xalvat@yahoo.com        m.ilbeigi@yahoo.fr          

"آگاهی نامهء " دیگران (مجموعه ای از اخبار روز)

آنچه که در اینجا می آید - و سعی میشود که روزانه بیاید - ، فرستاده های دوستان  از طریق ایمیل می باشد . من تنها تکثيرکننده ام و قصد تنها اطلاع رسانی است ونه جانبگیری.

پنجشنبه ، 25 آذر89

فرستنده : اوتانِس

www.rudarru.net

عکس / انتظار و نگرانی معدنچیان نسبت به سرنوشت سه تن از همکارانشان در کرمان

ایرنا : انتظار و نگرانی معدنچیان معدن "هجدک راور" کرمان نسبت به سرنوشت سه تن از همکارانشان که در عمق 600 متری در زیر آوار گرفتار شده اند


عکس؛ هیئتهای عزاداری در محاصره لباس شخصیها

خبرنگار ما از تهران: امروز لباس شخصی ها و ماموران امنیتی و سرکوبگر رژیم در تهران حکومت نظامی برقرار کردند. کمتر هیات عزاداری موفق شد در خیابان به اجرای مراسم بپردازد. آن دسته از هیات هایی هم که شرکت کنندگان آنها از خودی ها بودند تحت شدیدترین تدابیر امنیتی در گوشه ای از یک خیابان مجوز عزاداری داشتند و آن هم بدون حرکت و تنها در یک منطقه ای خاص.

تصاویر زیر مربوط به عزاداری یکی از همین هیات ها است که در ساعت 13:30 امروز حدفاصل چهارراه سپه تا میدان منیریه تهران روبروی فروشگاه های لوازم ورزشی گرفته شده است. در تصاویر حضور نیروهای لباس شخصی با بیسم و دوربین برای کنترل همه جانبه مردم کاملا مشهود است.

ضمنا تا ساعت 20:15 شب گرچه از تعداد ماموران نیروی انتظامی در خیابانها کم شده است اما موتور سواران بیسیم به دست دائم در مسیرهای مختلف تردد می کنند



 

برای امام حسین همچنان عزاداری می کنیم ولی برای پناهجویان ایرانی که در آبهای استرالیا غرق شدند چه کردیم؟

وبلاگ مهرآباد:

خبر غرق شدن پناهجویان ایرانی درآبهای استرالیا خبر بسیار دردآور و تاسف آوری بود.

این اتفاق درست درایام تاسوعا و عاشورا افتاد زمانی که ایرانیان شیعه درسراسر جهان برای امام حسین که ۱۴۰۰ سال پیش درکربلا که خارج از خاک ایران است کشته شده عزاداری می کنند ولی کسی برای هم میهنان ما که دراین شرایط اسف بار با آن وضعیت رقت بار کشته شدن حتی یک دقیقه سکوت هم اعلام نکرد.

خبر غرق شدن پناهجویان ایرانی بسیار تاسف آور بود و جای این داشت به هم میهنان ازمیان رفته بیشتر احترام بگذاریم و لااقل با خانواده هایشان همدردی کنیم.

ولی ظاهرا دراین روزها و این ساعات همه فکر عاشورای امام حسین در ۱۴۰۰ سال پیش هستند.

ای کاش وجدان آگاه ما از خواب بیدار شود و به کسانی که درزمانه ما زندگی می کنند بیشتر بیاندیشیم. ما هنوز پس از ۱۴۰۰ سال برای امام حسین همچنان عزاداری می کنیم ولی برای پناهجویان ایرانی که فقط چند ساعت قبل درآبهای استرالیا غرق شدند چه کرده ایم؟

مریم زندی مدرک درجه یک هنری را نپذیرفت

مریم زندی، پیشکسوت عکاسی ایران و دبیر انجمن ملی عکاسان ایران در نامه ای به سید محمد حسینی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مدرک درجه یک هنری را نپذیرفت.
در نامه‌ای که خانم زندی نسخه‌ای از آن را در اختیار سایت عکاسی – قرار داده است، آمده :
جناب آقای سید محمد حسینی
وزیر محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
با سلام
پاسخ به نامهٔ شماره ۱/۷۸۹۴ مورخ ۸۹/۳/۱۸ مبنی بر دریافت مدرک درجه یک هنری، به اطلاع می‌رسانم، دریافت این مدرک برای همهٔ کسانی که با سال‌ها تلاش خود در خدمت فرهنگ و هنر ایران و ایرانی بوده‌اند، مسلماً موجب افتخار و خوشحالی خواهد بود.
متأسفانه در حالیکه حرفهٔ عکاسی و عکاسان به شدت مورد تهاجم قرار گرفته و هیچگونه امنیت حرفه‌ای و جانی برای عکاسان ایران وجود ندارد و تعدادی از آنها فقط به جرم عکاسی یعنی انجام وظیفه‌شان مورد ضرب و شتم و زندان قرار گرفته‌اند و در زندان یا بیرون منتظر احکامشان هستند و تعدادی از عکاسان حرفه‌ای و غیرحرفه‌ای ما از ترس جان، سرگردان در اقصی نقاط دنیا و در شرایط بسیار نامناسب هستند و در حالیکه من حتی از دست گرفتن دوربینم در خیابان باید بترسم، و امکان انتشار کتاب عکس خود و بعضی از همکارانم بدون سانسورهای سلیقه‌ای میسر نمی‌باشد. در چنین شرایطی برای گرفتن این مدرک، دلیل و اشتیاقی در خود احساس نمی‌کنم.
مسلماً اگر در شرایط دیگری بودیم دریافت چنین مدرکی شوق تداوم آنچه را که تا امروز برای وطنم، ایران، انجام داده‌ام «که ادای دین بوده است» مضاعف می‌کرد. به همین دلیل از دریافت چنین نشان‌هایی تا زمانه‌ای که شرایط چنین باشد معاف خواهم بود.
با احترام
مریم زندی
رونوشت برای: انجمن صنفی عکاسان ایران، انجمن صنفی عکاسان مطبوعات، انجمن عکاسان انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خانه عکاسان ایران، انجمن عکاسان بحران، انجمن عکاسان میراث فرهنگی، انجمن عکاسان تبلیغات، سایت عکاسی، سایت چیلیک
گفتنی است پیش از این از مریم زندی برای شرکت در مراسم اعطای مدرک درجه یک هنری در روز ۲۴ اردیبهشت در سالن اجلاس سران دعوت شده بود.

محکومیت دکتر وحید احمد فخرالدین به سه سال حبس تعزیری

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: دکتر وحید احمد فخرالدین، استاد دانشگاه، وکیل پایه یک دادگستری و از مدافعان حقوق بشر، از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی پیر عباس با اتهام تبلیغ علیه نظام از طریق عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر و اقدام علیه امنیت ملی به 3 سال حبس تعزیری محکوم شد.

بنا بر گزارش خبرگزاری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، این وکیل دادگستری و از همکاران سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران در اسفند ماه سال گذشته و در پی یورش سازمان یافته اطلاعات سپاه پاسداران به منازل فعالان حقوق بشری بازداشت شد، وی پس از تحمل ماهها انفرادی با قرار وثیقه از زندان آزاد شد.

دکتر وحید احمد فخرالدین وکیل پایه یک دادگستری و فعال حقوق بشر که در 13 اسفند ماه در شهر اهواز توسط نیروهای امنیتی بازداشت شده بود از سوی شعبه 26 دادگاه انقلاب به ریاست قاضی پیر عباسی به اتهام اقدام علیه امنیت ملی و تبلیغ علیه نظام از طریق عضویت در مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به سه سال حبس تعلیقی محکوم شده است.

شایان ذکر است، راس ساعت 21 روز سه شنبه 11 اسفندماه لغایت 9 صبح روز 12 اسفندماه به مدت 12 ساعت طرح ضربتی، گسترده و برنامه ریزی شده ای از سوی دستگاه امنیتی برای بازداشت فعالان حقوق بشر خاصه همکاران یا اعضای سابق مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران به اجرا گذاشته شد که منجر بازداشت بیش از 30 تن از فعالان حقوق بشر شد.

