در ساعات اولیه بامداد امروز دو شهروند کرد اهل سنت را بازداشت کردند.

بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، عثمان عبدی و یاسین قادری دو تن از افراد مکتب قران پیرو احمد مفتی زاده روز سه شنبه 14 دی ماه در ساعت یک بامداد بازداشت کردند.

در یورش نیروهای امنیتی به منازل این افراد کلیه لوازم شخصی از جمله کامپیوتر و کلیه اسناد و مدارک شخصی ایشان نیز ضبط شدند.

محکومیت خانواده یک روحانی منتقد به حبس و تبعید

خبرگزاری هرانا – اعضای خانواده یک زندانی سیاسی سابق در یک بازداشت جمعی مجموعا به هجده و نیم سال حبس تعزیری و 10 سال تبعید به خلخال محکوم شدند.

بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران"هرانا" حجت السلام علی عبادی جامخانه 61 ساله و از زندانیان سیاسی دهه 50 که پیشتر سابقه بازداشت در دهه 60 را نیز داراست به همراه دو فرزند و دامادش مجموعا به هجده و نیم سال حبس تعزیری و 10 سال تبعید به زندان خلخال محکوم شدند.

این روحانی منتقد حکومت در 20 فروردین ماه سال 88 توسط ماموران وزارت اطلاعات مشهد به همراه دختر، پسر و دامادش بازداشت و به اداره اطلاعات منتقل شد.

نامبرده پس از تحمل 300 روز انفرادی توام با شکنجه های روحی و جسمی به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شد.

دادگاه انقلاب مشهد در تیرماه سالجاری وی را به 6 سال حبس تعزیری و 10 سال تبعید به شهرستان خلخال محکوم کرد و حکم مذکور در آبان ماه 89 به وی در زندان ابلاغ شده است.

دختر، پسر و داماد نامبرده نیز به ترتیب با تحمل یک، دو و سه ماه انفرادی به ترتیب به سه سال و نیم، سه سال و شش سال حبس تعزیری محکوم شدند که پس از تودیع وثیقه سنگین به صورت موقت از زندان آزاد شدند.

محکومیت فعال سیاسی کرد به سه و نیم سال حبس

خبرگزاری هرانا – رضا شریفی بوکانی از سوی دادگاه انقلاب شهریار به سه و نیم سال حبس تعزیری محکوم شد.

بنا به اطلاع گزارشگران خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران"هرانا" شعبه یکم دادگاه انقلاب شهریار این فعال سیاسی را به اتهام اقدام علیه امنیت کشور، عضویت و مشارکت دراحزاب معاند نظام و تبلیغ علیه نظام در مجموع به سه و نیم سال حبس تعزیری محکوم کرد.

رضا شریفی بوکانی در اردیبهشت ماه سالجاری در تهران و در یک کافی نت بازداشت و به بند 209 زندان اوین منتقل شد وی پس از تحمل ماه های انفرادی به زندان رجایی شهر کرج منتقل شد.

جلسه محاکمه این زندانی بدون حضور وکیل و نماینده دادستانی و به صورت غیر علنی در شعبه یکم دادگاه انقلاب شهریار برگزار شد.

مسئولین قضایی مستقر در زندان رجایی شهر در زمان ابلاغ حکم به وی اعلام داشتند که وی مجددا از سوی شعبه 15 دادگاه انقلاب تهران مورد محاکمه قرار خواهد گرفت، این در حالی است که محاکمه افراد در یک پرونده مشترک از سوی دو شعبه مختلف اقدامی کاملا غیر قانونی است.

تیراندازی به تجمع مردم در سنندج

خبرگزاری هرانا - اصابت گلوله ماموران نیروهای انتظامی به یک نوجوان ۱۲ ساله در میدان گاز سنندج باعث واکنش مردم شد.

به گزارش کردیش پرسپکتیو، ظهر امروز ۱۵ دیماه(۵ ژانویه ۲۰۱۱) هنگامی که ماموران نیروی انتظامی در میدان گاز سنندج قصد دستگیری یکی از شهروندان را داشتند با مقاومت و امتناع وی روبرو شدند. مامورین این فرد را با باتوم مضروب و سپس با استفاده از اسپری فلفل قصد از پای انداختن او را داشتند، که با دخالت چند نفر از رهگذران فرد نامبرده از دست این ماموران خلاص یافته و با یک اتومبیل از محل حادثه دور می شود.

بر اثر تیراندازی ماموران به سمت اتومبیل و مردمی که تجمع کرده‌ بودند، پسر نوجوان ۱۲ ساله‌ای مورد اصابت گلوله قرار می گیرد، که واکنش مردم به خشم آمده را موجب شده و در نتیجه با دو ماموری که تیراندازی کرده بودند به زد و خورد پرداختند.