گزارشی از وضعیت ابوالفضل عابدینی نصر

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: ابوالفضل عابدینی نصر روزنامه نگار مستقل و از مدافعان حقوق بشر است که در شعبه اول دادگاه انقلاب اهواز به تحمل 11 سال حبس تعزیری محکوم شده و هم اکنون در زندان از بیماری های ناراحتی قلب، کبد و اعصاب رنج می برد.

بنا به گزارش کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: ابوالفضل عابدینی که فعالیت روزنامه نگاری خود را در سال 1382 با کار در روزنامه های محلی خوزستان ازسر گرفت. به دلیل حرفه روزنامه نگاری در حدفاصل سالهای 1384 تا 1386چندین بار توسط نیروهای امنیتی استان خوزستان بازداشت شده که منجر به صدور حکم یک سال حبس تعزیری از سوی دادگاه انقلاب اهواز گردید.

بعد از گذارندان نیمی از دوران محکومیت، با استفاده از آزادی مشروط از زندان آزاد و فعالیت های حقوق بشری خود را در سال 86 در همکاری با مجموعه فعالان حقوق بشر آغاز کرد و تا سال 1388 به عنوان دبیر روابط عمومی مجموعه فعالان فعالیت های خود را ادامه داد.

بعد از انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری، در تاریخ 18 تیر 1388 در اهواز دستگیر و به مدت 4 ماه در بازداشت به سر برد. در هنگام بازداشت تحت شکنجه های فیزیکی قرار گرفت تا اینکه در آبان ماه 1388 بعد از برگزاری دادگاه با قید وثیقه از بازداشت موقت آزاد شد.

لازم به ذکر است که وی در دادگاه مذبور با اتهاماتی همچون تبلیغ علیه نظام، همکاری با مجموعه فعالان حقوق بشرو حزب پان ایرانیست ، ارتباط با دول متخاصم رو به رو شد.

پس از آزادی از زندان مجدداً در تاریخ 11 اسفند ماه، همزمان با حدود بیست نفر از اعضای سابق مجموعه فعالان حقوق بشر دستگیر شد. و بلافاصله به زندان اوین تهران منتقل گردید.

مدت زمان کوتاهی از بازداشت اخیر وی گذشته بود که شعبه یک دادگاه انقلاب اهواز حکم وی را در خصوص اتهامات فوق الذکر به شرح زیر صادر نمود.

_با اتهام تبلیغ علیه نظام از طریق مصاحبه با رسانه های بیگانه به تحمل یک سال حبس تعزیری.

_با اتهام همکاری با مجموعه فعالان حقوق بشر و عضویت در حزب پان ایرانیست به تحمل 5 سال حبس تعزیری.

_با اتهام ارتباط با دول متخاصم به تحمل 5 سال حبس تعزیری محکوم شد.

این در حالی است که ابوافضل عابدینی هیچ کدام از اتهامات خود را نپذیرفته و دفاعیات حقوقی محمد اولیایی فر، وکیل مدافع وی طی استعلامی که از وزارت امور خارجه مبنی بر اینکه جمهوری اسلامی با هیچ دولتی در حالت تخاصم نیست ، مورد پذیرش دادگاه انقلاب اهواز واقع نشد. و در دادگاه تجدید نظر استان اهواز، عیناً همان رای مورد تایید شعبه تجدید نظر کننده قرار گرفت.

ابوالفضل عابدینی هم اکنون در زندان اوین نگهداری می شود و از بیماریهایی همچون ناراحتی کبد، قلب و اعصاب رنج می برد.

در آخرین پیگیری هایی که خانواده اش جهت تقلیل حکم یا استفاد از مرخصی برای وی انجام داده اند، با مرخصی در ازای تودیع وثیقه یک میلیارد و یکصد میلیون تومانی، موافقت شده است. در حالی که نامبرده توانایی تامین چنین وثیقه سنگیینی را نداشته و به دلیل ابتلا به بیماری های مذکور، سلامتی وی درمعرض خطر قرار گرفته است.


ابوالفضل عابدینی بیشترین فعالیت های حقوق بشری اش را در خصوص پیگیری مسایل سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه و سندیکای کارکنان اتوبوسرانی تهران انجام داد . وی همچنین از برگزارکنندگان تجمع مسالمت آمیز تابستان 87، در مقابل دادگستری استان کردستان ، جهت تقاضای لغو حکم اعدام فرزاد کمانگر بود.

در حال حاضر تنها دو تن از بازداشت شدگان یازدهم اسفند ماه 88 کماکان در زندان به سر می برند، ابوالفضل عابدینی دبیرسابق روابط عمومی مجموعه فعالان حقوق بشر و سید مهدی خدایی، دبیرسابق کمیته دانشجویی مجموعه.

حکم 7سال حبس تعزیری برای مهدی خدایی تایید شد

کمیته دانشجویی دفاع از زندانیان سیاسی: مهدی خدایی فعال دانشجویی و از فعالین حقوق بشر که درجریان پروندای که در سال 86 برایش مفتوح شده بود به 3 سال حبس تعزیری و در جریان پرونده سازی هایی که بعد از حوادث انتخابات برای وی و سایر اعضای مجموعه فعالان حقوق بشر ایجاد شده و منجر به بازداشت حدود 30 نفر در 11 اسفند 88 شد، به 4 سال حبس تعزیری محکوم گردید. مجموع این احکام از سوی دادگاه تجدید نظر استان تهران تایید و به قسمت اجرای احکام دادگاه ابلاغ شد.

بنا به گزارش رهانا، این فعال دانشجویی که از تاریخ ۱۲ اسفند ماه سال گذشته در بازداشت به سر می‌برد در مهر ماه سال جاری از طرف شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه به سه سال زندان محکوم شده بود.

«تبلیغ علیه نظام و اقدام علیه امنیت ملی» از جمله اتهامات این فعال دانشجویی است که در دادگاه بدوی بدان خاطر به سه سال زندان محکوم شده است. این حکم عینا در دادگاه تجدیدنظر به تأیید رسیده است.

همچنین خدایی در اسفند ماه سال ۸۸ نیز بابت پرونده قبلی خود نیز به چهار سال زندان محکوم شده بود. این حکم از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی صلواتی به اتهام «اقدام علیه امنیت ملی از طریق برپایی تجمعات و تبلیغ علیه نظام» صادر شده بود.

با تأیید هر دو حکم در دادگاه تجدید نظر استان تهران و اجرای این احکام وی باید به مدت هفت سال در زندان باشد.

خدایی دبیر اسبق انجمن اسلامی دانشگاه آزاد شهر ری، از ابتدای بازداشت خود که نزدیک ۱۰ ماه از آن می‌گذرد تا کنون در بند ۲ الف زندان اوین که زیر نظر سپاه پاسداران اداره می‌شود، به سر برده و هم اکنون نیز علی‌رغم گرفتن حکم سنگین هفت سال زندان به بند عمومی زندان منتقل نشده است.

مهدی خدایی با حسین رونقی ملکی که او نیز با گذشت یک سال از بازداشت و گرفتن حکم در همین بند از زندان به سر می‌برد در یک سلول زندانی هستند.

تجمع مردم کرمانشاه بر مزار کیانوش آسا در روز عاشورا

در روز پنج شنبه ۲۵ آذر همزمان با ظهر روز عاشورا جمع کثیری از مردم کرمانشاه و دوستداران کیانوش آسا بر مزارآن شهید حضور یافته و یاد وخاطره او را گرامی داشتند.

به گزارش دانشجو نیوز، دراین گردهمایی که جمعی از دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه و همکلاسیهای سابق کیانوش حضور داشتند شرکت کنندگان در غم فقدان کیانوش آسا به سوگ نشستند.

همچنین حاضرین با حضور بر مزار حسین طهماسبی یکی دیگر از جانباختگان ۲۵ خرداد، یاد و خاطره او را نیز گرامی داشتند.

کیانوش آسا اهل کرمانشاه و نقاش ، کاریکاتوریست ، تنبور نواز ، فعال محیط زیست و دانشجوی فوق لیسانس مهندسی پتروشیمی دانشگاه علم و صنعت ایران بود که در حوادث پس از انتخابات ۲۲ خرداد ۸۸ مورد اصابت گلوله ی نیرو های نظامی قرار گرفت و جان باخت. او ۴ سال دوره ی لیسانس خود را در رشته ی مهندسی شیمی دانشگاه رازی کرمانشاه گذرانده بود.

گفتنی است که پیش از این و در روز ۱۶ آذر، جمعی از مردم کرمانشاه بر مزار کیانوش آسا گرد هم جمع شدند و یاد این دانشجوی شهید را گرامی داشتند.

در خواست خانواده زندانیان رجایی شهر کرج از کمیسر عالی حقوق بشر برای بررسی وضعیت زندانیان

جرس، مسیح علی نژاد : خانواده جمعی از روزنامه نگاران و فعالان سیاسی زندان رجایی شهر کرج طی نامه ای به کمیسر عالی حقوق بشر خواستار دیدار و گفتگوی مستقیم و بدون واسطه خانم پیلار با این زندانیان شدند.

به گزارش جرس متن این نامه در نشستی تحت عنوان "روزنامه نگاری در ایران"، که روز سه شنبه ۱٤ دسامبر در مدرسۀ مطالعات شرقی آفریقایی دانشگاه لندن ( سواز) برگزار شد برای حاضران در جلسه قرائت شد.

خانواده‌های عیسی سحرخیز، احمد زیدآبادی، مسعود باستانی، مهدی محمودیان، منصور اسانلو، حشمت‌الله طبرزدی، مجید توکلی، رضا رفیعی فروشانی، رسول بداغی، کوهیار گودرزی از جمله کسانی هستند که از طریق این نامه خواستار بررسی ویژه کمیسر عالی حقوق بشر نسبت به وضعیت زندانیان رجایی شهر کرج شدند... این در حالیست که همسر باستانی و زیدآبادی در گفتگو با جرس درخواست رسیدگی مجامع بین المللی به و ضعیت زندانیان تبعیدی ایران کرده اند.

متن کامل نامه خانواده های زندانیان رجایی شهر کرج در پی می آید:

سرکار خانم پیلار
کمیسر عالی حقوق بشر
با سلام و آرزوی بهروزی برای شما

بررسی وضعیت حقوق بشر در ایران از سوی شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد بار دیگر احتمال و زمینه‌های سفر شما به تهران را قوت بخشیده است.

ما خانواده‌های تعدادی از زندانیان سیاسی و روزنامه‌نگاران زندانی حوادث پس از انتخابات سال 88 که در حال حاضر از زندان اوین به زندان رجایی‌شهر کرج منتقل شده‌اند صمیمانه آرزو می‌کنیم تا در پی این سفر فرصت دیدار و گفتگوی مستقیم و بدون واسطه اغلب زندانیان سیاسی از جمله عزیزان ما با شما فراهم شود.

همانطور که چندی پیش هم در نامه‌ای به آقای «بان‌کی‌مون» دبیرکل محترم سازمان ملل متحد تاکید کرده‌ایم به شما هم می‌گوییم که همسران، پدران و فرزندان ما در شرایطی نامساعد و همراه با اعمال فشار و تهدیدهای مختلف بازداشت، بازجویی و محاکمه شده‌اند و پس از صدور احکام سنگین حبس‌های طولانی به دلایل نامعلوم از زندان اوین به زندان رجایی‌شهر تبعید شده‌اند تا شاید در حاشیه قرار گرفته و توجه کمتری به سوی آنان جلب گردد.

از شما نیز انتظار داریم تا نسبت به عدم رعایت حقوق قانون و شهروندی و استانداردهای حقوق بشری درباره این زندانیان حساسیت نشان دهید.

در پایان از شما تقاضا می‌کنیم تا با دقت و جسارت کامل به ایران سفر کنید و بدانید که زندانیان سیاسی در همه جای ایران هستند، پس به دنبال شرایطی باشید تا بدون هیچ‌گونه دخالت یا نظارت دولتی امکان ملاقات و گفت‌وگو با همه زندانیان سیاسی از جمله تبعیدشدگان و خانواده‌های آنان که شاهد و قربانی عدم رعایت حقوق بشر در ایران هستند برایتان فراهم شود.
با سپاس

تجمع اعتراضی در عسلویه به دنبال مرگ مادر و دختر

عصر ایران : سایت عسلویه‌نیوز گزارش داد: در پی مرگ مادر و کودک خرد سالش در عسلویه به دنبال نبود مراکز درمانی مناسب تجمعی اعتراضی در برابر بخش‌داری برگزار شد.

مردم با تجمع در مقابل درب بخش‌داری عسلویه و نشان دادن پلاکاردهای خود خواستار توجه بیشتر مسئولان نسبت به تکمیل و راه اندازی بیمارستان تامین اجتماعی شدند.

بیمارستان تامین اجتماعی شهر عسلویه ۸۰% پیشرفت فیزیکی داشته که به‌دلیل عدم تامین اعتبار ۲۰% درصد بیش از ۵ سال به حال خود رها شده است.

مردم شهر عسلویه با امضای طومار و تسلیم آن به استاندار محترم خواستار توجه بیشتر مسئولین به بزرگ‌ترین معضل اجتماعی شهر خود ، تکمیل بیمارستان ۳۲ تختخوابی این شهر شدند.

وبلاگ "اخبار عسلویه" نیز در این باره نوشت: حادثه به این صورت بوده که خانواده‌ای بخاطر فرار از آلودگی خفه‌کننده‌ای که در شهر شاهد هستیم دل به طبیعت و به خارج از شهر میزنند. در هنگام برگشت جاده‌های شلوغ و کم‌عرض متاسفانه ماشین از مسیر منحرف و حادثه ناگواری پیش می‌آید.

حوالی ساعت ۱۸ بود ماشینی که مصدومین حادثه دو زن میانسال 3بچه کوچک و دو نوجوان که همگی در قسمت وانت ماشین بودند آنها را به بهداری عسلویه میرساند.

از انجا که درمانگاه عسلویه توان پذیرش و درمان اولیه اینطور حوادثی نداشته به همین خاطر همه مصدومین بجز دختر بچه که شرایط دختر بچه طوری بود که امکان جابجایی نبود، به درمانگاه منطقه ویژه با تعلل با ماشین‌های شخصی اعزام شدند و بعد از آن هم به شهرستان با فاصله 70 کیلومتری و شلوغی جاده‌ها همراه بود و ان چیزی که در این بین شاهد بودیم خبری از امبولانس یا پزشک همراه بیمار نبود.

دختربچه (مریم کوچولو) هفت ساله که جسم نحیف آن روی تخت بود به علت نبود امکانات پزشکی و تلاش پزشکان متاسفانه بعداز دو ساعت دست و پنجه نرم کردن با مرگ تسلیم مرگ شد.

بخش عسلویه بالغ بر ۳۰ هزار نفر مردم بومی و بیش از ۵۰ هزار نفر کارگر که در عسلویه ساکن ومشغول بکار هستند اما فقط عسلویه یک درمانگاه دارد آن هم در حد معالجه سرپایی.

دیوان عدالت اداری حکم به نابودی سی و پنج اثر ملی داد

صدای آمریکا : به دستور دیوان عدالت اداری ۳۵ بنای فرهنگی و تاریخی از فهرست آثار ملی خارج شده و ویرانی آنان آزاد شد.

شمار زیادی از این ۳۵ اثر همراه با بسیار آثار و بناهای دیگری که در نوبت خروج از فهرست سازمان میراث فرهنگی قرار دارند، در زمان ریاست جمهوری محمد خاتمی از سوی سازمان میراث فرهنگی کشور شناسایی شده و در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده بودند.

تصمیم دیوان عدالت اداری که تاییدیه سازمان میراث فرهنگی را همراه داشت با واکنش شدید دوستداران میراث فرهنگی ایران مواجه شد.