از وضعیت نوجوان مصدوم که به بیمارستان انتقال یافته است اطلاعی در دست نیست.

یک استاد دیگر جامعه شناسی ممنوع التدریس شد

سایت میزان خبر:
دانشگاه آزاد هم با دکتر غلامعباس توسلی خداحافظی کرد. نامه تشکر آمیزی که روز 15 آذر ماه بر میز کار دکتر توسلی گذاشته شده بود با یک تشکر ساده، پایان همکاری دانشگاه با وی را اعلام کرد؛ آن هم در حالیکه تنها دو هفته به پایان ترم اول تحصیلی باقی مانده بود.

غلامعباس توسلی با نیم قرن تجربه تدریس، به یکباره و طی یک نامه اداری از ادامه تدریس در دانشگاه آزاد منع شد. وی پیش تر در سال 86 به بهانه های سیاسی از دانشگاه تهران اخراج شده و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد تنها کرسی ای بود که برای این استاد قدیمی جامعه شناسی ایران مانده بود که آن هم به این ترتیب از او گرفته شد.

دولت احمدی نژاد از همان ابتدا و سال 84 در اولین اقدامات دست به پاکسازی دانشگاهها از اساتید قدیمی و به زعم وزارت علوم دگر اندیش زد. حکایت دانشجویان ستاره دار و حذف نخبگان علمی دانشجویی به بهانه های سیاسی آنقدر ادامه یافت که اساتید هم ستاره دار شدندو دانشگاه تهران به عنوان دانشگاه مادر، اساتید اصلی اش را از دست داد. وزارت علوم دوران مهدی زاهدی آنچنان عرصه رابر اساتید تنگ کرد که برخی مانند استاد بشیریه و استاد شفیعی کدکنی جلای وطن کردند و از ایران رفتند.

پس از آن دهها استاد و صاحبنظر دیگر و بیشتر در رشته های علوم انسانی به اجبار بازنشسته شدند. دانشگاه تهران در این هجوم به اساتید بیشترین ضربه را دید.

حمله به علوم انسانی و استادان این رشته پس از گفته های آیت الله خامنه ای شدت گرفت و عاقبت صادق محصولی، وزیر کشور سابق، دستور عزل و برکناری اساتید باقی مانده و تدوین کتابهای علوم انسانی جدید را صادر کرد.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

فرستنده : بهروز

بهترین لحظات زندگی از نظر چارلز اسپنسر چاپلین (چارلی چاپلین)

http://64.130.220.65/Multimedia%5Cpics%5C1388%5C1%5CArt%5C140.jpg
 


- عاشق بشی
- آنقدر بخندی که دلت درد بگیره
- بعد از اینکه از مسافرت برگشتی ببینی
هزار تا نامه داری
- برای مسافرت به یک جای خوشگل بری
- به آهنگ مورد علاقت از رادیو گوش بدی
- به رختخواب بری و به صدای بارش بارون گوش بدی
- از حموم که اومدی بیرون ببینی حو له ات گرمه
- آخرین امتحانت رو پاس کنی
- کسی که معمولا زیاد نمی بینیش ولی دلت
می خواد ببینیش بهت تلفن کنه
- توی شلواری که سال گذشته ازش استفاده
می کردی پول پیدا کنی
- برای خودت تو آینه شکلک در بیاری و
بهش بخندی
- تلفن نیمه شب داشته باشی که ساعتها هم
طول بکشه
- بدون دلیل بخندی
- بطور تصادفی بشنوی که یک نفر داره
از شما تعریف می کنه
- از خواب پاشی و ببینی که چند ساعت دیگه
هم می تونی بخوابی
- آهنگی رو گوش کنی که شخص خاصی رو به یاد شما
می آره
- عضو یک تیم باشی
- از بالای تپه به غروب خورشید نگاه کنی
- دوستای جدید پیدا کنی
- وقتی "اونو" میبینی دلت هری
بریزه پایین
- لحظات خوبی رو با دوستانت سپری کنی
- کسانی رو که دوستشون داری رو خوشحال ببینی
- یه دوست قدیمی رو دوباره ببینید و
ببینید که فرقی نکرده
- عصر که شد کنار ساحل قدم بزنی
- یکی رو داشته باشی که بدونی دوستت داره
- یادت بیاد که دوستای احمقت چه کارهای
احمقانه ای کردند و بخندی
و بخندی و
باز هم بخندی.....


اینها بهترین لحظه‌های زندگی هستند
قدرشون رو بدونیم

زندگی یک مشکل نیست که باید حلش کرد بلکه

یک هدیه است که باید ازش لذت برد

وقتی زندگی 100 دلیل برای گریه کردن به تو نشان میده
تو 1000 دلیل برای خندیدن بهش نشون بده
 

بالای صفحه

... بیشتر