مخالفان این اقدام مدیران کنونی سازمان میراث فرهنگی کشور را عامل خروج این آثار دانسته و می گویند مدیران سازمان میراث فرهنگی با تن دادن به کاهش بودجه این سازمان، پس از دریافت خسارت ناچیزی از مالکان اجازه داده اند بناها را ویران کنند تا بنایی تجاری در آن ساخته شود.

بی سابقه بودن این روند

منصوری فرد از کارشناسان میراث فرهنگی با اشاره به ویرانی مدرسه‌ گلشن نيشابور و عملكرد سازمان ميراث فرهنگی در آن جريان، گفت: با آنچه درباره‌ خروج ۳۵ اثر از فهرست آثار ملی براساس حكم ديوان عدالت اداری مطرح شده، در واقع خود مسؤولان سازمان ميراث فرهنگی اين زمزمه را ايجاد می‌كنند كه چنين كاری را می‌توان انجام داد.

این کارشناس با اشاره به دوران ریاست جمهوری محمد خاتمی افزود: در سال‌های گذشته، اين اتفاق (خروج آثار از فهرست) با اين روند پيش نيامده بود.

یک حقوقدان نیز صلاحیت دیوان عدالت اداری برای خارج کردن ۳۵ بنا از فهرست میراث فرهنگی کشور را مورد تردید قرار داده و پرسیده دیوان عدالت اداری چگونه تشخیص داده که یک اثر می تواند در فهرست آثار میراث فرهنگی باشد یا نباشد؟

در این زمینه حتا مدیرکل حقوقی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری نیز نسبت به این احکام ابراز نگرانی کرده و گفته است با این احکام فلسفه وجودی سازمان میراث فرهنگی از بین می رود.

ویرانی سرای قاجاری دلگشای تهران

سرای قاجاری دلگشا در بازار تهران یا به قول قدیمی ها «سرای وزیر نظام» با قدمت ۱۳۰ ساله از جمله بناهای آزادشده ای ست که ویران شده و قرار است یک پاساژ به جای آن ساخته شود.

گفته شده است مالک این بنا از دو سال پیش تاکنون با پرداخت مبالغ قابل توجهی سرانجام توانست حکم خروج این اثر از فهرست میراث فرهنگی را بدست آورده و بی درنگ آن را ویران کند. این اثر در سال ۱۳۵۶ به فهرست آثار ملی افزوده شده بود و پس از روی کار آمدن محمد خاتمی، محمد یزدی رئیس وقت قوه قضاییه حکم به لغو این سرا از لیست آثار ملی را داد که با مخالفت جدی سازمان میراث فرهنگی روبرو شد.

افزون بر این سرا، دو سقف قاجاری بازار کفاشان در بازار تاریخی تهران نیز با مجوز شهرداری ویران شد.

نقش کارچاق کن ها در صدور احکام

بازار سنتی تهران به دلیل تجاری بودن و ارزش فوق العاده بالای املاک این امکان را فراهم آورده تا بازماندگان املاک دوران قاجار با پرداخت های بی دریغ به واسطه ها و عوامل معروف به «کارچاق کن» ها که در همه جا از جمله دادگستری نفوذ دارند، بتوانند حکم تخریب بنا را دریافت داشته و تهران را از بافت سنتی خویش تهی کنند.

دوستداران میراث فرهنگی تهران می گویند: بازماندگان مالکان بنا اگر قرار باشد که امروزه مالیات معوقه و پرداخت نشده سال های گذشته بنا، تعمیرات انجام نشده و سایر تعهدات مالی خود را انجام دهند، امروزه بدهکار هم خواهند شد؛ اما پرداخت های قابل توجه کار خودش را کرده و فهرست میراث فرهنگی هرروز کوچکتر و کوچکتر می شود.

محمد نوری زاد در بیمارستان بستری شد

وب سایت محمد نوری زاد : وخامت حال نوری زاد موجب بستری شدن او در بیمارستان شد.
طبق گزارش های دریافتی محمد نوری زاد که در ششمین روز از اعتصاب غذای خشک خود به سر می برد، دچار عوارض اعتصاب و وخامت حال شده به طوری که در ساعات بامدادی عاشورا مأموران او را به زور به بیمارستان منتقل کرده اند.

همسر نوری زاد پیش از این گفته بود که همسرش تنها معترض به اقدامات فراقانونی و غیرانسانی و غیراخلاقی با خود نیست بلکه معترض به ظلمی است که برهمه زندانیان سیاسی می رود و با روحیه ای که دارد اعتصابش را نخواهد شکست.

هم چنین در خبرها آمده بود که حتی هم سلولی او سید مصطفی تاجزاده که خود مدت هاست درروزه سیاسی به سر می برد، موفق نشده است او را از ادامه اعتصاب غذایش منصرف کند.

طی این مدت هیچ یک از پیام های مراجع بزرگ، شخصیت های مقبول و ارزشمند و گروه ها و تشکل های مدنی هم به دلیل بی اعتنایی مدعیان عدالت و مسلمانی برای ایجاد ارتباط خانواده او به گوشش نرسیده است.

فیلم / جو شديد امنیتی در تهران، امروز 25 آذر(عاشورا)، 16 دسامبر

http://www.youtube.com/watch?v=0eUeJZUBHak&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=YdZ8FOAmDz8&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=tPQ3UFuJICo&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=xn_c8p7CQxY&feature=player_embedded


اعضای خانواده نوری زادو همسر مصطفی تاجزاده بازداشت شدند

بنا بر گزارش خبرنگار کلمه خانواده محمد نوری زاد که برای اطلاع از وضعیت جسمی این کارگردان و روزنامه نگار ایرانی که در ششمین روز اعتصاب غذای خشک به سر می برد، در مقابل زندان اوین تهران بست نشسته بودند، توسط نیروهای امنیتی دستگیر شدند.

نوری زاد به دلیل نوشتن نامه های انتقادی به رهبری در زندان اوین تهران به سر می برد.

بنا بر اخبار دریافتی کلمه ، همراهان این خانواده از جمله خواهران و مادر آقای نوری زاد و همچنین جمله فخر السادات محتشمی پور همسر مصطفی تاجزاده نیز در میان دستگیر شدگان حضور دارند.

این در حالی است که خبرها از بستری شدن نوری زاد در بیمارستان در اثر وخامت اوضاع جسمی در آغاز ششمین روز اعتصاب غذای او حکایت دارد.

محمد نوری زاد از روز شنبه در اعتراض به عدم رسیدگی به شکایت خود از ماموران وزارت اطلاعات ایران و محکومیت خود او به خاطر این شکایت، آن هم در یک دادگاه سه‌دقیقه‌ای که گفته شده پر از توهین و تهدید بوده، دست به اعتصاب غذای خشک زد.

.مهدی کروبی نامزد معترض به نتایج انتخابات سال گذشته ایران، روز چهارشنبه در دیدار با خانواده محمد نوری زاد، خواستار تجدید نظر مسئولان قضایی در عملکرد و رفتار خود با زندانیان شده بود.

همچنین وبسایت نوری زاد گزارش داد، جمعی از عزاداران ماه محرم با حضور در منزل این زندانی سیاسی، خواستار پایان اعتصاب غذای وی شدند و اعظم طالقانی هم با حضور در کنار خانواده نوری‌زاد، با آنها ابراز همبستگی کرد.

اخلال در موبايلها براي قطع ارتباط مردم و نرساندن اخبار درگيريها

كانون حمايت ازخانواده هاي جان باختگان و بازداشتي ها :به دنبال برقراي حكومت نظامي براي ممانعت از برگزاري مراسم عاشورا عليرغم ابلاغيه سازمان عفو مبني بر احترام به حقوق مردم ، حكومت سركوبگر ايران توسط اخلال در موبايلها ارتباط مردم را با دنياي بيرون ازخودشان را قطع كرده است . تعداد زيادي ا زموبايلهاي داخل عليرغم اينکه زنگ ميخورند,اما پاسخي نميدهند و بعد از چندين زنگ روي سرور اتوماتيک افغانستان ميرود و ميگويد که خط مشغول است.
بنا به گزارشات رسيده ازايران ,از صبح امروز کار اختلال در وضعيت موبايلها افزايش يافته و خيلي از موبايها قابليت و کارايي خودشان را از دست داده بودند.

حال همسر نوری زاد در اوین اورژانسی شد

کلمه : فاطمه ملکی همسر نوری زاد بعد از تشدید فشارهای روحی چند روز اخیر در پی اعتصاب غذای همسرش و بعد از اینکه ظهر امروز همراه خانواده اش دستگیر شدند، در بازداشتگاه اوین دچار وخامت حال شد.
طبق خبری که یاران گمنام جنبش سبز در زندان اوین لحظاتی پیش در اختیار کلمه قرار دادند با برخورد بد ماموران و به اسارت کشیدن همه اعضای خانواده نوری زاد ، همسر نوری زاد در بازداشتگاه دچار حالتی اورژانسی شد و هم اکنون و در لحظه تنظیم این خبر آنها منتظر پزشک معالج هستند.
همسر نوری زاد سابقه فشار خون بالا را دارد.
علاوه بر همسر ،فرزندان، پدرومادر و برادر نوری زاد، فخرالسادات محتشمی پور همسر مصطفی تاجزاده نیز جزو بازداشتی های امروز جلوی زندان اوین است.

آیت الله بیات زنجانی از نسرین ستوده خواست به اعتصاب غذایش پایان دهد

مدرسه فمینیستی: آیت الله بیات زنجانی طی تماس تلفنی از خانواده نسرین ستوده دلجویی کرد.
آیت الله بیات زنجانی روز گذشته 24 آذرماه طی تماس تلفنی به همسر نسرین ستوده گفت که از ایشان بخواهید که به خاطر سلامتی شان اعتصاب خود را بشکند. رضا خندان همسر نسرین ستوده در مورد این تماس تلفنی گفت آیت الله بیات زنجانی که از قم تماس گرفتند از من خواستند که پیام ایشان را به خانم ستوده بدهم و بگویم که سلامت ایشان برای جامعه ما مهم تر است و از این رو از ایشان بخواهید که به اعتصاب غذایش پایان بدهد.
نسرین ستوده، وکیل دادگستری و فعال جنبش زنان، روز 13 اردیبهشت ماه بازداشت و از آن زمان در سلول انفرادی بند 209 زندان اوین بسر می برد. او در طی بازداشت خود 3 بار دست به اعتصاب غذا زده است که یک بار آن اعتصاب غذای خشک بودکه به مدت 9 روز ادامه داشت. نسرین ستوده مجددا از روز 15 آذرماه اعتصاب غذای خشک خود را از سر گرفته است.

دستگيري هموطنان توسط ماموران امنیتی / حکومت نظامي در بهشت زهرا

كانون حمايت ازخانواده هاي جان باختگان وبازداشتي ها :

تمهيدات امنيتي در روز عاشورا و دستگيري ها هموطنان توسط ماموران در تهران

گزارشي زير بخشي از تمهيدات امنيتي حكومتي در روز عاشورا و برخي ديگر از دستگيري هاي امروزمي باشد كه توسط هموطنان به ايميل كانون فرستاده شده است , خبرهاي و گزارشات تكميلي متعاقبا از تهران و ساير شهرها روي وب سايت گذاشته ميشود :
- دستگيري 5 جوان توسط نيروي انتظامي در ساعت 1430 در خيابان بهبودي كه دليل دستگيري آنها مشكوك شدن نيروي انتظامي بوده است

- در گيري شديد ميان يك هيئت عزاداران حسيني و ماموران انتظامي در خيابان فردوسي حدفاصل توپخانه و ميدان فردوسي در نزديكي ميدان فردوسي درساعت 1345 كه باعث مجروح گرديدن 13 نفر از هموطنان گرديد .

برخي ديگر ازتمهيدات امنيتي نظام در هراس از مردم در روز عاشورا :

- استقرار نيروهاي انتظامي با ون وموتور از ميدان امام حسين تا دانشگاه شريف هرچند متر به چند متر بخصوص سر تقاطع ها وميادين درزير پل حافظ وپيچ شميران
- استقرارنيروهاي گارد ويژه با زره پوش درميدان انقلاب وميدان فردوسي
- استقرار انبوهي از ماموران انتظامي درخيابان انقلاب تقاطع وصال به دليل وجود پمپ بنزين
- استقرار ماموران برسر ايستگاه هاي مترو امام حسين ، دروازه دولت ، فردوسي ، انقلاب و چك و كنترل افراد در خروجي مترو
- مستقر كردن دوماشين نيروي انتظامي بالاي پل پيچ شميران
- استقرار نيروي انتظامي با ون وموتور در ميدان توحيد وميدان وليعصر
- استقرار ماموران سركوب در سراسر بلوار كشاورز حدفاصل امير آباد تا ميدان وليعصر به خصوص ابتداي خيابان 16آذر ،فلسطين ، وصال شيراز ونبش پارك لاله
- استقرار نيروهاي كلاه كج به همراه اسلحه گاز اشك آوردر دست برخي از آنها در چهارراه ولیعصر
- گشت موتورهاي لباس شخصي در سراسر خیابان انقلاب و آزادی
- پایگاه بسیج مقداد مقر بسیجیان بود و نیروهایشان را از آنجا سازمان می دادند.
- ساختمان پلیس راهنمایی و رانندگی نبش رودکی نیز محل استقرار نیروهای گاردی زره پوش بود.
- پرواز هلي كوپتر در ساعت 12:15 بر فراز میدان امام حسین
- استقرار ماشين آتش نشاني در میدان انقلاب و میدان صنعت(شهرک غرب) برخي ديگر از اقدامات نظام :
برپايي نماز ظهر عاشورا در ضلع شمالی میدان توحید وسط بلوار ،در وسط میدان فردوسی ،وسط میدان ولیعصر، زیر پل حافظ، زیر پل پیچ شمیران توسط بسيجيان نظام
- اشغال میدان امام حسین توسط چند دسته ی عزاداری خیلی بزرگ كه تركيب آن نيروهاي وابسته حكومتي بود
- نکته قابل توجه حضور گسترده نیروهای راهنمایی رانندگی بود که سریع راهها را باز می کردند تا مبادا ترافیکی ایجاد شود.

حکومت نظامي در بهشت زهرا بدليل برگزاري مراسم سالگرد شهداي عاشوراي سال گذشته

امروز حکومت نظامي کاملي در بهشت زهرا راه اندازي گرديده بود و مأموران مانع ورودنفرات به قطعات شهداي عاشوراي سال 88 ميشدند.
از ابتداي مراسم سالگرد شهيد شهرام فرج زاده مأموران براي برهم زدن مراسم و ممانعت از آن به خانواده و دوستداران شهرام مراجعه کرده بودند و قصدشان اين بوده که نگذارند اين مراسم انجام شود.آنان از خانواده شهرام خواسته بودند که سريعتر فاتحه خوانده و از آنجا بروند که خانواده براي برگزاري مراسم سالگرد شهيدشان مصمم بودند و اين مراسم بزرگداشت شهادت شهرام با حضور دوستداران و اعضاي خانواده و تعدادي از خانواده هاي جانباختگان سال گذشته را برگزار کردند

احضار مادر جانباخته,اشکان سهرابي به دادسراي انقلاب

بنا به گزارشات دريافتي طي دو روز اخير,مادر اشکان سهرابي ,يکي از جان باختگان اعتراضات سال گذشته به دادستاني انقلاب فراخوانده شده است و براي وي احضاريه اي در رابطه با معرفي خود به دادستاني ارسال گرديده است.حاکميت بدنبال ايجاد فضاي رعب و وحشت در بين خانواده هاي جانباختگان ميباشد.آقاي مهدي رمضاني,پدر جانباخته رامين رمضاني نيز از روز يکشنبه 14 آذر در مراسم يادبودي که به مناسبت تولد امير ارشد تاجمير برگزار گرديده بود,به همراه تعداد ديگري از مادران جانباختگان و خانواده هاي آنان بازداشت گرديد.تعدادي از نفرات بازداشت شده در اين مراسم آزاد گرديدند و خانمها حکيمه شکري و ندا مستقيمي و اقاي مهدي رمضاني تا کنون در اوين بازداشت ميباشند و خانواده هاي انان از وضعيت آنان مطلع نيستند.

بی پناهی 9 ماهه یک گدای مبتلا به ایدز در اهواز

آخرین نیوز: یک متکدی مبتلا به بیماری ایدز با وجود اینکه بیش از 9 ماه را در اردوگاه متکدیان شهرداری اهواز به سر می برد ولی تاکنون هیچ سازمان و نهادی در استان خوزستان حاضر به پذیرش یا مداوای این بیمار نیست.
به گزارش مهر متاسفانه به علت اینکه بیماری ایدز در کشور متولی ندارد، مبتلایان به این بیماری در سراسر کشور سرگردان هستند و این موضوع در نهایت باعث رشد روز افزون این بیماری مهلک در کشور می شود.
وزیر بهداشت چندی پیش با اعلام اینکه از 80 هزار بیمار مبتلا به ایدز در کشور تنها 25 درصد آنها شناسایی شده اند از افزایش رفتارهای پرخطر در آینده به مثابه آتشفشان ایدز در کشور یاد کرد.
مدیر امور اجتماعی شهرداری اهواز در همین زمینه با گلایه از دستگاه های مسئول گفت: در تاریخ 10 فروردین 89 مردی جوان به عنوان متکدی از گوشه یکی از خیابان های اهواز به اردوگاه متکدیان شهرداری منتقل شد.

امتناع چند مرکز درمانی و خدماتی از پذیرش بیماری ایدزی
علیرضا بایمانی با بیان اینکه وضعیت نامناسب و بیمارگونه این مرد که به زحمت سنش به 30 سال می‌رسد، مسئولان و مددکاران اردوگاه را بر آن داشت تا نسبت به پیگیری امور درمان وی اقدام کنند، افزود: در ابتدا به دلیل بیماری پوستی شدید به بیمارستان امام خمینی(ره) ارجاع ‌و پس از آزمایشات و نمونه ‌برداری و تجویز دارو از بستری شدن وی امتناع شد.
به گفته وی در مرحله ای دیگر بیمار برای ویزیت متخصص قلب به بیمارستان گلستان ارجاع شد که دوباره عوامل بیمارستان از ویزیت وی امتناع ورزیدند.
مدیر امور اجتماعی شهرداری اهواز ادامه داد: به دلیل معلولیت این بیمار، برای پذیرش و تشکیل پرونده در بهزیستی نیز اقدام شد، اما مرکز نگهداری بهزیستی به دلیل ابتلا به بیماری خاص از پذیرش وی امتناع ورزیدند، این در حالی است که یکی از مراجع ذی ربط ‌‌باید این بیمار را از شهرداری تحویل می گرفت.
بایمانی اظهار داشت: با وجود مراجعه مسئولان اردوگاه به معاونت درمان، معاونت بهداشت ومرکز مشاوره بیماری های خاص، پس از انجام چند مرحله آزمایش به دلیل نبود مرکز نگهداری دوباره به اردوگاه بازگردانده شد.
وی افزود: با تشدید بیماری با اورژانس 115 تماس و بیمار به بیمارستان رازی ارجاع شد که این بیمارستان نیز پس از انجام آزمایشات از پذیرش وی امتناع کرد.
این مقام مسئول در شهرداری اهواز تصریح کرد: در حالی که این بیمار نیاز به بستری شدن و دریافت دارو دارد هیچ یک از دستگاه های ذیربط حاضر به پذیرش وی نیستند و با گذشت 9 ماه هیچکس فکری به حال او نکرده است.
بایمانی گفت: با پیگیری های انجام شده از طریق مراجع قضایی و دستور قاضی پرونده مبنی بر تحویل بیمار به بهزیستی، این سازمان در پاسخ به پرونده قاضی اظهار داشته که به دلیل بیماری و زخم های عفونی امکان پذیرش وی وجود ندارد.
وی افزود: در حالی که شهرداری امکانات نگهداری از متکدیان را تنها برای چند روز دارد، حدود 9 ماه از این بیمار نگهداری کرده و بیم آن وجود دارد که بیماری مهلک وی به سایر افراد حاضر در اردوگاه نیز منتقل شود، از این رو برای پیشگیری از این فاجعه باید راهکاری اندیشیده شود.

آرایش سنگین نیروهای انتظامی در خیابان انقلاب و آزادی

وبلاگ دولت ملی

عاشورای ۸۹، آرایش سنگین نیروهای انتظامی در خیابان انقلاب و آزادی
از ساعات اولیه صبح امروز (عاشورای ۸۹) طبق پیش بینی قبلی خیابانهایی که سبزها قرار حضور گذاشته اند مملو از نیروهای سرکوبگر شده است.بر اساس مشاهدات شخصی از میدان فردوسی نیروهای انتظامی بصورت کاملا ملموس آرایش سنگینی گرفته اند که این چیدمان نیروها پس از پل کالج بصورت زنجیره ای و با فاصله ۱۰ متر از یکدیگر شکل گرفته است .این آرایش نیروها تا زمان ارسال خبر (۸:۵۰) در حال شکل گیری بسوی انقلاب و آزادی بود .

زخمی شدن یک شهروند مهابادی بر اثر انفجار مین

آژانس خبری موکریان
سرویس اجتماعی

یک شهروند مهابادی بر اثر انفجار مین در اطراف روستای کامم به شدت زخمی شد.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری موکریان، هفته گذشته بر اثر انفجار مین در حوالی روستای کامم واقع در 15 کیلومتری شهر مهاباد یک شهروند کرد به نام بایزید دانش پژوه که مشغول جمع آوری گیاهان دارویی بود، به شدت زخمی شد.

شایان ذکر است که انفجار مین و مواد منفجره به جاى مانده از جنگ در برخی مناطق كردستان، تا كنون منجر به زخمی و کشته شدن صدها نفر شده است.

توقف پالایشگاه نفت لرستان در ایستگاه کلنگ‌زنی

خبرگزاری مهر: در حالی‌که بیش از 10 ماه از کلنگ زنی پروژه پالایشگاه لرستان در شهرستان پلدختر می‌گذرد که این پروژه همچنان در ایستگاه کلنگ‌زنی باقی مانده است تا این امر انتقادات بسیاری از مردم و مسئولان را به‌دنبال داشته باشد.

امام جمعه شهرستان پلدختر در جلسه بررسی مشکلات طرح‌های عمرانی این شهرستان در سخنانی با انتقاد از وضعیت پروژه پالایشگاه پلدختر اظهار داشت: آغاز عملیات پالایشگاه این شهرستان با تبلیغات گسترده‌ای در رسانه‌ها منعکس شد ولی با گذشت بیش از 10 ماه از فعالیت آن خبری نیست.

حجت‌الاسلام محمد تقی صرفی پور با بیان اینکه شهرستان پلدختر منطقه نفت خیزی است، بیان داشت: این شهرستان دارای مجموعه‌های نفتی فراوانی است به‌طوری‌که 80 در صد نفت لرستان در این منطقه وجود دارد.

وی با انتقاد از رکود فعالیت اجرایی این پروژه، خاطر نشان کرد: صرف گلنگ‌زنی کافی نیست و باید پیگیری کرد تا پالایشگاه جهت توسعه استان احداث شود.

امام جمعه شهرستان پلدختر از عدم تکمیل برخی پروژه‌ها به علت عدم همکاری دولت انتقاد کرد و گفت: برخی از افراد در شهرستان پلدختر مبادرت به ساخت پروژه و کارگاه و کارخانه کوچک کرده اند که به علت نا کافی بودن وام اعطایی درنیمه راه مانده‌اند.

حجت‌الاسلام صرفی پور ادامه داد: متاسفانه پیگیری‌های در این رابطه چاره‌ساز مشکلات آنان نشده و این پیگیری‌های عقیم مانده است.

وی از دولت عدالت‌محور خواست به فریاد این قبیل افراد برسند و نگذارد بیش از این این افراد در تنگنا و مضیقه قرارگیرند و نا امید شوند.

این سخنان امام جمعه شهرستان پلدختر در حالی مطرح می‌شود که پیش از این وزیر نفت در سفر به استان لرستان، روند اجرای پروژه پالایشگاه نفت لرستان را در گرو مشارکت بخش خصوصی دانست.

سید مسعود میرکاظمی که برای افتتاح خط دوم انتقال گاز خرم‌آباد به این استان سفر کرده بوده، اظهار داشت: مطابق سیاست‌های اصل 44 قانون اساسی پالایشگاه‌ها باید توسط بخش خصوصی ایجاد شود.

وی ادامه داد: ما داریم پیگیری می‌کنیم تا بخش خصوصی بتواند از طریق سیستم بانکی و یا سرمایه‌گذاری خارجی برای اجرایی شدن پروژه پالایشگاه نفت لرستان استفاده کند.

وزیر نفت دولت دهم یادآور شد: در حال حاضر یکی از مشکلات ما برای ایجاد پالایشگاه‌ها و واحدهای پتروشیمی این است که دولت نمی‌تواند به‌طور کامل به این پروژه‌ها ورود پیدا کند.

میرکاظمی با تاکید بر منع قانونی در این زمینه، ادامه داد: حداکثر سهم و مشارکت دولت در پروژه‌های یاد شده می‌تواند 20 درصد و در مناطق محروم 49 درصد باشد.

وی با تاکید بر اینکه بقیه سرمایه‌گذاری در این پروژه‌ها باید توسط بخش خصوصی تامین شود، خاطرنشان کرد: ما داریم تلاش می‌کنیم منابعی را فراهم کنیم که کلیه این پروژه‌ها که حتی برخی از آنها دارای مصوبه استانی سفرهای هیأت دولت است به بخش خصوصی کمک شود تا تعهداتش را عملیاتی کند.

به هر حال به توجه به اظهارات وزیر نفت به‌نظر می‌رسد باید منتظر ماند تا بخش خصوصی برای حضور در این پروژه ابراز تمایل کند که با توجه به تجربیات مشابه در این زمینه به‌نظر می‌رسد تمایل بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری بیشتر به سمت استان‌های بزرگ باشد.

این در حالیست که بخش خصوصی نیز با توجه به نگاهی که به مقوله سودآوری دارد به‌طور قطع شرایطی را برای سرمایه‌گذاری بر می‌گزیند که دارای حداقل زیرساخت‌ها باشد تا بتواند از سرمایه‌گذاری خود بازدهی مطلوب را برداشت کند که استان لرستان به عنوان یکی از استان‌های محروم کشور هنوز در زمینه زیرساخت‌ها به حد مطلوب و خواستنی از سوی سرمایه گذار نرسیده است.

با این اوصاف باید استان‌هایی مانند لرستان منتظر بمانند تا برای توسعه بخش خصوصی دست به کار شود که این امر به نظر رویه‌ای زمان‌بر است در حالیکه دولت می‌تواند با ایفا کردن نقش حمایتی خود زمینه توسعه زیرساخت‌ها در این استان را فراهم کند.

گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره وضعیت همجنس‌گرایان در ایران

راديو فردا:
سازمان دیده‌بان حقوق بشر با انتشار گزارشی مفصل درباره وضعیت همجنس‌گرایان در ایران، با ذکر مواردی از تهدید، تبعیض و خشونت علیه همجنس‌گرایان در ایران، اعلام کرده‌ شمار زیادی از همجنس‌گرایان در این کشور به اعدام محکوم شده‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، سازمان دیده‌بان حقوق بشر روز چهارشنبه گزارش مفصلی درباره وضعیت همجنس‌گرایان در ایران منتشر کرده و در آن موارد متعددی از بازداشت‌های خودسرانه، جست‌ و جوی خانه و بدرفتاری در زندان با افراد مشکوک به داشتن تمایلات همجنس‌گرایانه را ذکر کرده است.

دیده‌بان حقوق بشر، که مقر آن نیویورک است،‌ گزارش تازه خود درباره وضعیت همجنس‌گرایان در ایران را در شهر آمستردام هلند منتشر کرده است.

گزارش ۱۰۲ صفحه‌ای دیده‌بان حقوق بشر با استاد به اظهارات و مشاهدات ۱۲۵ نفر از همجنس‌گرایان ایرانی تهیه شده و در آن آمده است که پس از انقلاب سال ۱۹۷۹ (۱۳۵۷ خورشیدی) تاکنون هزاران نفر در ایران به دلیل داشتن تمایلات همجنس‌گرایانه به اعدام محکوم شده‌اند.

در این گزارش همچنین تصریح شده که ارایه آماری در باره شمار همجنس‌گرایانی که در ایران اعدام شده‌اند، کار دشواری است، چرا که در بیشتر موارد دادگاه‌ها به صورت غیرعلنی برگزار می‌شود و همجنس‌گرایان معمولاً به اتهام ارتکاب جرایم دیگر نیز محاکمه می‌شوند.

فراز صانعی، که در تهیه گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره وضعیت همجنس‌گرایان در ایران مشارکت داشته، در این باره می‌گوید: در پنج سال گذشته هیچ کس صرفاً به اتهام همجنس‌گرایی و داشتن رابطه نامشروع به اعدام محکوم نشده است.

براساس اعلام سازمان دیده‌بان حقوق بشر در میان حدود ۱۳۰ نفری که به اتهام ارتکاب جرم در دوران نوجوانی در ایران هم اکنون در انتظار اعدام به سر می‌برند، همجنس‌گرایان نیز وجود دارند.

در این میان اعدام دو مرد ایرانی در سال ۲۰۰۵ به اتهام داشتن رابطه جنسی با یکدیگر بازتاب گسترده‌ای در سراسر جهان داشت.

گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره وضعیت همجنس‌گرایان در ایران درحالی منتشر شده است که محمود احمدی‌نژاد، رییس دولت جمهوری اسلامی ایران، در اظهارات خود در دانشگاه کلمبیا در سال ۱۳۸۶ خورشیدی ادعا کرده بود، در ایران چیزی به نام همجنس‌گرایی وجود ندارد که این سخنان واکنش تمسخرآمیز حاضران روبرو شده بود.

در گزارش دیده‌بان حقوق بشر همچنین ادعا شده است که در مواردی همجنس‌گرایان بازداشت شده مورد تجاوز قرار گرفته یا در مدت بازداشت از سوی ماموران امنیتی با تهدیدهای جنسی روبرو شده‌اند.

هر چند در قوانین حقوقی ایران هرگونه رابطه جنسی خارج از رابطه سنتی زناشویی به رسمیت شناخته نشده است، با این حال در گزارش دیده‌بان حقوق بشر تصریح شده است که به نظر می‌رسد، دولت ایران رسماً‌ رویکرد تحریم، توهین و آزار همجنس‌گرایان را در پیش گرفته و آنها را ماموران بیمار، تبهکار و فاسد فرهنگ غربی تلقی می‌کند.

بر اساس قوانین جزایی اسلامی که پس از انقلاب اسلامی در ایران اجرا می‌شود،‌ برقراری رابطه جنسی میان دو مرد مجازات اعدام در پی دارد، در حالی که مجازات رابطه جنسی میان دو زن در سه بار اول صد ضربه شلاق و در صورت تکرار برای چهارمین بار اعدام است.

به گفته فراز صانعی، تهیه گزارش دیده‌بان حقوق بشر درباره وضعیت همجنس‌گرایان در این پنج سال به طول انجامیده است و با توجه به این که محققان این سازمان اجازه سفر به ایران را نداشتند،‌ مصاحبه با همجنس‌گرایان ایرانی در میان پناه‌جویان در ترکیه یا از طریق ایمیل صورت گرفته است

دو زمين‌لرزه استان هرمزگان و يك زمين‌لرزه استان گلستان را لرزانده است

ايلنا:
بستك و فارغان استان هرمزگان و اينچه‌برون استان گلستان امروز لرزيدند/ بزرگي اين سه زمين‌لرزه،‌كمتر از 4 ريشتر گزارش شده است.

امروز سه زمين لزره استان‌هاي گلستان و هرمزگان را لرزانده است.
به گزارش خبرنگار ايلنا و به نقل از شبكه‌هاي لرزه‌نگاري وابسته به مركز لرزه‌نگاري كشوري موسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران، زمين‌لرزه‌ اي به بزرگي 3و 7 دهم ريشتر، ساعت 1 و 32 دقيقه و 33 ثانيه ناحيه اينچه‌برون واقع در استان گلستان را لرزاند.

همچنين دو زمين‌لرزه استان هرمزگان را نيز لرزانده است. اين دو زمين‌لرزه يكي به بزرگي 3 و 4 دهم ريشتر بستك را در ساعت 28 دقيقه و 59 ثانيه بامداد لرزانده است و ديگري به بزرگي 3 و 8 دهم ريشتر فارغان را درساعت 5 و 38 دقيقه و دو ثانيه، به لرزه در‌آورده است.

سالانه 3 هزار و 175 ايراني به پيوند كليه نياز دارند

ايلنا:

سالانه 3 هزار و 175 ايراني به پيوند كليه يا دياليز نياز دارند و هرسال حدود 1000 تا 1700 مورد پيوند كليه در كشور انجام مي‌شود/ با اختصاص 600 ميليارد تومان بودجه،سه تا پنج سال ديگر همه داروهاي واردتي در داخل توليد مي شود.

معاون تحقيقات و فن‌آوري گفت:سالانه 3 هزار و 175 ايراني به پيوند كليه يا دياليز نياز دارند و هرسال حدود 1000 تا 1700 مورد پيوند كليه در كشور انجام مي‌شود.

به گزارش خبرگزاري ايلنا و به نقل از" وب‌دا"، مصطفي قانعي گفت: در حال حاضر تشخيص‌هاي قبل از تولد بيماري‌هاي شايع كشور، از جمله بيماري‌هاي خوني تالاسمي، هموفيلي و بيماري‌هاي عضلاني نظير بيماري عصبي دوشن، سندرم وردينگ هافمن و ساير بيماري‌ها در قالب تقريباً 100 آزمايش تشخيصي قابل انجام است و اين در حالي است كه در كشورهاي پيشرفته دنيا بيش از 4000 آزمايش تشخيص ژنتيك در حال اجرا است.

معاون تحقيقات و فناوري خاطرنشان كرد: در حال حاضر كشور ايران با اجراي طرح‌هاي منسجم توليد وگردآوري دانش و تبديل دانش به فنآوري و ثروت در زمينه تشخيص بيماري‌هاي ژنتيك مي‌تواند به عنوان يكي از مراكز مهم منطقه خاورميانه در پيشگيري و تشخيص بيماري‌هاي ژنتيكي از جمله تالاسمي پيشرو باشد. هزينه نگهداري بيماران ژنتيك، ساليانه حدود ده ميليون تومان به ازاي هر نفر برآورد شده است كه اين مسئله يك بار مالي بزرگي را جداي از بار اجتماعي و مشكلات خانوادگي، به دولت و جامعه تحميل مي‌كند.

او با اشاره به اين كه فنآوري‌ پيوند اعضا صرفه‌جويي و درآمد قابل توجهي را براي كشور در پي داشته است، افزود: پيوند اعضا، اقدامي حياتبخش در مبتلايان به نارسايي پيشرفته اعضا بوده و يكي از پوياترين و كاربردي‌ترين دستاوردهاي علم پزشكي درجهان است. توانايي پيوند موفق اعضا از نشانه‌هاي مهم ارتقاءسطح دانش پزشكي و توانمندي‌هاي علمي وفني يك كشور در پزشكي تلقي مي شود و سالانه 3 هزار 175 ايراني به پيوند كليه يا دياليز نياز دارند و هرسال حدود 1000 تا 1700 مورد پيوند كليه در كشور انجام مي‌شود.

قانعي در پايان تأكيد كرد:در حال حاضر در مراكز رشد وابسته به وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشكي 16 طرح توليد داروهاي ژنريك پيگيري مي‌شوند و در طول دوسال آينده حدود 200 ميليون دلار، صرفه‌جويي ارزي براي كشور به همراه خواهد داشت. همچنين در يك برنامه سه تا پنج ساله و با اختصاص 600 ميليارد تومان بودجه در نظر است تا همه داروهاي وارداتي در داخل توليد شده و بدين ترتيب بيش از خروج 600 ميليون دلار از ارز بابت واردات دارو در هر سال در كشور كاسته شود

اینجا تهران است، ظهر عاشورا

مصطفی حق بین/ سایت انتخاب(ایران) :

آسمانی که مثل همیشه آلوده است...

عاشورایی که چون گذشته، بی آنکه آنچه از واقعش بگوییم و درس بگیریم، می گذرد،...

انبوه انبوه و فوج فوج هیات های عزاداری که عمدتاً برای عرض اندام و چشم و هم چشمی، خیابان را پر کرده اند...

مداح ناخوش آوازی که تنها از چشم و ظاهر اباعبدالله الحسین می خواند...

قلیل سینه زنانی که برای عرض اندام، مجال و راه به یک لشگر اتوموبیل پشت سر نمی دهند و مهمش نباشد که شاید، مریضی در راه است،...

ماشین هایی که از فرط ترافیک به پیاده رو زده اند و گاه به ورود ممنوع ها! و پاسخش به تویی که "صحیح آمده ای"، فحش و بد و بیراه است...

دخترکانی که با آرایش غلیط و موهای رنگارنگ بیرون انداخته، تا پاسی از شب به بهانه ی عزاداری، خودنمایی می کنند...

پسرکان زیر ابرو برداشته ای که یقه باز کرده، گردنبند طلا آویخته و چاقو در جیب، علم بغل کرده و در تصورش، قله های معنویت را فتح کرده...

منبرهای پرمحتوای مداحانی که روضه خوان شده اند و گاه درک و فهمشان از دین و بقیه مسائل، کمتر از داشته های کودکی دبستانی است...

و سخنرانی هایی که از فرط فضل ، خمیازه های طویل المدت را به همراه دارد و می ماند، انتظار آخر شب برای آوردن غذا و رفع گرسنگی!

و ضرب المثلی که بسیار شنیده ایم را زمزمه می کنم که "همه چیزمان به همه چیزمان می آید" ...

اینجا تهران است، ظهر عاشورا

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

فرستنده : م.ش.

خرنامه - ميرزاده عشقي

دردا و حسرتا که کار جهان شد به کام خر
زد چرخ ســـــفله ســـــکه دولت به نام خر

خرها وكــــــيل ملت و اركـــــــــان دولت‌اند
بنگر كه تا چــــــــه پايه رســـــيده مقام خر

شد دايمي رياســــــــــت خــرها به ملک ما
ثبت است برجـــــــــريده عالـــــــم دوام خر

روزي كه مــــــــــجلس وزراء مــنعقد شود
دربار(بيت) چون طويله شود ز ازدحام خر

در غيبت وزيـــــــــر معاون شود كـــــــــفيل
گوســــــــــاله‌اي است نايب و قائـــم مقام خر

خــــــــرها تمام محــــــــــــترمند اندرين ديار
بايد نمود از دل وجـــــــــــــــــان احترام خر

هنگامه‌اي به پاست به هر کــــــــنج مملکت
ازفتــــنه خـــــــواص پـــــــليد و عــــــوام خر

اين شعر را به نام ســــــــــــــپهدار* گفته‌ام
تا در جــــــــهان بماند پاينده نام خـــــــــــــر

امروز روز خـرخري و خرســــــواري است
فـــــــرداست روز خركـــــــــشي و انتقام خر
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

°°°°°°°°°°°°°

ندای گلها متعلق به حامیان موسیقی اصیل
اعضاء گروه ندای گلها


جدول شماره یک

ترتیب نام ها برحسب حروف الفبا می باشد
و منزلت افراد در موسیقی ملی ایران، ربطی به ترتیب نام ها در این جدول ندارد

گــروه نـویـسـنــدگــان نـدای گــلــها

http://nedayegolha.mihanblog.com/

گالری ندای گلها
http://nedayegolha.multiply.com/
 

بالای صفحه

... بیشتر